Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Barneveld te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Barneveld heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Barneveld u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Barneveld of directe omgeving.

112 klanten uit Barneveld bevelen een bij Casius in Barneveld aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Barneveld bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: dakisolatie van zorgappartementen met bij voorkeur schapenwol, plafond isoleren, geluidsisolatie aanbrengen, geluidisolatie plaatsen, vloerisolatie aanbrengen, boerderij dak isoleren, geluidsisolatie plaatsen, dak vanuit binnen isoleren, isoleren van het plafond, plafond isoleren, hellend dak extra isoleren, isoleren van zolder en vloer inclusief aftimmeren, isoleren met EPS parels, plafondisolatie plaatsen, na isoleren spouwmuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Barneveld staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Barneveld:

Schuimbeton aanbrengen

Wij zijn op zoek naar een collega vakman die een schuimbeton vloer kan aanleggen voor de isolatie. De houten vloer zullen wij er zelf uithalen. Het gaat om een woning met een oppervlakte van 55 m2. De woning is goed bereikbaar.

Eerste verdieping geluiddicht maken

Graag ontvangen wij een prijsopgave om de 1e verdieping te voorzien van isolatie om geluid en voetstappen richting de begane grond te verminderen. Het gaat om ongeveer 47 m2.

Kruipruimte beter ventileren en schelpenisolatie aanbrengen

Wij wonen sinds 2 jaar in onze woning en inmiddels zijn de muren geïsoleerd. Er zijn betonnen vloeren en we merkten onlangs dat de onderzijde van het kruipluik flink nat was van condensdruppels, toen we dat openden. De kruipruimte is vochtig en slechts weinig geventileerd. We willen voorkomen dat het vocht gaat optrekken in de muren en er daarom verbeterde ventilatie en schelpenisolatie laten aanbrengen. De kruipruimte is 80 m² en 1,20 meter hoog. De ruimte is egaal en schoon, verdeeld in 3 goed bereikbare compartimenten en ook goed toegankelijk d.m.v.een ruim luik. De woning ligt ongeveer 10 meter van de openbare weg. We laten de situatie hier graag beoordelen en laten ons daarbij adviseren over de beste aanpak. Wij ontvangen graag uw prijsindicatie.

Kruipruimte isoleren

Onze kruipruimte is ongeveer 80 m2. De vloer is opgeruimd en egaal. De hoogte is ongeveer 1.20 meter. Graag offerte voor schelpen en EPS parels. Het is de bedoeling om de vochtige ruimte droog te krijgen. Er staat geen water in de kruipruimte. De ruimte is goed bereikbaar. Graag per mail contact opnemen.

Kruipruimte isoleren met schelpen

Het huis is 6 x 9 meter. De kruipruimte is verdeeld in twee compartimenten en bereikbaar door kruipluiken. Achter het huis is nog een stukje aangebouwd 2,5 x 6 meter. De vloer hiervan is wel geïsoleerd. De andere vloer is betonbroodjes. Hoogte kruipruimte is 96 cm. In de winter staat er wel eens een laagje water., ongeveer 5 a 6 cm. Misschien kunt u daar ook even naar kijken?

Bodemisolatie in de kruipruimte aanbrengen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor ca. 47 m2 EPS-parels als bodembedekker in de kruipruimte ter isolatie van de kruipruimte. De hoogte van de kruipruimte is nu 57 cm. De kruipruimte is één ruimte zonder tussenmuren en er staat geen water in. Ik doe het alleen om een beter klimaat te creëren.

Schelpen in de kruipruimte aanbrengen

We willen graag schelpen in de kruipruimte omdat we last hebben van zilvervisjes. De kruipruimte is 60m2

Loods isoleren

Het is een bestaande loods van 20m breed en 30m lang. De wanden zijn 2,7m hoog, daarbij zou het eventueel kunnen om op deze hoogte een plafond te maken. Hierdoor zal de ruimte kleiner zijn waardoor er minder warmte verloren gaat. Het is de bedoeling om in de toekomst ook een verwarming te plaatsen, daarom is isolatie van belang.

bouwen met sandwichpanelen; vriescel, ...

bouwen met sandwichpanelen; vriescel, koelcel werkruimte. Werkzaamheden moeten starten in week 36.