Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Apeldoorn of directe omgeving.

1812 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: plafond van een magazijn loods, thermisch isoleren, wanden 300 m2 van stenen dijkhuis isoleren en bekleden, buitengevel van boerderij isoleren, hellend dak isoleren, hellend dak isoleren, isoleren van een zolder en dakraam plaatsen, deels plat en deels hellend dak isoleren aan de binnenkant, vloer isoleren tegen geluid, hellend dak van binnenuit isoleren, kruipruimte opruimen en egaliseren, plafond isolatie, geluidsisolatie van het plafond of vloer, isoleren woning via de buitenmuren in verband met warmtepomp, voorgevel isoleren, betonvloer isoleren en vloerverwarming realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Apeldoorn:

Behandelkamer tandartsenpraktijk isoleren

Wij zijn een mondhygiënistenpraktijk en willen 1 behandelkamer ( 12 m2 ) geluiddicht laten maken. Als we de klanten binnen behandelen dan horen de klanten in de gang alles wat in die behandelkamer gezegd wordt. Dit willen wij graag anders en vragen hierbij uw hulp.

Vloer op zandgrond voorzien van isolatie

Onze keuken 3 * 4 meter ongeveer staat op zandgrond. Het is een betonnen vloer. De kou trekt uit de vloer omhoog. Vandaar dat wij de vloer willen isoleren. Daarbij denken wij aan: huidige vloer eruit halen. Uitgraven van bodem, isolatie plaatsen, nieuwe steunbalken en dan nieuwe vloer plaatsen. Helaas beschikt ik niet over een kruipruimte. Woning bestaat sinds 1932.

Houten schuur isoleren

Het gaat om een houten schuurtje van 2 bij 3 meter van een nieuwbouw woning dat ik wil laten isoleren. Dit kan tussen de houten balken gedaan worden. Het gaat om zo'n 30m2. Bij een goede offerte zullen er meer volgen.

Vloerisolatie

Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen ontvangen om mijn kruipruimte te laten isoleren. De kruipruimte is ongeveer 60 a 70 cm hoog. Er ligt een bodem in van zand en de vloer zelf is van beton. De ruimte bestaat uit 1 gedeelte en de afstand tussen het kruipluik en de oprit is ongeveer 10 meter. De vloer is volgens mij aan de onderkant niet vlak maar meer het model van 'broodjes' . De precieze afmeting durf ik niet te zeggen, maar deze ligt tussen de 10 en 50 m2.

Vloer isoleren

Het gaat om isolatie van de vloer van de woonkamer. Er is een kruipruimte, maar deze is niet hoog, en er is geen luik. Wel kun je vanuit de kelder in de kruipruimte kijken via 2 gaten, verwijderde bakstenen. Ik denk zelf aan het toepassen van isolatiechips of korrels of schelpen? De oppervlakte is ongeveer 25 m2. Het is een woning uit 1906, de vloer is van houten planken op balken.

Kruipruimte isoleren

Ik wil mijn kruipruimte ontvochtigen. De oppervlakte is 72 m2 en bestaat uit 1 grote ruimte. De bodem wil ik daarna ook laten isoleren met bijvoorbeeld korrels. Aan de voorzijde is er een kruipluik aanwezig wat goed bereikbaar is.

Zoldervloer isoleren

Wat is de oppervlakte van de te isoleren zoldervloer? Rond de 30 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil graag vernemen of zoldervloer isolatie zinvol is en de prijs en mogelijke subsidie.

Isolatie aanbrengen

Het gaat om een vrijstaande woning uit 1930. De woning is 9 meter lang en 9 meter breed en heeft een puntdak van ongeveer 1.60 meter hoog. De binnenzijde wil ik graag laten isoleren en de afwerking hiervan zal ik zelf verzorgen.

Plafondisolatie aanbrengen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond? Tussen de 30 en 100 m². Wat is het doel van de plafondisolatie? Thermisch isoleren. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Nieuwbouw zakenpand. Isolatie plafond tegen een betonvloer 90 M2 en misschien nog 90 M2 plafonisolatie tegen een houtenvloer (bovenverdieping). Beiden aan de onderzijde isoleren en vrij bereikbaar zonder obstakels.

