Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Nijmegen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Nijmegen heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Nijmegen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Nijmegen of directe omgeving.

2280 klanten uit Nijmegen bevelen een bij Casius in Nijmegen aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Nijmegen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: zolder isoleren, dak isoleren en zonnecellen plaatsen, de buitengevels van een woning isoleren en bekleden, dak isoleren, vloerisolatie realiseren, vloer isoleren, geluidsdichte kamer realiseren, geluidsisolatie plaatsen, plafond isoleren, begane grondvloer isoleren, plafond isoleren, contactgeluid isoleren, zolder isoleren, dak isoleren met pur, spouwmuur laten isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Nijmegen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Nijmegen:

Geluidsisolatie aanbrengen

Graag zou ik geluidisolatie in de woonkamer van een benedenwoning laten plaatsen. Het gaat hierin echt om het isoleren tegen geluiden van de bovenliggende verdiepingen. De woonkamer bestaat uit 2 delen, een deel van 3.50 bij 4 meter en een deel van 3.50 bij 5.50 meter.

Spouwmuur isolatie

Ik wil mijn woonhuis laten isoleren middels spouwmuur isolatie. Met behulp van polyurethaanschuim. Het oppervlak is 40 m2, en de isolatiedikte mag maximaal 7 cm zijn.

Dak isoleren

Ik wil mijn dak laten isoleren. Het netto dakoppervlak is ongeveer 90 m2 (120 m2 minus 20 m2 van 4 dakkapellen). Bouwjaar 1953. Spanten 69 x 169 cm, en die kunnen opgehoogd worden voor extra dikte. Dak bestaat uit twee delen zadeldak. Voorkeur voor natuurlijke materialen, maar andere suggesties/inzichten mogelijk. Het dak kan kaal opgeleverd worden. Realisatie na plaatsing dakkapellen (minimaal 12 weken). Graag kosten afwerken apart vermelden.

Dak isoleren met PUR

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? 270 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Plat dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om een betonnen dak met pleisterwerk eronder. Het materiaal blijft in zicht en het liefst in een donkere grijze kleur. Misschien van binnenuit isoleren met 8 cm pur of iets anders. Brandwerend materiaal.

Vloer met steen- of glaswol isoleren

Ik wil een houten vloer isoleren met steen- of glaswol (RW 3) in de kruipruimte. Deze is ongeveer 1.60 meter hoog dus dit werkt fijn en makkelijk. Oppervlakte is ongeveer 8 x 3.50 meter.

Isolatie tegen binnenwand

Mijn slaapkamermuur van 3,9 x 2,2 meter grenst aan de slaapkamer van de buurman die erg hard snurkt. Mijn idee was om een isolatiemuur te laten plaatsen; metalen regels, isolatiemateriaal en gipsplaat. Het afwerken van het gipsplaat doe ik zelf, maar wat is de prijs om u die wand te laten plaatsen?

Plafonisolatie aanbrengen

Het gaat om een plat dak van ongeveer 12-15 m2. Het is een achterkamer van een herenhuis met een mooi gedecoreerd plafond. Tussen het plafond en het dak is ongeveer 30 cm ruimte. We zouden dit graag isoleren. Omdat het plafond er niet uit kan, zaten we te denken dat het misschien een goede optie is om cellulose-isolatie te laten inspuiten. Hier zou een mogelijkheid voor moeten zijn via tochtopeningen van 20 x 15 cm in de buitenmuur die tussen het plafond en het dak zitten. Zou dit een goede optie zijn? Mocht u een beter idee hebben sta ik open voor advies.

Plafond/vloer isoleren tegen geluid

Welke oppervlakte moet geïsoleerd worden? (bij benadering)Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Houten tussen vloer. Isoleren ivm opvullen loze ruimte om klankkastwerking tegen te gaan.

Schelpenisolatie in de kruipruimte aanbrengen

Het gaat hier om schelpenisolatie aanbrengen in kruipruimte met een oppervlakte van ongeveer 55 vierkante meter tot boven de fundering. Vanwege optrekkend vocht en verzakkingen. Er is al onafhankelijk onderzoek gedaan en dit is wat er toen is geadviseerd. De eerste 6 meter van de kruipruimte is toegankelijk, daarna via mangaten. De hoogte is ongeveer 80 centimeter.

Vloer van een kruipruimte isoleren

Houten vloer 27 m2. Diepte kruipruimte 70 cm bereikbaar via kelder. Kruipruimte bestaat uit 4 compartimenten en goed bereikbaar. Droge en aangeharkte ruimte. Er ligt momenteel zand in.

Plat dak isoleren

Plat dak van de binnenkant isoleren. Het gaat om 40m2

Muur tegen geluidshinder isoleren

Mijn kinderen hebben naastgelegen slaapkamers en ervaren geluidshinder van elkaar. Er is ook maar een wand van Ytongblokken die de kamers van elkaar scheidt. Nu dacht ik dat door de tussenliggende muur te isoleren de geluidsoverlast zal afnemen.

Geluidsisolatie tussen boven- en benedenwoning

Ik wil mijn woning (bovenappartement, oppervlakte is ongeveer 50m2) laten isoleren tegen lawaai van beneden en zijburen, met name contactgeluid, ik hoor steeds gedreun en gebonk, voetstappen, meubelgeschuif. De zijmuur is 9 meter lang en de dwarsmuur is 6 meter lang. Wat zijn de mogelijkheden en kosten? Er ligt nu een laminaatvloer op de vloer.

