Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor dakisolatie:

Dakisolatie

Betreft een woonboerderij uit het jaar 1623 met een dak van totaal 317m2. Deze wil ik graag geïsoleerd hebben. Momenteel kijk je recht tegen de pannen aan. Het dak heeft een hoogte van ongeveer 6 meter tot aan de nok. Ik hoor het graag wat de kosten zijn. Mvrg. Hans
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakisolatie uit heel Nederland:

Isoleren van het garagedak

Ik wil dakisolatie van een plat garagedak van buitenaf van ongeveer 24 m2 laten plaatsen. Het dak is ongeveer op 3 meter hoogte.

Dakbedekking op platte daken van een nieuwbouwwoning

Momenteel wordt onze nieuwe woning gebouwd en de ruwbouw is klaar. Ik wil er in januari graag dakbedekking laten aanbrengen op 130 m² plat dak. Het dak bestaat uit 3 delen van respectievelijk 80, 30 en 20 m². Het dak is al voorzien van dakisolatie, Ecotherm Topline XR, 2-zijdig gecacheerd. Ik wil graag uw offerte ontvangen voor EPDM, PVC en bitumen dakbedekking, inclusief alle montagekosten.

Pannendak vervangen bij een 2 onder 1 kap woning

Klant wenst het pannendak van een 2 onder 1 kap woning te laten vervangen. Mogelijk, bij een interessante aanbieding, hebben de buren ook interesse. Klant wenst de sneldakpannen te laten vervangen door betonnen dakpannen. Ook dient er dakisolatie aangebracht te worden. De dakplaten en het dakbeschot zijn van goede kwaliteit en hoeven niet vervangen te worden. Afmeting van het pannendak is 85 m2. In het dak zit 1 dakkapel, 1 Velux dakraam. De woning en het dak zijn rondom goed bereikbaar. Het dak begint vanaf de 2e verdieping.

Dakisolatie aanbrengen

Graag laat ik het dak isoleren van mijn half vrijstaande woning. De dakpannen liggen nu direct op het hout. Deze dienen te worden verwijderd, geïsoleerd en de pannen terug geplaatst. De oppervlakte is ongeveer 50 m2.

Vernieuwen van een plat dak

Het compleet vervangen van het platte dak inclusief dakisolatie. Het dak is 40 m2.

Advies bij probleem condensvorming na dakisolatie

Het betreft een dakpannen hellend dak ca 100 m2. Graag zouden we een vrijblijvend advies en of offerte willen dit is afhankelijk van de des gewenste oplossing. Wij hebben steeds last van condensatie na het isoleren.

Vervangen van dakbedekking

Het betreft het vervangen van de bestaande dakbedekking van een plat dak. De oppervlakte hiervan is 48 m2. Het gaat om het aanbrengen van nieuw bitumen en nieuwe daklijsten. De dakresten moeten worden afgevoerd. Verder dient er aansluitend bij 24 m2 dakisolatie aangebracht te worden.

Dakisolatie aan laten brengen

Wij hebben een plat dak en zouden graag het dak isoleren voordat er zonnepanelen op komen. Mijn inschatting is dat het dak 6 x 11 meter is exclusief een dakraam. Dus ongeveer 65 m2. We zijn op zoek naar de opties en offerte prijzen.

Dakisolatie aanbrengen en pannen vervangen

Isolatie aanbrengen, pannen vervangen, ongeveer 80m2, Tuile du Nord kruispan, Dakkapellen worden door de eigenaar verwijderd.

Dak isoleren aan de buitenkant

Graag een offerte voor dakisolatie aan de buitenkant. Dakpan is een vlakke Mulden,

Partners

Partners van Casius