Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Gelderland.

80 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: het van buiten isoleren van een dak, isoleren van binnenmuur, kantoorkamer ombouwen tot geluidstudio, kruipruimte opvullen met schuimbeton, kamer geluidsdicht laten maken, geluidsisolerende voorzetwand met Merfoflex realiseren, het isoleren tegen geluid van een wand, kruipruimte (zand vloer) voorzien van betonvloer + zijmuren waterdicht maken, het van buiten isoleren van een plat dak, het isoleren van een drietal wanden, gevels meerdere appartementen isoleren, woning isoleren, isolatie of schelpen in de kruipruimte aanbrengen, vloer isoleren, geluidsisolatie aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Gelderland:

vrijdag 3 april 2020

Een betonnen muur isoleren tegen geluid

Betreft het isoleren van een muur van 3,6m bij 2,5m en waarschijnlijk nog een klein stukje muur. De muur is van beton en de vloer ook. Het betreft een woningscheidende muur. De isolatie is tbv geluidsisolatie. Over de afwerking praat ik graag met de isolatiespecialist.
donderdag 2 april 2020

Vloer in oud huis laten isoleren dmv schuimbeton

We willen een schuimbetonvloer laten storten in een woonkamer ong 50 m2 en in een zijkamer. De ondergrond is waarschijnlijk zand met balken en daarover planken vloer. De hoogte weten we (nog) niet. we kunnen de planken er zelf uithalen.
donderdag 19 maart 2020

Geluidsisolatie aanbrengen

Ik hoor de televisie van de buren en snurkgeluiden. Ik heb al een voorzet wand laten plaatsen maar sinds kort hoor ik het weer. Ik wil dus heel graag een nog betere isolatie. Het is een slaapkamermuur van 3,5 meter breed en 3 meter hoog.
woensdag 11 maart 2020

Geluidsisolatie in het plafond aanbrengen

Ik wil graag het plafond laten isoleren tegen geluid. Het betreft een jaren 50 woning. Het plafond bestaat uit houten balken met gipsplaat. Daarover stuc- en schilderwerk. De dikte van de isolatieruimte zal max 10 cm zijn. Het betreft een oppervlakte van +/- 50M2. Cellulose zal een oplossing moeten zijn, maar ik laat graag een vakman de situatie inschatten.
zaterdag 7 maart 2020

Geluidsisolatie aanbrengen

We wonen in een vrijstaand duplex woning. Vloeren / plafonds zijn van beton. Ik heb overlast van bovenburen. Gaat om 2 slaapkamers oppervlakte totaal 29 m2.
woensdag 26 februari 2020

Kamers in kelder thermisch isoleren

We willen de kelder onder het huis waar slaapkamers gecreëerd gaan worden laten thermisch isoleren. De totale vloer oppervlak is ongeveer 100 m2. het plafond is ongeveer 2,5 meter hoog. Het gaat in totaal om ongeveer 5 kamers. We hebben nu betonnen muren, sommige hebben misschien een laag verf eroverheen. We hebben wel gekeken naar het soort isolatie materiaal, maar we weten niet zo goed wat geschikt is voor onze situatie. Daar willen we graag advies over. Als afwerking zal er iets van stucwerk of spachtelputz nodig zijn.
zaterdag 15 februari 2020

Garagemuur thermisch isoleren

Het betreft een enkelsteens garage welke aan een zijde aan de woning vast zit (daar dus goed geïsoleerd) met een oppervlak van (3*6) 18 meter. Voorzijde is voorzien van een metalen kantelgarage deur.
donderdag 13 februari 2020

Isoleren spanplafond en afwerking

Graag laat ik de woonkamer inclusief keuken, beiden nu voorzien van spanplafond, afwerken met gisplaten waarbij ik graag isolatiemateriaal wil laten aanbrengen. Waarschijnlijk zou het dan gaan om een vorm van glaswol. Het is nu een houtenbalken plafond. Prijs wordt gevraagd inclusief afwerking. Betreft totaal ongeveer 50 m2. Het betreft een bungalow met een zolder die niet goed begaanbaar is met een goed geïsoleerd dak.
maandag 10 februari 2020

Verlaagd plafond woonkamer/keuken

Er worden op dit moment elektra en leidingen gelegd in de woning, hierdoor zal het plafond verwijderd worden. ik ben opzoek naar een vakman die een verlaagd plafond kan realiseren t.b.v. woonkamer en keuken, het totaal oppervlakte is 60m2. Dus graag het regelwerk en gipsplaten plaatsen.
zaterdag 8 februari 2020

Kamer geluidsdicht laten maken

wil graag weten wat slaapkamer geluidsdicht maken van 4m B x 4m L en hoog 2.25 gaat kosten. Het gaat om een 22cm zand kalksteen muur, de plafonds zijn van beton.
zondag 2 februari 2020

Dak aan de binnenkant isoleren

Bij mijn huis, die gebouwd is 1990, zit in de woonkamer over de gehele lengte een grote koof. Hier kijk ik zo tegen het dak aan. Deze ruimte (1,5 meter breed en 18 meter lang) wil ik extra isoleren. Na het isoleren wordt er een akoestische laag over gespoten. Graag prijsopgave voor het aanbrengen van de isolatie.
zaterdag 1 februari 2020

Zolder isoleren

Ik wil graag mijn zolder, binnenzijde dak met Agnes platen isoleren. Ongeveer 25 m2.
donderdag 30 januari 2020

Erker isoleren

Ik wil de erker aan mijn woonkamer laten isoleren (3,5 meter breed). Vorige bewoner is vergeten hem te isoleren toen hij hem heeft vernieuwd.
maandag 27 januari 2020