Berging isoleren

Ik en mijn buurman verbouwen onze berging en maken deze groter, in eerste instantie als enkelsteens muur met plat-dak. Daarna willen we deze gaan isoleren, zelf of door een vakman, afhankelijk van de opties en materiaalkeuzes. Ons doel is om een R-waarde te krijgen van circa 2,5, maar minimaal 2,0, tegen een ze klein mogelijk ruimteversies, tussen de 4 en de max 8 cm, inclusief gipswand/afwerkplaat dikte. Opties die we zelf overwogen hebben is tonsun, Multipor-isolatieplaten, Actis Hybrid, opspuitisolatie, etc. Graag uw offerte, dat volgens u de beste prijs/drukte/R-waarde zal geven, uitgaande van: - Muren met de buitenkant: 2 x muur van 4,5 lang, 1 x muur 2,7 lang, 1 x muur 2,2 lang, - Muren tussen de buren: 2 x muur 5,5 lang - Gebouwhoogte 2,70 meter Eventueel separaat offerte van dakisolatie en afwerking meenemen.

Voorzetwand met geluidsisolatie plaatsen

Welke oppervlakte moet geïsoleerd worden? Minder dan 30 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Last van contactgeluid van de buren, met name op de slaapkamer. Zouden graag een voorzetwand oid willen wat het geluid verminderd.

Binnenzijde van een puntdak isoleren

Wij zitten in het aankooptraject van een oude vrijstaande woning, waarvan het dak niet geïsoleerd is. Het gaat om een zadeldak van 13 meter lang, 7.40 meter breed en met een nokhoogte van 2.80 meter. Ik ontvang graag uw offerte voor het isoleren van de kap aan de binnenzijde. Ik beschik over veel foto's van de situatie en kan die toesturen.

Zolder isoleren en met gipsplaten afwerken

Zolder van 6 bij 8 meter is niet afgewerkt. Woning is gebouwd in '74. Vanuit de zolder zijn balken zichtbaar. Offerteverzoek voor isolatie glaswol/steenwol en afwerken met gipsplaten. Graag offerte per e-mail.

Vloer isoleren met JetSpray

Ik wil de kruipruimte van mijn woning laten isoleren met JetSpray. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 45 m² en wel de onderzijde van een niet geïsoleerde betonvloer. Ik wil graag wat informatie ontvangen over de isolatiewaarde en de laagdikte van het materiaal. Mijn kruipruimte is 50 tot 70 cm hoog en goed toegankelijk. Ik ontvang hiervoor graag een prijsindicatie.

Kruipruimte-isolatie aanbrengen

Kruipruimte isoleren.

Isoleren scheidingswand met buren

Wij hebben veel last van onze buren. Mijn slaapkamer- en woonkamermuur zou ik willen laten isoleren. De slaapkamermuur is 3.5 meter lang en 2.5 meter hoog in de woonkamer is de aangrenzende wand 9 meter lang x 2.5 meter meter hoog. Er is, naar ik gehoord heb, een spouw op de begane grond en de eerste verdieping, op zolder niet. Het is alsof ze naast je staan te schreeuwen als ze mensen op bezoek hebben. Het is een 2-onder-1-kap met doorlopende stalen balken. Zou dat (mede) de oorzaak kunnen zijn?

Geluidsisolatie in de vloer laten aanbrengen

Ter plaatse van de vloer (overlast van de onderburen).

Vloerisolatie en bodemisolatie aanbrengen

Vloerisolatie en bodemisolatie aanbrengen. I.v.m. aankoop woning wil ik graag de offertes via mail ontvangen. Het betreft 36 m2.

Spouwisolatie laten aanbrengen

Bij een 2 onder 1 kapwoning spouwisolatie aanbrengen aan de voorzijde, achterzijde en zijgevel.

Dakisolatie, realiseren 2 (slaap)kamers ...

Dakisolatie, realiseren 2 (slaap)kamers met koud/warm watervoorziening, dakkappel en evt. dakramen. 2e verd. ong. maart beginnen

Plafond naar zolder verwijderen en ...

Plafond naar zolder verwijderen en zolder tegen dakbeschot isoleren, te isoleren m2 ong. 40 m2. Daarnaast 2 kopse kanten (max hoogte 1.10m in punt toelopend) wandisolatie. Opp. 1e verdieping 5,5 x 7 m

Wij willen de, aan het huis gebouwde ...

Wij willen de, aan het huis gebouwde garage, van binnenuit isoleren zodat die gebruikt kan worden om er een kamer/praktijk van te maken. Binnen maten garage: voorkant 294 cm, achterkant 340 cm, de binnen lengte is 750 cm. Boven de garage zit een kamer dus het dak hoeft niet geïsoleerd te worden. Er moet een raam in de lange kant komen. Aan de voorkant moet de kanteldeur eruit en moet er een pui komen met raam en deur. Graag zouden we ook elektrische vloerverwarming willen. Ook nog een radiator en stopcontacten. Er is al wel elektriciteit in de garage en de radiator is te realiseren door de buizen vanuit de kamer boven de garage naar beneden te trekken.