Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor plafondisolatie aan laten brengen:

Plafondisolatie aan laten brengen

Welke oppervlakte moet geïsoleerd worden? (bij benadering) 80 m2 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken vloer bestaat uit holtebouwsteen en aan bovenkant komt vloerverwarming met pvc
Onze klant uit Drempt (Gelderland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafondisolatie aan laten brengen uit heel Nederland:

Plafondisolatie aan laten brengen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor plafondisolatie binnen een ouder pand. Het bedraagt een plafond van 25 vierkante meter, dat momenteel bestaat uit houtschrootjes. Aanleiding is overlast van bovenburen.

Vloer-/plafondisolatie aanbrengen

De reden dat ik contact met u opneem is als volgt. Tussen de 4de en 3de verdieping van ons VVE complex is de vraag ontstaan of de vloerisolatie wel voldoet aan de VVE voorwaarden. De VVE schrijft het volgende voor: Ter beperking van hinderlijke contactgeluiden zoals het lopen en schuiven van meubilair is het verboden min of meer harde vloerbedekkingen zoals parket, plavuizen marmer en dergelijke aan te brengen, tenzij wordt aangetoond dat de contactgeluidsisolatie van de klare vloer inclusief de vloerbedekking een waarde bereikt van Ico=10dB of meer. Dit betekent dat harde vloerbedekking zoals gemeld uitsluitend is toegestaan wanneer het aanbrengen op deskundige wijze zal geschieden met een zogenaamde 'zwevende vloer', zodat deze vloerbedekking niet in rechtstreeks contact staat met de ondervloer of de wanden en geen hinder kan ontstaan voor de overige eigenaren en/of gebruikers van het gebouw. Op de 3de verdieping, waar ik woon, hebben wij twijfel over de kwaliteit van de vloerisolatie boven ons. Alle voetstappen boven ons zijn zeer gehorig, evenals muziek en geschuif van meubilair. Daarom zouden wij namens de gehele VVE het volgende aan u willen vragen: •Een check uwerzijds op beide verdiepingen om te beoordelen of de vloer wel/niet aan de VVE-voorwaarden voldoet. •Afhankelijk van de uitkomst, het opstellen van een mogelijke offerte voor extra vloerisolatie, en mogelijk plafondisolatie. Wij zouden graag z.s.m. een afspraak met u bij ons willen plannen indien u een interessant aanbod kunt doen. Het liefst zo vroeg of zo laat mogelijk midweeks of anders op zaterdag. Kunt u tevens aangeven of uw bezoek vrijblijvend is en zo niet, exclusief reiskosten uiteraard, wat de kosten zullen zijn voor het uitbrengen van consult en een mogelijke offerte?