Geluidsisolatie aanbrengen

Ik wil het geluid van de buren isoleren bij 2 wanden van elk circa 3 breed en 4.20 hoog. Ik ontvang graag een prijs indicatie.
maandag 20 januari 2020

Na isoleren woning

De gehele woning dient aan de binnenzijde te worden na-geïsoleerd (140 m2). Er zullen voorzetwanden geplaatst dienen te worden. op 29 januari kunt u samen met mij de woning bezichtigen en zal er samen gekeken worden wat er gedaan dient te worden. dit werk zal begin maart 2020 uitgevoerd dienen te worden.
zaterdag 18 januari 2020

Termischisoleren wanden van binnenuit

Het betreft een voormalige stal met houten wanden, deze zijn niet geïsoleerd. Het geheel is ombouwd met damwand-wandplaten. Het gebouw is 20*11 m. Goothoogte 3.40 m. Het dak bestaat uit een golfplaten dak dat vanbinnen is ‘geïsoleerd’ met piepschuimplaten. We willen de stal ombouwen tot een woonatelier. Er ligt een stalvloer in. Graag laten wij de houten wanden aan de binnenzijde thermisch isoleren met platen, ipv rollen, deze kan ik zelf regelen. In april zouden wij willen beginnen.
dinsdag 14 januari 2020

Plafond geluiddicht isoleren in een toekomstig fitnesscentrum

Ik wil graag het plafond van mijn toekomstige fitness centrum isoleren door middel van geluidswerend isolatie materiaal. Ik wil graag advies wat het beste is. We hebben een toetsing laten uitvoeren en we zaten ongeveer 2-3 decibel erboven. We willen isolatie dat geluid dempt, niet voor het nagalmen. Ik heb begrepen dat foam voornamelijk voor nagalmen is. Qua afwerking ook graag advies. Het gaat om ongeveer 400-500 m2 en ben ook benieuwd in hoeverre dit dempt. Wat zouden de kosten zijn om isolatie te te laten aanbrengen?
maandag 6 januari 2020

Geluidsisolatie aanbrengen

Ik woon in een rijtjeshuis wat is gebouwd in 1942. Ik wil de binnenmuren graag laten isoleren vanwege geluidsoverlast (normaal woongebruik van de buren). Ik wil graag weten wat dit (ongeveer) gaat kosten en wat de (technische) mogelijkheden zijn. Het gaat om totaal 36 m2. Aanvang van de werkzaamheden in overleg (geen spoedklus)
zaterdag 4 januari 2020

Onderkant stacaravan isoleren

Ik wil graag de onderkant van mijn stacaravan isoleren ik zelf denk aan purschuim..de maat van de caravan is 11 x 3.8p mtr. Graag advies en prijzen.
woensdag 1 januari 2020

Zolder isolatie

Helaas ondervind ik hinder van geluid op mijn zolder. Mijn huis is pas nieuw, maar het geluid komt door de muren of vanuit het dak. Ik ben op zoek voor een oplossing dat ik kan rustig slapen boven, zonder geluid. Ik denk aan een geluidsisolerende voorzetwand. Mogelijk is dit een goede oplossing. Kan jij me helpen ?
dinsdag 31 december 2019

Muur isoleren

Muur aan de buitenzijde isoleren, geen spouwmuurisolatie. Gaat om 200 m2.
maandag 30 december 2019

Woonboerderij van buitenaf isoleren

Woonboerderij 1935 voorzien van 130 m2 schoon metselwerk in kettingverband. In 2018 voorzien van een nieuw dak met RC=6 In 2018 zijn de spouwen van de buitenmuren gevulde met Aminotherm Rc=2. Ik wens de buitenkant van de boerderij van buitenaf te isoleren met o.a. steenstrips.
dinsdag 17 december 2019

Plafond isoleren en stucen

Het zijn 2 kamers met houten plafonds in een jaren 30 huis . We willen geluidsisolatie en gipsplaten op het plafond . Daarna ook graag stucen, gaat om 40 m2.
zondag 15 december 2019

Onderkant stacaravan isoleren

Wij willen graag de onderkant van de stacaravan isoleren. Aan de onderkant zit en folie en plastic, maar dit is niet voldoende. Ik denk aan purschuim, maar sta open voor advies. De afmeting is 11 x 3,80 meter. Je kan onder de caravan kruipen, er staan nu planken voor deze moeten eerst verwijdert worden. Graag starten we in het voorjaar.
dinsdag 10 december 2019

Muurisolatie om geluid te dempen

Er zijn twee muren. De grote is geheel vlak, in de kleine zit een schuin stuk aan van een schuin dak. En een balk. Het is een huis uit 1910 en er is geen spouwmuur maar een enkele muur. Ik heb zowel last van de buren als last van het idee dat ze mij horen. Het laatste is het grootste probleem. Ik maak onder andere muziek voor mijn werk en de andere muur is de slaapkamer waar het ook prettig is dat geluid binnen blijft. In mijn ouderlijk huis is in de vloer geloof ik steenwol of glaswol gezet. Later hoorden we dat dit vooral thermisch is, en niet tegen geluid. Het helpt daar inderdaad maar matig tegen geluid. Graag zou ik een oplossing willen die zo veel mogelijk geluid tegenhoud. Het allermeest geluiddicht wat bestaat. In beide kamers. Ik heb al kurk overwogen maar hoorde dat dit niet alle soorten geluid tegenhoud. Hieronder nog de maten: -De grote muur is +/- 4.35 breed bij 3.10 hoog. -De kleine muur is +/- 2.80 breed bij 2.58 hoog met een schuin stuk.

Partners

Partners van Casius