Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor dakisolatie:

Dakisolatie

Betreft een woonboerderij uit het jaar 1623 met een dak van totaal 317m2. Deze wil ik graag geïsoleerd hebben. Momenteel kijk je recht tegen de pannen aan. Het dak heeft een hoogte van ongeveer 6 meter tot aan de nok. Ik hoor het graag wat de kosten zijn. Mvrg. Hans
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakisolatie uit heel Nederland:

Plat dak isoleren

Ik heb een aanbouw en dakkapel, resp 6 en 2 m2 groot. Graag een offerte voor warm dak of omgekeerd dakisolatie. Op aanbouw ligt nu bitumen en grind. Dakkapel is zink.

EPDM dakbedekking en dakisolatie aanbrengen

** Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Bitumen of Roofing, EPDM. ** Wat is de oppervlakte van uw dak? 56 m2. ** Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Nu ligt er bitumen met kiezel. Huis met 1 etage. Ik wil dit laten vervangen en isoleren. Dit moet of bitumen of EPDM worden. Ik wil dat de vakman mij helpt met een keuze maken.

Dak isoleren, pannen mogelijk vervangen en zonnepanelen installeren

Wij willen bij een vrijstaande woning met een zadeldak de volgende werkzaamheden laten uitvoeren: - Optimale dakisolatie aanbrengen; - Eventueel de 37 jaar oude dakpannen vervangen; - Aan de zuidzijde van het dak zonnepanelen aanbrengen, eventueel geïntegreerd in het dak. De oppervlakte van het dak aan de zuidzijde is ongeveer 10 bij 4 meter en aan de noordzijde 6 bij 8 meter. Graag zouden wij een afspraak willen maken om advies te krijgen over onze wensen.

Energiebesparende warmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Reeds aanwezig: Zonnepanelen, zonneboiler, Hr glas, spouwisolatie,vloerisolatie,dakisolatie. Doel: energiebesparing en meer comfort bij hitte. Vochtregulatie. (in de winter nu veel te droge lucht). Ik wil een lucht/lucht warmte pomp laten installeren.

Dakisolatie en dakpannen aanbrengen

Dakisolatie en dakpannen aanbrengen op een vrijstaande woning met afmeting 9 x 14 meter. De woning telt 2 woonlagen. Graag een offerte hiervoor.

Dakpannen vervangen en dak isoleren

Wij willen alle pannen vervangen en dakisolatie laten plaatsen in ons dak. Het gaat om een 2 onder 1 kap dak. Het gaat om een dak van totaal 81 m2. Het dak is op de 2e verdieping.

Dakisolatie aanbrengen en dakpannen

Isolatie platen aanbrengen, graag prijs verschil berekenen met of zonder nieuwe dakpannen. Oppervlakte van het dak is circa 55 m2. De woning bestaat uit 2 woonlagen.

Pannendak vervangen

Ik wil graag 72 vierkante meter asbest verwijderen en daarna nieuwe dakisolatie plaatsen en dakpannen. Er is nog geen inventarisatie rapport aanwezig.

Dak repareren, isoleren en zonnepanelen installeren

Ons jaren '30 tussenwoning heeft onderhoud aan het dak nodig. Dit onderhoud moet volgens de bouwkundig adviseur, verslag bijgevoegd: - schoorsteen repareren en voegen - lood schoorsteen vervangen - nokvorsten vastzetten - pannen nalopen en rechtzetten - platte daken van 2 dakkapellen opnieuw dekken en isolatie verbeteren - zinken goten nalopen en eventueel repareren, 1 ervan moet gesoldeerd worden - dak van erker controleren en eventueel isoleren. Als de dak specialist het kan aanbieden: - zonnepanelen plaatsten (schatting 10 stuks) - dakisolatie verbeteren (nu 4-6 cm), wellicht aan binnenkant uitvoeren? - schilderwerk buitenkant huis, al het houtwerk (zie verslag adviseur). Omdat het huis nog niet te bereiken is voor ons kan ik geen afmeting van het huis geven. Er is ooit een adviseur geweest die heeft gezegd dat er 10 zonnepanelen passen. Het dak bevat wel 2 dakkapellen.

Dakisolatie in de aanbouw aanbrengen

Plat dak op aanbouw aan huis van ca. 28,5 m2. Isolatie als ´warm plat dak´ of ´omgekeerd plat dak´, afhankelijk van de prijs.

Partners

Partners van Casius