Flat geheel laten isoleren tegen geluid

Ik woon in een flat die zodanig geconstrueerd is dat ik alleen onderburen en bovenburen heb. Nochtans is de flat gehorig. Daarbij is het zo dat er centrale verwarming is en dat de verwarmingsbuizen alle verdiepingen doorlopen. Verder heb ik de indruk dat er veel geluid doorkomt via de niet-geïsoleerde spouwmuren. Ik heb er wel wat voor over om mijn flat geheel te laten isoleren voor geluid, maar graag zou ik dan eerst goed willen weten wat in het geval van mijn flat haalbaar is.

Geluidsisolatie tegen buitengeluid aanbrengen

Op onze zolderkamer met dakkapel ervaren wij overlast door buiten geluiden. Het is ons echter niet duidelijk waar dit geluidslek zich bevindt. Ik zou graag zien dat er iemand naar de ruimte komt kijken en ons kan adviseren in de beste geluidsisolatie mogelijkheden. De kamer is ongeveer 4 x 6 meter groot.

Zolderdak aan de binnenzijde isoleren

Wij hebben een hoekwoning gekocht, een voormalige huurwoning uit bouwjaar 1970, waarvan wij naar verwachting half juli de sleutel krijgen. Het dak is op de zolderverdieping aan de binnenzijde geïsoleerd met een dunne laag piepschuim. Wij willen dat laten verwijderen en er een goede isolatie laten plaatsen. De woning is 6 meter breed en het dak heeft een lengte van ongeveer 5 meter. Het zal dus om ongeveer 60 m² materiaal gaan. De zolder bestaat uit 1 kamer met een dakraam en een voorzolder. Ik maak graag een afspraak om de zolder te laten bekijken en ontvang daarna een gespecificeerde offerte. Er staan overigens foto's van de woning op Funda.

Geluidsisolatie onder laminaat laten aanbrengen

Ik heb een appartement op de 1e verdieping (bouwjaar circa 1965), er ligt nu een laminaatvloer in, maar daar moet een geluidsisolerende ondervloer worden gelegd (met minimaal 10 db demping). Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 68 m2.

Bitumen dak isoleren

Ik wil graag mijn dak laten isoleren. Het betreft een bitumen dak dat aan de buitenkant niet is geïsoleerd. Het moet dus een koud-dakconstructie worden. Het dak is licht hellend, ongeveer 45 a 50 m2.

Slaapkamer isoleren

Ik wil graag mijn slaapkamer laten isoleren. Mijn slaapkamer grenst aan een straat waar veel lawaai vandaan komt (café, auto's). Het gaat om een gevel van 7 meter lang. Slaapkamer heeft 4 ramen en buitenmuur. Er zit nu al dubbel glas. Is er een rolluik of iets dergelijks te plaatsen? Wilt u samen met mij kijken naar mogelijke oplossingen?

Geluidsisolatie in het plafond aanbrengen

In verband met overlast zou ik mijn plafond willen isoleren voor geluid, het betreft ca 75 m2. Aangezien ik hoge ramen heb kan het isolatie materiaal echter niet te dik zijn. Liever dus eventueel iets duurder materiaal wat effectiever is bij dezelfde dikte.

Kruipruimte laten isoleren

Ik ben van plan mijn kruipruimte te laten isoleren. Ik heb al een offerte voor chips maar zit zelf te denken aan pur of pir. De ruimte is 10 x 5 meter. De kruipruimte is droog en vrij toegankelijk. Ik wil eerst wel subsidie aanvragen.

Kruipruimte laten isoleren

Isoleren van +/- 100 m² kruipruimte met een hoogte van 60 tot 80 cm.

Compleet isoleren van de woning

Het gaat om combinatie en totaal offerte voor vloer-,dak- en spouwmuur isolatie voor een rijtjeshuis uit 1938. Het isolatiemateriaal moet minimaal een RD waarde hebben van 2.5. Dit graag vermelden op de offerte. Vloerisolatie in de kruipruimte in combinatie met een houten vloer en een hoogte van circa 60 cm. Totale oppervlakte 31 m2. Goed bereikbaar door middel van ingang kelder en geen vochtplekken, kruipruimte is droog. Graag offerte aanbieden met isolatie door middel van luchtkussens. Dakisolatie op zolder die loter gebruikt wordt voor opslag, afwerking hoeft niet optimaal te zijn, echter dient isolatie niet zichtbaar te zijn. Totale grondoppervlakte 31 m2. Hoogte van de nok is circa 2 meter. Zolder is goed bereikbaar via vlizotrap. Spouwmuur isolatie voor een spouw van 5 cm. Totale oppervlakte te isoleren buitenmuren 65 m2, inclusief ramen. Normale inliggende voegen van circa 1 cm. Boringen in muur dienen stenen niet te beschadigen. Isolerende werkzaamheden dienen in januari/februari plaats te vinden. Exacte datum is flexibel.

Vloer isolatie aanbrengen

Graag maak ik een afspraak om advies te ontvangen voor het isoleren van de kruipruimte. Het betreft een hoekwoning met een vloeroppervlakte van 60 m2. Bij de voordeur hebben wij een kruipluik en de voortuin is groot genoeg voor het plaatsen van een auto.

Dakisolatie aan de binnenzijde aanbrengen

Ik wil graag een gesloten schuin dak met houten beschot laten isoleren aan de binnenzijde. Oppervlakte is ca 50 m2.