Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor isolatieparels of chips op bodem kruipruimte :

Isolatieparels of chips op bodem kruipruimte

Ik wil mijn kruipruimte laten isoleren. Met eps hr ++ xl parels. Een laag van minimaal 25 cm denk ik. De kruipruimte is goed bereikbaar en ook vrij diep. De ruimte is 25 m2 en ook wil ik graag 2 ventilatie roosters laten boren naar de kruipruimte.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor isolatieparels of chips op bodem kruipruimte uit heel Nederland:

Bodemisolatie met isolatieparels aanbrengen

Het betreft bodemisolatie met isolatieparels. Het gaat om een oppervlakte van 52 m2 houten vloer. De kruipruimte is onder de planken ongeveer 50 cm en onder de balken is de hoogte is ongeveer 35 cm. De bodem is vochtig zand. De kruipruimte heeft een luik, het luik is ongeveer 60 bij 40 cm. Er loopt een CV en elektra, dus bij nood zou ik er wel graag nog in willen kunnen. Vandaar dat ik graag parels zou willen in plaats van chips. Het is niet 1 grote ruimte, mijn kruipruimte zit in de kelderkast. Mijn huis is op staal gebouwd, de muren lopen door tot op de grond. In de woonkamer loopt er onder de balkenlaag nog een balk om de balkenlaag te ondersteunen.