Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor dubbele gipsplaat aanbrengen tbv geluidsisolatie :

Dubbele gipsplaat aanbrengen tbv geluidsisolatie

Aanbrengen dubbele gipsplaat binnenzijde dakvlak op spouw onder unidek beplating 2 slaapkamers elk met ca. 16m2 dakvlak, in woning om verbetering geluidisolatie.
Onze klant uit Harderwijk (Gelderland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dubbele gipsplaat aanbrengen tbv geluidsisolatie uit heel Nederland:

Verbouwing derde week juli

Graag ontvangen wij een (voorberekening) offerte voor aanpassing voor onze woning te Almere. Nadat wij akkoord met de offerte kunnen wij een afspraak maken voor een opname ter plaatste en een definitieve offerte. De werkzaamheden zijn erg tijdsgebonden en moeten worden uitgevoerd tussen 23 Juli 2019 (start dag) en 26 Juli 2019 (oplevering). Wij vragen om een offerte voor; Het plaatsen van een muur (in de breedte, 540 cm) in de grote slaapkamer op de 1e verdieping met een standaard maat opdek deur, zodat de ruimte een voor en achter kamer krijgt. De kamer is 280 cm hoog. (zie bijlagen voor de huidige plattegrond, impressies en tekeningen) Plaatsen van dezelfde kozijnen en deur die al aanwezig zijn in de woning. (zie foto) De deur moet opengaan in de achterste kamer. De muur moet goed geïsoleerd zijn, mag dik gipsplaat + isolatie zijn (metal stud?) Het gat van de deur komt op dezelfde hoogte als de huidige toegangsdeur, de breedte van de deur is standaard. Plaatsen van 3 dubbele stroompunten in elke zijde van de muur (totaal 6) aangevoerd vanuit de huidige plafond centraaldoos, die vanuit een kabelgoot over het plafond gevoed kan worden. Aanwezige lichtpunten (plafond) verplaatsen naar de voorste (nieuwe) kamer dmv plafond goot (b.v K25) Plaatsen van 2 aansluitpunten voor verlichting in de achterste kamer, elk apart schakelbaar (met twee smalle knoppen in 1 doos), lichtpunten in de muur Doorvoeren van diverse UTP kabels tussen beide kamer (via goot of onder de plint). UTP kabel wordt door ons geleverd. Het plaatsen van twee elektra inbouwdozen in de muur die samen komen op 1 inbouwdoos en bekabeld zijn met UTP (wij leveren de kabel) De muur afgewerkt met een scan (glasvlies) (alle zijden) behang en 1 deel geschilderd in een nader te bepalen kleur. Het verwijderen van 1 radiator waarbij de aansluitingen zover mogelijk worden weggewerkt Behangen van 1 extra muur met dezelfde glasvlies.

Isolatie van spouwmuur scheidingswand

situatie: Het gaat om een hoekhuis (houtskeletbouw) Ik heb last van de buren zoals over de trap heen lopen en als ze lopen over de begane grond en als ze spullen laten vallen. Kortom de hele dag gerommel. Zij hebben plavuizen. Ik wil proberen het in mijn woning zoveel mogenlijk akoestisch aan te passen dat de overlast minder wordt. De constructie van de scheidingwand tussen mij en de buren is als volg: dubbele gipsplaat - hout rachelwerk met steenwol isolatie - lege spouw ruimte 7cm - rachelwerk met steenwol isolatie bij buren en dan dubbel rips bij buren. Zie bijlagen voor tekeningen constructie opdracht: Een advies bureau kgi groep is komen kijken en kwam tot de conclusie om bij de scheidingswand de bestaande gipsplaten te verwijderen, meer isolatie aanbrengen in de spouw (dus 100% vullen) dan een akoestisch vrijstaande voorzetwand plaatsen. Ook de dunne/lichte wanden van de trappenkast moet ontkoppeld worden en vullen met isolatie. Het gaat bij elkaar om een oppervlakte (alleen kant van de buren) om circa 20m2 Aannemer zorgt voor het materiaal. Mocht het resultaat nog niet gewenst zijn, dan als extra optie om plafond zwevend te maken + vullen met isolatie en voorzetwand aan de overkant van de kamer plaatsen.

Plafonds isoleren

Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond? Tussen de 30 en 100 m². Wat is het doel van de plafondisolatie? Isoleren tegen geluid van bovenliggende verdiepingen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Flatgebouw uit de jaren 50. Betonnen plafond. 4 ruimtes van circa 4 x 4 m, 3 x 4 m, 2 x 3 m en 2 x 4 m. Plafondisolatie met metal studs en trillingsdempers, dubbele gipsplaat en isolatiemateriaal. Afwerking graag in overleg. Hoeveel lager wordt het plafond?

