Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Apeldoorn of directe omgeving.

1813 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: 3 buitengevels isoleren en afwerken, meerdere kantoren geluidsdicht maken, 200-250 m2 Buitengevels isoleren en afstucen met crepi, buitengevels bungalow isoleren en stucen, dak isoleren en aan binnenzijde afwerken met gipsplaten, schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie en de spouwmuur isoleren, 80 m² buitengevel isoleren en stucen, dak isoleren, zolder isoleren met SlimFix Deco, kamer geluidsdicht laten maken, thermische isolatie aanbrengen, tochtend pannendak isoleren jaren '30 tussenwoning, gevel en eventueel dak en kruipruimte isoleren, isoleren van slaapkamer, plafond isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Apeldoorn:

Wand en plafond isoleren tegen geluidoverlast

Ik wil mijn slaapkamer isoleren tegen geluiden van buren boven en naast mij wegens geluidsoverlast 's nachts. De slaapkamer is ongeveer 4 x5 meter en plafond is ongeveer 2,60 - 3 meter hoog. Ik weet niet of de gehele slaapkamer geïsoleerd moet worden, maar het gaat in ieder geval om de rechter wand en het plafond. Er zit nu een vaste kastenwand in en ik heb geen idee hoe dit opgelost kan worden met isoleren. Ook zitten de ventilatierooster vrij dicht tegen het plafond aan. Ik wil graag na het isoleren de wand en het plafond laten stucen.

Vloer in oud huis laten isoleren dmv schuimbeton

We willen een schuimbetonvloer laten storten in een woonkamer ong 50 m2 en in een zijkamer. De ondergrond is waarschijnlijk zand met balken en daarover planken vloer. De hoogte weten we (nog) niet. we kunnen de planken er zelf uithalen.

Verlaagd plafond woonkamer/keuken

Er worden op dit moment elektra en leidingen gelegd in de woning, hierdoor zal het plafond verwijderd worden. ik ben opzoek naar een vakman die een verlaagd plafond kan realiseren t.b.v. woonkamer en keuken, het totaal oppervlakte is 60m2. Dus graag het regelwerk en gipsplaten plaatsen.

Plafond isoleren en stucen

Het zijn 2 kamers met houten plafonds in een jaren 30 huis . We willen geluidsisolatie en gipsplaten op het plafond . Daarna ook graag stucen, gaat om 40 m2.

Garage isoleren

Het betreft de garage. Een muur zowel thermisch als geluid. Dat is de muur tussen garage en buurgarage. Een muur thermisch. Totaal 25 m2. Graag een offerte.

Thermische muurisolatie

Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden. Mijn voorkeur gaat uit van latten tegen de binnenmuur en vervolgens pirplaten + gips er tegen aan schroeven. De muur strippen (denk aan venster banken weghalen en weer plaatsen) en elektra voorbereiden kan ik zelf. Ik ben erg benieuwd aan welke kosten ik moet denken als ik dit laat uitvoeren. Het gaat om een woning van zijmuren van 14,5 x 3 meter en een voor- en achtergevels van 7,5 x 8 meter die vanaf een hoogte van 3 meter naar een punt lopen. Bij voorkeur graag via de mail contact ivm slechtere bereik via de telefoon, maar u mag het altijd natuurlijk proberen:)

Behandelkamer tandartsenpraktijk isoleren

Wij zijn een mondhygiënistenpraktijk en willen 1 behandelkamer ( 12 m2 ) geluiddicht laten maken. Als we de klanten binnen behandelen dan horen de klanten in de gang alles wat in die behandelkamer gezegd wordt. Dit willen wij graag anders en vragen hierbij uw hulp.

Vloer op zandgrond voorzien van isolatie

Onze keuken 3 * 4 meter ongeveer staat op zandgrond. Het is een betonnen vloer. De kou trekt uit de vloer omhoog. Vandaar dat wij de vloer willen isoleren. Daarbij denken wij aan: huidige vloer eruit halen. Uitgraven van bodem, isolatie plaatsen, nieuwe steunbalken en dan nieuwe vloer plaatsen. Helaas beschikt ik niet over een kruipruimte. Woning bestaat sinds 1932.

Houten schuur isoleren

Het gaat om een houten schuurtje van 2 bij 3 meter van een nieuwbouw woning dat ik wil laten isoleren. Dit kan tussen de houten balken gedaan worden. Het gaat om zo'n 30m2. Bij een goede offerte zullen er meer volgen.

Vloerisolatie

Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen ontvangen om mijn kruipruimte te laten isoleren. De kruipruimte is ongeveer 60 a 70 cm hoog. Er ligt een bodem in van zand en de vloer zelf is van beton. De ruimte bestaat uit 1 gedeelte en de afstand tussen het kruipluik en de oprit is ongeveer 10 meter. De vloer is volgens mij aan de onderkant niet vlak maar meer het model van 'broodjes' . De precieze afmeting durf ik niet te zeggen, maar deze ligt tussen de 10 en 50 m2.

Vloer isoleren

Het gaat om isolatie van de vloer van de woonkamer. Er is een kruipruimte, maar deze is niet hoog, en er is geen luik. Wel kun je vanuit de kelder in de kruipruimte kijken via 2 gaten, verwijderde bakstenen. Ik denk zelf aan het toepassen van isolatiechips of korrels of schelpen? De oppervlakte is ongeveer 25 m2. Het is een woning uit 1906, de vloer is van houten planken op balken.

