Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Gelderland.

79 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: 281 m2 buitengevel isoleren en glad stucen, 600 m2 vloeroppervlak isoleren, buitengevels bungalow isoleren en stucen, 150 m2 buitengevel isoleren en afwerken, bungalow buiten-af isoleren en stucen, bungalow van buiten-af isoleren, woning van buiten-af isoleren en stucen, isoleren en stucen van 3 buitengevels, alle 4 de gevels van buiten-af isoleren, zoldervloer laten isoleren, buitengevel isoleren en afwerken met stucwerk (crepi), geluidsisolatie slaapkamer, geluidsisolatie, isolatie in kruipruimte aanbrengen, muur isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Gelderland:

dinsdag 7 juli 2020

Geluids-isolatie woonkamermuur en kelder (muziekstudio)

Het betreft het plaatsen van een voorzetwand met geluiddempend materiaal i.v.m. overlast van de buren. Gaat om een woonkamermuur op de begane grond. De lengte van de wand is 7,16 m. Daarnaast moet er bij de buren een kelder die gebruikt wordt als muziekstudio volledig tegen geluid geisoleerd worden. De kelder is 3,00 meter x 2,00 meter en heeft een hoogte van circa 2,20 meter.
donderdag 2 juli 2020

Garage isoleren

Garage over gehele lengte isoleren ( is nu 1 steensmuur ). Totaal 11,5 meter. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 24 juni 2020

Geluidsisolatie aanbrengen

Graag advies over verminderden geluid van buren. Loopgeluiden etc. Woonkamer muur grenst aan buren is ca. 18 m2 Huis is uit jaren 60. Ik ga binnenkort verbouwen en wil dit evt. meenemen. (evt afwerking, stuken van muren en plafonds, is al meegenomen in de verbouwing) Het gaat vooral om isolatie in de woonkamer, andere ruimtes heb er weinig last van.
maandag 22 juni 2020

Kruipruimte schoonmaken nieuw zand en afdekken

ik wil graag dat het zand uit kruipruimte verwijderd word , nieuw zand er in en dan afdekken met eventueel speciale korrels. zo snel mogelijk.
woensdag 17 juni 2020

Zoldervloer laten isoleren

Ik zou graag mijn zoldervloer thermisch laten isoleren. Het gaat om een oppervlakte tussen de 40 en 80 m2. Het betreft een 2 onder 1 kap woning.
vrijdag 12 juni 2020

Wand in souterrain isoleren

We willen graag een wand in het souterrain laten isoleren. Het gaat om een oppervlakte van zo'n 18 m². Er lijken ons twee methodes mogelijk: Spouwmuurisolatie Binnenmuurisolatie (met bijv. PIR-platen), dit zal waarschijnlijk de juiste keuze zijn en we ontvangen hier graag een aanbod voor. We horen graag van u wat mogelijk is. Wat is het doel van de muurisolatie? Thermisch isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman
zondag 7 juni 2020

Het akoestisch isoleren van een plafond

Ik wil het plafond van mijn werkplaats ( hout) isoleren tegen voornamelijk geluid. Plafond zit op 4.5 meter hoog met houten balken om de 60 cm. Ook hoop ik dat hierdoor de vloer boven hierdoor stijver wordt. Dus mijn voorkeur gaat uit naar spuit isolatie. Het is een plafond van 9 bij 7 meter.
dinsdag 2 juni 2020

Binnenkant garage isoleren met pur (18 m2).

Ik ga een carport ombouwen tot een garageruimte. Ik wil daarvoor graag de onderkant van het dak aan onderkant, van binnenuit dus, met pur geïsoleerd hebben. Het betreft een bitumen dak. De hoogte van het dak is ongeveer 2,5 meter en het is een plat dak. De totale oppervlakte van het dak betreft 18 m2. De garageruimte is goed bereikbaar.
zondag 31 mei 2020

Plafond isoleren tegen geluid.

Plafond slaapkamer beneden isoleren. Zoon met de slaapkamer boven de ouderslaapkamer kan niet slapen vanwege het gesnurk beneden.
vrijdag 29 mei 2020

Bestaand huis na 01-09-2020 opnieuw isoleren (105 m2)

Van ons aangekochte huis in Ede (sleuteloverdracht 01-09-2020) moet de gehele isolatie opnieuw worden aangebracht. Het betreft totaal circa 105 m2. De woning is 8 meter breed x 14 meter lang en heeft een plat dak.
donderdag 21 mei 2020

Wand en plafond isoleren tegen geluidoverlast

Ik wil mijn slaapkamer isoleren tegen geluiden van buren boven en naast mij wegens geluidsoverlast 's nachts. De slaapkamer is ongeveer 4 x5 meter en plafond is ongeveer 2,60 - 3 meter hoog. Ik weet niet of de gehele slaapkamer geïsoleerd moet worden, maar het gaat in ieder geval om de rechter wand en het plafond. Er zit nu een vaste kastenwand in en ik heb geen idee hoe dit opgelost kan worden met isoleren. Ook zitten de ventilatierooster vrij dicht tegen het plafond aan. Ik wil graag na het isoleren de wand en het plafond laten stucen.
dinsdag 19 mei 2020

Glazen serredak isoleren (nu zomers te warm en 's-winters lekt warmte weg)

