Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Arnhem of directe omgeving.

2786 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: divers isolatie aanbrengen, isoleren daken, gevelisolatie aanbrengen, isoleren van buitenaf, zolderruimte isoleren, isoleren van het dak, na isoleren van een dak en schuur, isoleren van de woning, kapeldak isoleren, onderzijde woonkamervloer isoleren, geluidsdicht maken van een muziekruimte, vloer en wanden isoleren, dakbeschot isoleren, zolderruimte isoleren, isoleren van de zolder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Arnhem:

Dak isoleren

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om 40-45 m2 schuin dak isolatie, verdeeld over 2 slaapkamers en een zolder. Er liggen dakpannen op het dak met daaronder een laag plastic. Aan de binnenkant zitten houten planken, op de slaapkamers afgewerkt met platen en behang, welke weg mag.

Vloerisolatie onder de woonkamer en keuken aanbrengen

1. oude riet/cement plafond in de garage verwijderen. 2. Aanbrengen isolatie 3. Gips platen aan brengen als nieuw plafond 4. Af voeren puin/ bouw materiaal ... 5. +/- 45 m2 De garage ligt onder de woonkamer/keuken.

Geluidsisolatie in het plafond aanbrengen

Ik wil de muren in mijn kamer laten isoleren tegen geluidsoverlast van de buren.

Isoleren en aanleggen dakterras

We hebben een bovenwoning uit bouwjaar 1915. Ons platte dak is een omgekeerd dak van circa 50 m2. We willen meer isolatie. Bovendien willen we er een groot houten dakterras van maken. Met plantenbakken rondom als afscheiding die tevens het isolatiemateriaal kunnen ballasten, naast de houten vlonderplanken. De daktoegang zal met een dakluik zijn. Huidige situatie: bitumineuze dakbedekking met daaronder 2 cm piepschuim (? ) Isolatie ligt er circa 30 jaar op, maar is (nog) wel waterdicht

Schuin dak isoleren langs binnen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Minder dan 30 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het hellend dak van onze garage (7x4meter) moet geïsoleerd worden.

Geluidsisolatie aanbrengen in de slaapkamer

De klant heeft een woning uit 1934 en zou graag zijn kamer volledig laten isoleren. Dit om geluidsoverlast te voorkomen. Het gaat 4 wanden van 4 meter bij 4 meter. De werkzaamheden moeten plaatsvinden op de 1e verdieping.

Kamer geluiddicht laten isoleren

Ik zou graag een offerte / inschatting willen met betrekking tot de zolderkamer geluiddicht maken in verband met home recording en mixen. Tevens wil ik graag kunnen zingen in de ochtend uren. Het betreft een oud pand. De huidige tussenmuren zijn momenteel van gips. Vloer is hout met daaronder een holle ruimte. Het geheel is zeer gehorig. Buren zijn niet gecharmeerd van mijn plan... Echter heb ik de behoefte om in mijn eigen woonomgeving aan mijn ideeën te kunnen werken. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De afvoer van het afval gaat de klant zelf doen.

Vervuild zand in deel van kruipruimte vervangen

Door lekkage van de rioolafvoer in de kruipruimte (is hersteld) een deel van vervuild zand verwijderen en aanvullen. Ongeveer 4 m lang, 1 m breed, 0,30 m diep. Mits mogelijk graag z.s.m. ('s middags dinsdag 13 augustus?)

Geluidswerende voorzetwand plaatsen

De stemgeluiden van mijn buur vind ik hinderlijk. Ik zou graag een geluidsisolerende voorzetwand geplaatst hebben in mijn 2 slaapkamers. De woning is in 1911 gebouwd. De slaapkamers zijn beide 2 bij 3 meter met een schuin dak. De wanden zijn ongeveer 2.60 meter.

Garage laten isoleren

Ik wil graag onze garage laten isoleren, ik gok dat de garage 10 x 4.5 meter groot is. Er gaat een vouwwagen gestalte worden. Er zit geen verwarming in de garage. De garage lijkt een stukje vanuit steen te zijn opgetrokken en daarna van hout. Voor een deel staat de garage tegen het huis maar is geen directe verbinding tussen het huis en de garage. Er is wel een grote kanteldeur en een gewone deur aanwezig. Graag langskomen voor een offerte.

Schelpen in kruipruimte storten

We willen in ons benedenhuis uit 1908 de kruipruimte laten vullen met natuurlijke schelpen. De kruipruimte is makkelijk te bereiken via een grote kelder aan de voorzijde van het huis. Het gaat om 50 - 65 m², hierbij willen we graag advies.

Muur tegen geluid isoleren

Ik wil graag een wand isoleren tegen geluid, de muur is volgens mij 2.50 meter bij 3.05 meter. Wat gaat mij dat kosten? Ik hoor graag ook over de beste opties voor de muur isoleren.