Kruipruimte isoleren

Ik wil mijn kruipruimte ontvochtigen. De oppervlakte is 72 m2 en bestaat uit 1 grote ruimte. De bodem wil ik daarna ook laten isoleren met bijvoorbeeld korrels. Aan de voorzijde is er een kruipluik aanwezig wat goed bereikbaar is.

Zoldervloer isoleren

Wat is de oppervlakte van de te isoleren zoldervloer? Rond de 30 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil graag vernemen of zoldervloer isolatie zinvol is en de prijs en mogelijke subsidie.

Isolatie aanbrengen

Het gaat om een vrijstaande woning uit 1930. De woning is 9 meter lang en 9 meter breed en heeft een puntdak van ongeveer 1.60 meter hoog. De binnenzijde wil ik graag laten isoleren en de afwerking hiervan zal ik zelf verzorgen.

Plafondisolatie aanbrengen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond? Tussen de 30 en 100 m². Wat is het doel van de plafondisolatie? Thermisch isoleren. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Nieuwbouw zakenpand. Isolatie plafond tegen een betonvloer 90 M2 en misschien nog 90 M2 plafonisolatie tegen een houtenvloer (bovenverdieping). Beiden aan de onderzijde isoleren en vrij bereikbaar zonder obstakels.

Berging isoleren

Ik en mijn buurman verbouwen onze berging en maken deze groter, in eerste instantie als enkelsteens muur met plat-dak. Daarna willen we deze gaan isoleren, zelf of door een vakman, afhankelijk van de opties en materiaalkeuzes. Ons doel is om een R-waarde te krijgen van circa 2,5, maar minimaal 2,0, tegen een ze klein mogelijk ruimteversies, tussen de 4 en de max 8 cm, inclusief gipswand/afwerkplaat dikte. Opties die we zelf overwogen hebben is tonsun, Multipor-isolatieplaten, Actis Hybrid, opspuitisolatie, etc. Graag uw offerte, dat volgens u de beste prijs/drukte/R-waarde zal geven, uitgaande van: - Muren met de buitenkant: 2 x muur van 4,5 lang, 1 x muur 2,7 lang, 1 x muur 2,2 lang, - Muren tussen de buren: 2 x muur 5,5 lang - Gebouwhoogte 2,70 meter Eventueel separaat offerte van dakisolatie en afwerking meenemen.

Voorzetwand met geluidsisolatie plaatsen

Welke oppervlakte moet geïsoleerd worden? Minder dan 30 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Last van contactgeluid van de buren, met name op de slaapkamer. Zouden graag een voorzetwand oid willen wat het geluid verminderd.

Binnenzijde van een puntdak isoleren

Wij zitten in het aankooptraject van een oude vrijstaande woning, waarvan het dak niet geïsoleerd is. Het gaat om een zadeldak van 13 meter lang, 7.40 meter breed en met een nokhoogte van 2.80 meter. Ik ontvang graag uw offerte voor het isoleren van de kap aan de binnenzijde. Ik beschik over veel foto's van de situatie en kan die toesturen.

Zolder isoleren en met gipsplaten afwerken

Zolder van 6 bij 8 meter is niet afgewerkt. Woning is gebouwd in '74. Vanuit de zolder zijn balken zichtbaar. Offerteverzoek voor isolatie glaswol/steenwol en afwerken met gipsplaten. Graag offerte per e-mail.

Vloer isoleren met JetSpray

Ik wil de kruipruimte van mijn woning laten isoleren met JetSpray. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 45 m² en wel de onderzijde van een niet geïsoleerde betonvloer. Ik wil graag wat informatie ontvangen over de isolatiewaarde en de laagdikte van het materiaal. Mijn kruipruimte is 50 tot 70 cm hoog en goed toegankelijk. Ik ontvang hiervoor graag een prijsindicatie.

Kruipruimte-isolatie aanbrengen

Kruipruimte isoleren.

Isoleren scheidingswand met buren

Wij hebben veel last van onze buren. Mijn slaapkamer- en woonkamermuur zou ik willen laten isoleren. De slaapkamermuur is 3.5 meter lang en 2.5 meter hoog in de woonkamer is de aangrenzende wand 9 meter lang x 2.5 meter meter hoog. Er is, naar ik gehoord heb, een spouw op de begane grond en de eerste verdieping, op zolder niet. Het is alsof ze naast je staan te schreeuwen als ze mensen op bezoek hebben. Het is een 2-onder-1-kap met doorlopende stalen balken. Zou dat (mede) de oorzaak kunnen zijn?

Geluidsisolatie in de vloer laten aanbrengen

Ter plaatse van de vloer (overlast van de onderburen).

Vloerisolatie en bodemisolatie aanbrengen

Vloerisolatie en bodemisolatie aanbrengen. I.v.m. aankoop woning wil ik graag de offertes via mail ontvangen. Het betreft 36 m2.

Spouwisolatie laten aanbrengen

Bij een 2 onder 1 kapwoning spouwisolatie aanbrengen aan de voorzijde, achterzijde en zijgevel.