Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor kamer geluiddicht laten isoleren:

Kamer geluiddicht laten isoleren

Ik zou graag een offerte / inschatting willen met betrekking tot de zolderkamer geluiddicht maken in verband met home recording en mixen. Tevens wil ik graag kunnen zingen in de ochtend uren. Het betreft een oud pand. De huidige tussenmuren zijn momenteel van gips. Vloer is hout met daaronder een holle ruimte. Het geheel is zeer gehorig. Buren zijn niet gecharmeerd van mijn plan... Echter heb ik de behoefte om in mijn eigen woonomgeving aan mijn ideeën te kunnen werken. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De afvoer van het afval gaat de klant zelf doen.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kamer geluiddicht laten isoleren uit heel Nederland:

Kamer geluiddicht laten maken

Ik heb een klein slaapkamertje die ik graag geluidsdicht wil maken voor geluiden van buitenaf. Zodat ik gewoon kan slapen als mijn graag feestvierende buren weer eens bezig zijn. De slaapkamer is 7. 35 m2 en het is een huurhuis. Ik zou graag weten of er mogelijkheden zijn.

Kamer geluiddicht laten maken

Wij hebben een aantal vergaderkamers naast elkaar in ons bedrijfspand. Nu is het probleem dat je de mensen die in de ruimte naast je zitten kunt horen. Dit kan erg storen bij een overleg, en het is hierdoor lastig om vertrouwelijke gesprekken te voeren.

Kamers geluiddicht laten maken

Ik heb een souterrain/kelder waar ik in 2 ruimtes muziek wil maken met een flink geluidsniveau. Het is nodig om beide kamers goed geluidsdicht te maken. Het souterrain is 210 cm hoog en van die hoogte wil ik zo weinig mogelijk verliezen. Er moet dus goed worden gezocht naar het meest geschikte materiaal daarvoor. De afmetingen zijn: kamer 1 is 460 x 350 x 210 cm. Kamer 2 is 250 x 220 x 210 cm. Ik maak graag een afspraak voor uw advies en prijsopgave.

Kamer geluiddicht maken

Ik wil graag een kamer geluiddicht laten maken. Het zit vlakbij de woonkamer dus ik krijg echt alles mee.

Kamer geluidsdicht laten maken

Graag wil ik een kamer van 4 m2 geluiddicht maken om er een vocal booth van te maken voor geluidsopnames. Graag een passende offerte hiervoor.

Zwevende kamer op zolder maken

Op zolder een kamer geluiddicht maken, we willen een zwevende kamer waar muziek (met name in lage tonen bereik) afgespeeld kan worden zonder overlast tot te buren. De kamer is ongeveer 25 m2, daarin moet de zwevende kamer komen. Wat zijn de mogelijkheden en wat is er voor nodig om een geluiddichte kamer te maken?

Kamer geluiddicht laten isoleren

Ik woon in een jaren dertig tussenwoning met houten vloeren en plafonds. Ik wil daar graag een kleine kamer geluiddicht laten maken. Het is een ruimte voor een piano en 2 stoelen. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier even te laten beoordelen en ontvang daarbij uw advies over de beste aanpak en een prijsindicatie.

Kamer geluiddicht laten maken

Wij willen graag iets laten doen aan de geluidsoverlast van vuurwerk in de periode okt-jan. Daarom zitten wij eraan te denken de bovenste kamer geluidsdicht te laten maken. Bijvoorbeeld via de ramen. We willen niet de hele kamer verbouwen maar alles wat helpt is meegenomen.

Slaapkamer geluiddicht maken

Ik speel klarinet. Ik wil nu graag een studio waar mensen mijn klarinet niet horen. Ik wil graag 1 slaapkamer geluiddicht dichtmaken. Het gaat om een kamer van 3 m2.

Kamer geluiddicht maken

We willen een ruimte op kantoor van ongeveer 15 m2, (afmeting 5.50 bij 2.70 meter) geluiddicht laten maken. Het gaat dan om isolatie tussen de kantoren onderling, niet om geluid van buitenaf. Op het kantoor staan nu systeemwandjes. Graag ontvangen we hiervoor een offerte.