Ik wil de buitenzijde van m’n serredak (dubbelglas) isoleren. De isolatieplaat moet waterdicht zijn dan wel waterdicht afgewerkt worden. Reden: zomers veel te warm, ’s winters lekt er warmte weg. Het gaat om veel serre daken (in totaal 207) waarvoor meerdere eigenaren belangstelling hebben. Wat ik eigenlijk meteen zou willen weten is welk isolatiemateriaal geschikt is om op glas te leggen. Het moet dus ook licht van gewicht zijn en niet dikker dan 3 cm (hoogte tussen de liggers) Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Andere, namelijk: Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest
zaterdag 16 mei 2020

Enkelsteensmuur met scheur isoleren

Het gaat om een oud dijkhuis met een enkelsteensmuur met een scheur en vochtplekken. Ik wil deze muur aan de binnenkant laten isoleren. De muur is 3 x 3,5 meter.
maandag 11 mei 2020

Woonkamer wanden isoleren

Het is een huis uit 1918 zonder spouwmuur. Ik wil graag de wanden in de woonkamer laten isoleren Het gaat om 37 m2.
maandag 27 april 2020

Muur geluiddicht isoleren

Een muur willen wij geluiddicht laten isoleren en laten afwerken met een voorzetwand met afwerking in gipsplaat. Het doel is om luchtgeluiden van de buren tegen te houden. Het gaat om 10 m2.
maandag 27 april 2020

Muren geluiddicht isoleren in slaapkamer

Ik heb last van trapgeluiden van de buren, daarom zou ik de muren geluiddicht willen laten isoleren. Ik hoor ook af en toe gesprekken op de trap. Het zijn 2 woningen in 1 gebouw en de trap loopt langs mijn kamers. In eerste instantie gaat het om mijn slaapkamer op de derde verdieping; 2 muren van ongeveer 2 x 2,5 meter hoog. Mogelijk dat ik daarna ook een kamer op de tweede etage zou willen doen met dezelfde afmetingen. Afwerking wil ik graag advies over, mogelijk een voorzetwand of gestuct.
donderdag 23 april 2020

Tussenmuur isoleren

Ik ben op zoek naar een isolatiespecialist die bij mij twee isolatieklussen kan uitvoeren. De eerste klus: een muur tussen de keuken en de aangrenzende carport aan de kant van de carport isoleren. Bovendien bevindt zich op de bovenverdieping een kamer waarvan een balkondeur blijft tochten, zelfs na zelf aanbrengen van tochtstrips - deze deur dient ook geïsoleerd te worden.
maandag 20 april 2020

Vloerisolatie

Een betonen vloer van 80m2 graag isoleren met pur schuim ( de niet giftige variant ) .Van deze begane grond is 30m2 is voorzien van vloerverwarming. Het huis is uit 1973.
woensdag 15 april 2020

Buitenmuurisolatie

Betreft een vrijstaande woning uit de jaren '20 in Dreumel met circa 160 m2 gevelwerk waarin 11 grote en kleine ramen, plus 2 deuren en een zolderluik verwerkt zijn. Gevelisolatie willen we uitgevoerd in (150 mm?) polystuc hr, bestaande gevel is een redelijk vlakke uit metselwerk opgetrokken gevel. Kozijnafwerking met waterslagen/dagkantenringen. Afwerking van isolatie met stuc en sausen.
vrijdag 3 april 2020

Een betonnen muur isoleren tegen geluid

Betreft het isoleren van een muur van 3,6m bij 2,5m en waarschijnlijk nog een klein stukje muur. De muur is van beton en de vloer ook. Het betreft een woningscheidende muur. De isolatie is tbv geluidsisolatie. Over de afwerking praat ik graag met de isolatiespecialist.
donderdag 2 april 2020

Vloer in oud huis laten isoleren dmv schuimbeton

We willen een schuimbetonvloer laten storten in een woonkamer ong 50 m2 en in een zijkamer. De ondergrond is waarschijnlijk zand met balken en daarover planken vloer. De hoogte weten we (nog) niet. we kunnen de planken er zelf uithalen.
donderdag 19 maart 2020

Geluidsisolatie aanbrengen

Ik hoor de televisie van de buren en snurkgeluiden. Ik heb al een voorzet wand laten plaatsen maar sinds kort hoor ik het weer. Ik wil dus heel graag een nog betere isolatie. Het is een slaapkamermuur van 3,5 meter breed en 3 meter hoog.
woensdag 11 maart 2020

Geluidsisolatie in het plafond aanbrengen

Ik wil graag het plafond laten isoleren tegen geluid. Het betreft een jaren 50 woning. Het plafond bestaat uit houten balken met gipsplaat. Daarover stuc- en schilderwerk. De dikte van de isolatieruimte zal max 10 cm zijn. Het betreft een oppervlakte van +/- 50M2. Cellulose zal een oplossing moeten zijn, maar ik laat graag een vakman de situatie inschatten.
zaterdag 7 maart 2020

Geluidsisolatie aanbrengen

We wonen in een vrijstaand duplex woning. Vloeren / plafonds zijn van beton. Ik heb overlast van bovenburen. Gaat om 2 slaapkamers oppervlakte totaal 29 m2.
woensdag 26 februari 2020

Kamers in kelder thermisch isoleren

We willen de kelder onder het huis waar slaapkamers gecreëerd gaan worden laten thermisch isoleren. De totale vloer oppervlak is ongeveer 100 m2. het plafond is ongeveer 2,5 meter hoog. Het gaat in totaal om ongeveer 5 kamers. We hebben nu betonnen muren, sommige hebben misschien een laag verf eroverheen. We hebben wel gekeken naar het soort isolatie materiaal, maar we weten niet zo goed wat geschikt is voor onze situatie. Daar willen we graag advies over. Als afwerking zal er iets van stucwerk of spachtelputz nodig zijn.

Partners

Partners van Casius