Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor dak woonboerderij isoleren:

Dak woonboerderij isoleren

Graag zou ik het dak van mijn woonboerderij aan de binnenkant laten isoleren. De oppervlakte is ongeveer 100 tot 500 m2. Wij hebben een hellend dak. Er hoeft niets afgevoerd te worden
Onze klant uit Wijnjewoude (Friesland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak woonboerderij isoleren uit heel Nederland:

Dak vervangen

Betreft oude woonboerderij met asbestdak en riet onder het asbest. Lengte dak is 25 meter, schuine dak is 11 meter lang, dakhelling is 30-45 graden. Gewenst is asbest verwijderen en nieuw dak installeren van dakpannen of dakpanplaten. Er moeten dakramen geplaatst kunnen worden in het dak ca. 6 stuks. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen, stalen dakplaten of dakpanplaten Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest

Dak renovatie

Ik heb een woonboerderij van ruim 100 jaar oud (geen asbest dus) met sporen kap. isolatie zeer slecht en tochtig, dus wil liefst pannen er af, panlatten etc deel vd sporen vervangen of bv CLS er langs en isolatieplaten erover. maar, dit is mijn idee, ik hoor graag (met offerte) wat de mogelijkheden zijn. Eer is 1 dakkapel aanwezig en de dakramen denk ik te vernieuwen (20 jr oude dakramen zet je niet terug denk ik...) het totale dak is zo'n dikke 300 M2. Het is op Terschelling en we hebben 2 appartementen om te overnachten.

Isoleren van het dak

Het gaat om een woonboerderij, met aan de voorkant een pannendak van ongeveer 200 m2. De pannen zijn gedateerd, maar kunnen (waarschijnlijk) wel teruggeplaatst worden. De isolatie moet geschieden met goed isolatiemateriaal met een waarde van minimaal 4/4.5, dus dan kom je snel uit op Pir. Het dak miet vanbuiten geïsoleerd worden.

Het van buiten isoleren van een groot dak

Ik zoek een dakdekker die het dak van mijn woning van buiten af zou kunnen isoleren. Het betreft een woonboerderij, omstreeks 1900 gebouwd. Hierbij is in het voorhuis dakbeschot geplaatst, in het achterhuis kijk je op de sporen en op de dakpannen. Deel van de dakconstructie heeft wat aandacht nodig. Het is een pannendak van ongeveer 250-300 m2. Er is een bouwtechnisch rapport aanwezig. Eventueel zou ik ook de buitengevels geïsoleerd willen hebben, maar dit bespreek ik graag met de vakman.

Woonboerderij van buitenaf isoleren

Woonboerderij 1935 voorzien van 130 m2 schoon metselwerk in kettingverband. In 2018 voorzien van een nieuw dak met RC=6 In 2018 zijn de spouwen van de buitenmuren gevulde met Aminotherm Rc=2. Ik wens de buitenkant van de boerderij van buitenaf te isoleren met o.a. steenstrips.

Warmtepomp installeren in een woonboerderij

Warmtepomp installeren in een woonboerderij. Een boerderij uit 1843, grondig gerenoveerd (dak, wanden, meer dan 1/3 vloeroppervlakte geïsoleerd, overal dubbel glas).

Woonboerderij splitsen door scheidingswand en deuren verplaatsen

Mijn woonboerderij wordt gesplitst. Daarvoor moet in de boerderij een scheidingswand worden geplaatst. De langgevelboerderij is 9 meter breed met schuin dak (pannen en riet) en nokhoogte van ongeveer 8 meter. Ook moeten er twee binnen deuren worden verplaatst in bestaande binnenmuren zonder leidingen. De vergunning voor deze klus is inmiddels verleend.

Stukadoor voor eerste verdieping woonboerderij

Ik ben de eerste verdieping (schuin dak) van mijn woonboerderij aan het verbouwen. De wanden en plafonds van 4 slaapkamers en de hal moeten worden gestukadoord. Totaal circa 250-300 m2. Er kan direct gestuct worden. Ik heb een aannemer die mee gaat helpen. Deel van het materiaal heb ik al, niet alles. Oppervlakte kamers: - slaapkamer 1: 250 x 560 cm - slaapkamer 2: 300 x 400 cm - slaapkamer 3: 240 x 260 cm - slaapkamer 4: 370 x 370 cm - hal: 100 x 700 cm Op zoek naar een ervaren stukadoor die zijn/haar vak verstaat.

Zonneboiler en zonnepanelen plaatsen

Ik wil 20 zonnepanelen en zonneboiler laten plaatsen op een hellend dak van een woonboerderij. Hellend dak boerderij bestaat uit ongeveer 60 m2 riet en 50 m2 dakpannen.

Isoleren dak en binnenwanden van woonboerderij en kapschuur

Het betreft een oude woonboerderij uit 1930 met een kapschuur. Beide daken moeten geïsoleerd worden. Hellend dak boerderij bestaat uit ongeveer 60 m2 riet en 50 m2 dakpannen. Isolatie met hoge waarde, van binnenuit met eventuele dakpanplaten. Ook de binnenwanden wil ik laten isoleren. Kapschuur dak van 200 m2 bestaat uit kunststof golfplaten. Dit kan gecombineerd worden met dakpanplaten.