Uitzuigen van zand uit de kruipruimte

Ik wil mijn riolering gaan vervangen, maar daarvoor moet er eerst een hoeveelheid zand uit de kruipruimte worden weggezogen. Het gaat om een ruimte van 7 meter lang en 1 meter breed, waar ongeveer 50 tot 60 cm uit moet. Ik ontvang hiervoor graag een prijsindicatie.

Benedenwoning isoleren tegen geluid bovenburen

Ik wil graag weten wat het kost om minder geluidsoverlast van de bovenburen te hebben. Ik hoor gesprekken, lopen, verschuiven van stoelen et cetera. De woning is uit 1904. Het plafond wil ik in stand houden. De bovenburen hebben houten vloer maar er ligt volgens verkoper wel isolatie onder.

Zolder van binnen uit isoleren

Omdat er 2 dakkapellen geplaatst gaan worden, wil ik graag het dak aan de binnenkant laten isoleren. Het dak is 36 m2 aan weerszijden.

Isolatie van daken en spouwmuur isolatie

Het betreft een geschakelde woning uit 1974, plat dak te isoleren van buiten af. Welke opties en mogelijkheden zijn er aan isolatie vanuit materialen en natuurlijke producten waarvan: - ongeveer 35 m2 plat dak - ongeveer 12 m2 plat dak - ongeveer 49 m2 licht hellend plat dak - Hoe onderhoudsvoorzienend is dit? Moet dit bv om de 10 jaar vervangen worden? Duurzaamheid? Tevens de vraag voor spouwmuurisolatie gewenst aan: - Niet geschakelde delen van de woning. - Voor en achterzijde woning.

Kruipruimte met schelpen isoleren

We willen graag de kruipruimte van grote zaal 7 x 12 meter met schelpen isoleren. De kruipruimte is via een luik bereikbaar.

Cellulosevlokken in de vloer inspuiten

We willen graag info over de kosten en voorwaarden van het inspuiten van cellulosevlokken. Ons huis is een bovenwoning uit 1910 met balken en daarop een houten vloer. Het gaat om een vloer van ongeveer 60 m2.

Geluidsoverlast verminderen

Ik woon in een hoekwoning waar wij veel geluidsoverdracht hebben van het huis van de buren. Volgens mij is de tussenmuur een spouwmuur en er is ongeveer 10 jaar geleden door de vorige bewoners een voorzetwand geplaatst. Ik ben benieuwd wat er gedaan kan worden aan de geluidsoverlast. Het gaat hier om de beneden en 1e verdieping van de woning. Voorbeelden: - Gedreun van geloop in de woonkamer van de buren; - Televisie is goed te horen; - Praten op harde toon is heel goed te horen, normale toon is ook te horen ; - Deuren, traplopen etc.; Ik hoor graag wat eventueel mogelijkheden zouden kunnen zijn.

Gipswand geluidsdichter maken

Ik wil een gipswand van ongeveer 3.11 x 2.48 meter geluidsdichter laten maken. Ik denk dat er nu gipsblokken als wand tussen zitten.

Zolder isoleren

Wat kost het om een zolder te isoleren incl spullen en montage zolder is ongeveer 60 2m een gemiddelde eengezinswoning qua maten

Kruipruimte met zand volspuiten

In een woning waar grondwater in de kruipruimte staat wil ik graag zand laten inblazen. Het exacte oppervlak schat ik op 40 m2 en de hoogte van het zand mag zeker wel 30 cm zijn. Er is 1 kruipluik bij de voordeur. De afstand vanaf de deur tot aan de straat is ongeveer 8 meter. Ik ontvang graag een offerte op basis van deze cijfers. Wanneer ik voor uw bedrijf kies, zie ik graag dat uw experts een exacte berekening van de kruipruimte afmeting komen maken.

Wand geluiddicht isoleren

Ik wil graag een wand laten isoleren in verband met geluidsoverlast van de buren. Het betreft een vlakke wand van 2,60 meter hoog en 7,15 meter lang. Het is nu enkel een betonnen muur welke gestuukt is. Waarschijnlijk moet hier een soort isolatiemateriaal op geplaatst worden en daarna dit weer afwerken met stucwerk. Graag advies over de mogelijkheden en een indicatie van de kosten.

Gevelisolatie voorzijde en achterzijde

Huis uit 1905 moet geïsoleerd worden in zijn gevel (voorkant en achterkant)

Kruipruimte laten isoleren

Ik wil de kruipruimte laten isoleren met schelpen, de oppervlakte is 54 m2. Op dit moment is er geen isolatie. ik kijk uit naar uw reactie!