Achterzijde woning uitbouwen

Het wind en waterdicht opleveren/realiseren van een casco aanbouw aan de achterzijde van 3 meter diep over de volle breedte 5,67m van het huis. Ondanks dat de aanbouw vergunningsvrij is (bevestigd door gemeente) hebben wij toch een tekeningenpakket op laten maken en wordt de laatste hand gelegd aan de constructieberekeningen (met name vanwege betonnen fundering met voorlopig 2 stalen buispalen van elk circa 3,5mtr lang) Speciale wensen: - hardhouten kozijn met dubbele deuren van 930x2315 en 3 ramen met ventilatieroosters. Kozijn uitvoeren met kunststof onderdorpel - metselwerk in gelijksoortige stenen en identiek metselpatroon als woonhuis - bij zijmuren metselwerk tot zinken kraaldeel (dus geen boeiboord) - elektra, data en verwarming doen wij zelf (in nadere afstemming met u) - binnenmuren optrekken uit kalkzandsteen en opleveren met gevulde voegen (op basis van financieel voordeel eventueel houtskelet binnenmuur) - dak aan binnenzijde opleveren tot op dakbalken, dus geen rachels en gipsplaat. Wel juiste afstemming over de hoogte i.v.m. aansluiting op bestaande betonnen plafond - separate opgave m.b.t. tot afgraven en afvoeren van grond, circa 6m3 - separate opgave m.b.t. vervangen loodslabbe 1e verdieping (schuine aansluiting op dak aanbouw). Graag zouden wij onze wensen in een persoonlijk gesprek met u willen doornemen, zodat u een gerichte en passende offerte op kunt stellen. Wij zouden de aanbouw het liefst in het voorjaar van 2018 willen realiseren, afhankelijk van uw mogelijkheden. Tevens is financiering bij ons nog afhankelijk van een af te sluiten extra hypotheek. Uw reactie zien wij graag tegemoet. Dank en groet,

Inbouwschakelaar en lichtpunten aansluiten

Graag wil in een stopcontact ombouwen naar een dubbele schakelaar en stopcontact. Daaruit dienen er 2 aansluitingen gemaakt te worden voor de lampen aan het plafond. Het plafond is van gipsplaat en de muren gestuukt.

Plafond, muren en badkamer veranderen

1. Oud plafond verwijderen van 4 bij 4 meter (een deel van dat plafond heeft een rare structuur - gipsplaten die later gestuct zijn). Nieuw plafond aanbrengen van gipsplaten en stucken; 2. Wand in de kamer slopen (niet dragend) en op andere plaats nieuwe wand met deur plaatsen (4 bij 2.70 meter). Dubbele gipsplaat met isolatie. Lichtschakelaar met stopcontact naast de deur aanbrengen; 3. WC en muurtje verwijderen, bijwerken van de tegels. In de badkamer staat een klein muurtje van een meter hoog en 80 cm breed. Ook zal hier het toilet verwijderd moeten worden, hier wil ik graag tegels voor in de plaats.

Tuinhuis laten isoleren

Ik wil graag een 6 bij 6 meter tuinhuis laten isoleren. Het tuinhuis heeft een hoog zadeldak en 3 ramen met enkel glas en twee enkele deuren en een dubbele deur. Ik wil graag het dak laten isoleren. Indien mogelijk ramen en deuren ook isoleren of vervangen. Goede isolatie en afwerking met top materialen vereist. Ook de vloer isoleren en nieuwe houten vloer leggen. Afwerking gipsplaat indien mogelijk. Meer werk mogelijk. Aanvang kan deze week al.

Metalstud voorzetwand plaatsen

Plaatsen van een voorzetwand voor geluidisolatie. Metalstud gewenst. Hoogte 260 cm x breedte 450 cm. Wanddikte ongeveer 80 mm. Gevuld met steenwol. En 2x dubbel stopcontact plaatsen. Afwerken met dubbele gipsplaat. Fijne afwerking zodat plamuren niet nodig is.

Bouw van berging

de bouw van een schuur in een bestaande nis in d tuin. Vloer oppervlak 5 x 2,5 m. Betonvloer op Zand gefundeerd, incl piepschuim onderlaag. Gevel voorzijde 5 m x 2,80. Balkenframe met rabbatdelen. Incl 1 nieuw deurkozijn (bestaande deur overzetten) en nieuw raam kozijn met 2 x draairaam 0,80 x 0,80 incl dubbelglas en veiligheidsbeslag.. Geen zijwanden en achterwand ivm inbouw in nis. Plat dak , draagsterkte 500 kg. incl. Boeirand. Afwerking mastiek. Lood infrezen in bestaande gevels ( totaal 10 m). Omleggen en aansluiten 1 x hemelwaterafvoer. Afwerking buitenzijde geheel afgelakt, gevel transparant, kozijnen dekkend. Afwerking binnenzijde: plafond dubbele gipsplaat. Voorgevel steenwol en gipsplaat. 2 x wcd doortrekken (ca 5 m) en 1

Verbouwen en aftimmeren zolder

Verbouwen zolderruimte 5.5 x 6 meter naar twee kamers. Het aanbrengen van gipsplaten tegen de gehele kap. Het plaatsen van 2 wanden met 2 deuren. Het afwerken van twee dakkapellen. Het afwerken van de knieschotten met gipsplaat. Het maken van vier luiken t.b.v. toegang tot de knieschotten. Het maken van een belastbare vliering deze dient toegangkelijk te zijn middels een trap. Het maken van een plafond onder de vliering. Het maken van 4 spots per kamer en een lichtpunt op de overloop. Het maken van 4 dubbele stopcontacten, internet aansluiting en cai aansluiting per kamer. Het glad afstucken van alle wanden en plafonds. Het stuckwerk sausklaar opleveren. Het maken van een elektrapunt buiten bij de voordeur. Svp offerte incl btw!