Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor uitzuigen van zand uit de kruipruimte:

Uitzuigen van zand uit de kruipruimte

Teneinde makkelijker de vloer te kunnen isoleren wil ik in de kruipruimte een laag van 50 cm schoon, droog geel zand laten wegzuigen. Het gaat om een oppervlak van 38 m2 (dus circa 19 m3 zand) verdeeld over 3 compartimenten en toegankelijk vanuit de kelder welke ook een openslaand raam heeft.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitzuigen van zand uit de kruipruimte uit heel Nederland:

Kruipruimte uitzuigen

Om de vloer te kunnen isoleren wil ik in de kruipruimte een laag van ongeveer 40 cm schoon, droog geel zand laten wegzuigen. Het gaat om een oppervlak van 8m * 3 m (dus ongeveer 10 m3 zand). De ruimte is toegankelijk vanaf de kruipruimte in de gang (die wel voldoende is uitgegraven). De toegang tot het huis is makkelijk vanaf de straat. Kruipruimte is nu ongeveer 20 cm hoog.

Zand zuigen en eventueel puin verwijderen uit de kruipruimte

Van een deel van de kruipruimte willen wij het zand/grond uitzuigen. Oppervlakte maximaal 10 m2 (een deel van de kruipruimte) met 0,5 meter diepte uit te zuigen. Het gaat voornamelijk om zand/grond. De afstand vanaf het luik naar de straat is max 10 meter.

Uitzuigen van zand uit de kruipruimte

De huidige kruipruimte onder mijn woning is ongeveer 30 cm hoog, ik heb een klein stukje uitgegraven maar wil deze uitbreiden naar de voorkant van de woning en in ieder geval ook geulen naar de CV platen in mijn woning zodat ik overal bij kan. Ik schat dat dit ongeveer 10 - 12 kuub zand en wat klein puin zal zijn.

Kruipruimte uitzuigen

Het uitzuigen en afvoeren van EPS parels uit onze droge kruipruimte van 70m2, hoogte 0,5 meter en op zand gesitueerd. Is nu ongeveer 10 centimeter aan parels door de hele kruipruimte.

Uitzuigen van zand uit de kruipruimte

Wij willen de kruipruimte uitzuigen van ongeveer 30 cm naar 70 cm. De grond is van zand en geen last van grondwater. Dit willen we doen i.v.m. vloerisolatie. Eventueel kan de vloerisolatie ook geplaatst worden. Het gaat om een stuk van 4,5 m bij 10 m dat geïsoleerd moet worden. Welk isolatiemateriaal dat laat ik aan u over. Rond september/ oktober willen wij beginnen.

Uitzuigen kruipruimte

Graag zou ik het zand en puin in de kruipruimte bij het riool laten uitzuigen. Het gaat over ongeveer 6 m2 en 50 cm diep ongeveer. Graag ook afvoeren.

Uitzuigen van zand uit de kruipruimte

Ik wil graag mijn houten vloer isoleren maar de diepte van mijn kruipruimte is hiervoor te laag. Ik wil graag ongeveer 20 cm droog zand en fijn bouwpuin uit mijn kruipruimte van 45 m2 laten zuigen. Het gaat in eerste instantie om het zand en puin uit de kruipruimte halen.

Uitzuigen van zand uit de kruipruimte

Mijn woning heeft een kruipruimte van 0,8m diep. Deze wil ik graag verdiepen tot 2,0m over een oppervlak van 4,0m*4,0m. Kruipluik zit direct achter de voordeur.

Kruipruimte zand uitzuigen

Ik zou graag zand uit de kruipruimte willen laten uitzuigen. Het gaat om ongeveer 2x2 meter en 50 cm diepte. Graag zie ik uw offerte tegemoet.

Kruipruimte uitzuigen van zand

Ik zoek een vakman die het zand uit mijn kruipruimte kan zuigen. De kruipruimte is 720 bij 250 cm groot en dient tot een diepte van 70 cm te worden uitgezogen. Verdere specificaties graag in onderling overleg.