Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor vervuild zand in deel van kruipruimte vervangen:

Vervuild zand in deel van kruipruimte vervangen

Door lekkage van de rioolafvoer in de kruipruimte (is hersteld) een deel van vervuild zand verwijderen en aanvullen. Ongeveer 4 m lang, 1 m breed, 0,30 m diep. Mits mogelijk graag z.s.m. ('s middags dinsdag 13 augustus?)
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervuild zand in deel van kruipruimte vervangen uit heel Nederland:

Tuin uitgraven, afvoeren en nieuw zand storten

Het gaat om een nieuwbouwwoning met een tuin van 5 bij 12 meter. De grond is redelijk vervuild door de afbouw van de vorige woningen. Het gaat om uitgraven rond de 20 cm en deels (waar kunstgras komt) iets minder. Aanvullen met nieuw, schoon zand. Het zand is redelijk vervuild.

Vijver uit achtertuin verwijderen

Vijver uit achtertuin verwijderen: het verwijderen van het groen en het grondzeil. Het afvoeren van het groen wat nog uit de vijver komt dit is vervuild met modder. Het volstorten met zwart zand. We hebben zelf inmiddels een begin gemaakt en de vijvers leeg laten lopen. Ook een gedeelte groen is al verwijderd. Wie zou voor ons de klus af kunnen maken?

Uitbouw met souterrain bouwen

Uitbouw moet ook opnieuw , souterain zou moeten komen gedeeltelijk onder bestaande woning en gedeeltelijk onder nieuw te bouwen uitbouw... grond is vervuild en is vermoedlijk zand... er zou een bad en slaapkamers inkomen, oppervlakte zo'n 30 tot 40 m2 bijvoorkeur prefab/beton Wat zijn de maximale kosten per m2 ongeveer?

Spouwmuur schoon laten maken

Wij willen graag onze spouwmuren isoleren echter is uit de gevelinspectie gebleken dat de onderkant van de spouwmuur met zand vervuild is, tot een cm of 25 hoog. De spouw is 5 cm breed. De buitenmuur is een gemetselde gevel. Graag willen wij offertes ontvangen voor het laten schoonmaken. Het betreft een muur van circa 10 meter. Kunt u hiervoor een prijsopgave doen?

Vervuild dakgrind vervangen

Vervangen van vervuild dakgrind: Op het dak van de carport-garage (11.40m x 3.20 m) ligt vervuild dakgrind (zand en onkruid). Ook op het dak van de bijkeuken (2.30 x 2.10 m) ligt vervuild dakgrind. Al het grind verwijderen en afvoeren, dak schoonvegen en schoon nieuw grind met een laagdikte van 3-4 cm aanbrengen (staptegels blijven liggen). Op het achterste gedeelte behoeft geen grind te komen (is nieuwbouw). Het dak ligt op 1e verdiepings niveau.

Gevel reinigen

Reiniging van gevel, 60 m2. Met water of zand of een combi daarvan middels (zand)stralen. Begane grond, eerste verdieping en zolder van een hoekhuis. Voor-, achter- en zijkant van het huis. Voornamelijk de zijgevel is wat vervuild. Optioneel ook daarna impregneren.

Bestrating tuin

De aanvraag betreft een hoekwoning in Apeldoorn waarvan zowel de voor- als achtertuin perfect bereikbaar zijn vanaf de straat. Het is de bedoeling dat zowel de voor-als achtertuin opnieuw worden bestraat. Hierbij de volgende gegevens: Totaal oppervlak 65 - 70 m2 Huidige bestrating deels 30*30 tegels en 40*60 grindtegels. Tegels zijn deels gelegd op zwarte grond. Er dient een ophoging plaats te vinden waardoor het mogelijk is om zand direct op de zwarte grond te storten (circa 50% van het oppervlak). Hierbij de volgende inschatting van werkzaamheden: - afvoeren van bestaande tegels, circa 5 m3 - afvoeren van zwarte grond (niet vervuild)van circa 6 m3 - aanbrengen van zand circa 10 m3 - het plaatsen van een rand (van bestaande tegels)lengte 14 meter - het leggen van tegels

We krijgen een stuk gemeentetuin bij ...

We krijgen een stuk gemeentetuin bij onze tuin (op huurbasis). We willen de tuin laten afgraven en voorzien van nieuwe tuinaarde. De af te voeren grond bestaat uit kleigrond met onkruid, grond vervuild met grind en zand.