Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor isoleren van plat dak garage:

Isoleren van plat dak garage

Ik overweeg het platte dak van mijn garage te gaan isoleren. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het isoleren, met en zonder plafondafwerking. De ruimte is 2.9 bij 6.9 meter, de balkhoogte is 16 cm.
Onze klant uit Eerbeek (Gelderland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor isoleren van plat dak garage uit heel Nederland:

Isoleren van zadeldak en dak uitbouw

Het betreft een soort zadeldak waarbij de zijdes zijn voorzien van dakpannen (hellend gedeelte) en het platte gedeelte is voorzien van bitumen. Het is de bedoeling dat er zonnepanelen geplaatst kunnen worden op het platte gedeelte van het dak. De isolatie en afwerking op het platte gedeelte dienen hiervoor dus geschikt te zijn. De panelen worden geplaatst in stellages met ballast. Tevens wil ik ongeveer 12,5 m2 dak van de uitbouw mee isoleren. Opsomming geschatte oppervlaktes: plat: 44,5 m2 hellend: 24 m2.

Lichtstraat leveren en monteren + Isoleren plat dak

Onze lichtstraat in de uitbouw willen we vervangen door een nieuwe met isolerend glas, grove afmeting 525cm x75cm. Daarnaast willen we het +/-8m2 dak van de uitbouw isoleren inclusief opstaande dak rand. (hier moet rekening gehouden worden met +/-3cm piepschuim die vanuit de binnenkant tegen het dak zit)/ Zie foto

Plafond isoleren

Het is een plafond van een plat dak. De isolatie moet tussen de balken worden gespoten. De balken zijn 27cm hoog. Het inspuiten kan ( indien mogelijk) via de opening van de spotjes, anders i.o. Het gaat om 32 m2.

Isoleren platte dak

Ongeveer 50 m2 plat dak van binnen isoleren. Isolatie materiaal aanbrengen tussen de draagbalken en netjes maar simpel afwerken met gipsplaten. Ik wil mij laten informeren over het best te gebruiken isolatiemateriaal.

Isoleren van plat dak

Plat dak van nieuwe uitbouw isoleren. Gaat om ca. 22 m2. Deze wil ik vanaf buiten isoleren, het is geheel nieuw. Aan isolatiemateriaal stel ik hoge eisen aan, dus met een hoog rd rendement, maar welk materiaal weet ik nog niet. Ik zou graag advies van de vakman ontvangen. Als dakbedekking wil ik bitumen.

Opbouw garage realiseren

Wij willen graag een opbouw op de garage en de garage laten ophogen en isoleren. De garage heeft nu een plat dak en is 7,5 bij 3 meter. De opbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een houten constructie. Zie foto

Warm isoleren dak + eventueel sedumdak

Gaat om plat dak aanbouw. Voorzijde is ongeveer 2,34 meter en de achterzijde is ongeveer 3,86 m breed. Lengte ongeveer 5,85 m. Het de de bedoeling om het warm te isoleren. Ik wil het dak vanaf buiten isoleren. Het isolatiemateriaal moet beloopbaar zijn, maar ik laat me graag adviseren door u welk materiaal hiervoor het beste te gebruiken is. Als het kan moet het dak zoveel opgehoogd worden dat het aansluit op het balkon omdat de vorige bewoner veel last heeft gehad omdat aanbouw ook een deel onder het balkon doorloopt. Dit zal bij een schouw ter plaatse beoordeeld moeten worden. Ik overweeg om een sedumdak aan te laten leggen als de dakconstructie hiervoor geschikt is.

Plat dak isoleren aan de buitenkant

Bestaand plat dak (aanbouw/uitbouw) aanbrengen isolatie buiten (OP bestaand) verbeteren afschot en WITTE bedekking i.v.m. te plaatsen zonnepanelen. Het dak is tussen de 35 en 40 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Dak isoleren

Wij hebben een plat dak van ongeveer 70 m2 op een bungalow, nu het hout en de beplating van de overstek vervangen worden is het een mooie gelegenheid het plafond te isoleren.

Het renoveren van een plat dak tot groen dak

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van onze uitbouw kan renoveren. Het gaat om het isoleren, vervangen van de bedekking en het realiseren van een groen dak. Het dak is ongeveer 20 m2. Daarnaast moeten er ook twee lichtstraten vervangen worden. Momenteel is het dak bedekt met bitumen, dit moet EPDM worden.

Partners

Partners van Casius