Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Ede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Ede heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Ede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Ede of directe omgeving.

952 klanten uit Ede bevelen een bij Casius in Ede aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Ede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: plafonds (420 m2) van kantoorpand isoleren en voorzetwand plaatsen, dak aan de binnenkant isoleren, chape plaatsen, plat dak isoleren van binnenuit, plafond van kantoorruimte isoleren, fundering: Tuinkantoor, kantoorruimte isoleren, dak van schuur isoleren, het inspecteren en goed isoleren van een plafond cq vloer, het isoleren van een schuin pannendak, hellend dak isoleren en elektra vernieuwen op zolder, afzuigkap en alle toebehoren voor restaurant, inblaas isolatie aanbrengen, woning isoleren, jaren 30 woning isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Ede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Ede:

Dak isoleren en opnieuw bedekken met dakpannen

Ik wil geluidsisolatie laten plaatsen voor omgevingsgeluid (snelweg, buren in de tuin) bij een schuin dak van de slaapkamer. Het huis is gebouwd in 1994. De binnenzijde van het schuine dak is reeds afgewerkt, daarom weet ik niet of het beter van binnen of van buiten kan worden geïsoleerd. De binnenmaten zijn ongeveer 2,90 x 4,85 met daarbinnen nog 2 velux dakramen. Op het dak liggen dakpannen die ik graag wil houden.

Dakisolatie aanbrengen

Het dak van de schuur is nu voorzien van stabipolplaten met een totale oppervlakte van 25 m2. Wij hebben nu last van condensvorming en vandaar de wens deze te isoleren. Het dak dient aan de binnenzijde te worden geïsoleerd en de afwerking zal ik zelf verzorgen.

Zolder isoleren

Wij hebben een jaren '30 woning met een hellend pannendak. De zolder is al voorzien van een nieuwe 6 meter lange dakkapel met PIR isolatie. Het overige deel willen we graag eveneens met PIR laten isoleren. Dit zal ongeveer 30 m2 groot zijn.

Isoleren van het dak

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Minder dan 30 m². Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om 11,3 m2 geadviseerd voor Rc 3,5 We krijgen 18 juni sleutels van de woning, liefst plannen voor die week.

Vloer isoleren

Ik wil 50 m2 aan vloer laten isoleren via de onderkant van de vloer. Ik wil namelijk vloerverwarming hebben.

Kruipruimte met parels laten isoleren

Ik wil graag een vakman inhuren voor het isoleren van mijn kruipruimte met parels. Ik weet echter niet hoeveel vierkante meter dit betreft en zou graag willen dat er eerst iemand komt kijken om te bespreken of dit überhaupt mogelijk is.

PUR vloerisolatie aanbrengen

Het betreft een offerte aanvraag voor het isoleren van mijn kruipruimte met Pur. De ruimte is toegankelijk via een kruipluik, ongeveer 72 m2 groot en voorzien van enkele opstaande muurtjes. De voorkeur gaat uit naar een dikte van 10 centimeter Pur.

Vloer extra isoleren

Ik wil graag de begane grond voorzien van HR++ bodem-isolatieparels. Woonoppervlakte 6 x 12 meter op de spouw. 2/1 kap woning uit 1991. Er is al een isolatielaag op de vloerdelen.

Woning aan alle zijden isoleren

Ik wil mijn woning laten isoleren. Het gaat om de spouwmuur, de vloer/kruipruimte en de balkonvloer. De kruipruimte is ongeveer 40 m2 en de vloer is van hout. Ik neig naar noppenfolie. Voor de spouwmuur van circa 25 m2 heb ik geen voorkeur. Het balkon zit boven een slaapkamer. Hiervoor wil ik graag dat de vloer geïsoleerd wordt. Het balkon is ongeveer 15 m2 groot. Het lijkt mij het beste als ik een afspraak maak met een vakman op het gebied van isolatie zodat alles gelijk goed aangepakt kan worden en ik een goed advies kan ontvangen.

Gevelisolatie: isoleren buitenmuren

Graag een offerte voor het isoleren van de buitenmuren. Het is een hoekwoning en het betreft de gehele buitenzijde van 2 verdiepingen plus een stukje zolder. Er is ruimte voor het plaatsen van steigers, mocht dit nodig zijn.

Isoleren begane grond vloer

Isoleren van de begane grond vloer. Betreft een betonvloer. Gaat om een stuk van ongeveer 5 bij 9 meter. Vanuit de kruipruimte.

naisoleren spouwmuur

Van een oud woonhuis van 1950 de spouw isoleren. ± 80 m2.

Gedeelte van zolder inrichten als ...

Gedeelte van zolder inrichten als slaapkamer

voor en achter en 1 keer een zijgevel ...

voor en achter en 1 keer een zijgevel isoleren