Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor isolatie op de zolderverdieping aanbrengen:

Isolatie op de zolderverdieping aanbrengen

Ik wil grote delen van onze zolderverdieping laten isoleren. Het gaat om stukken onder het schuine dak, om de zoldervloer en de compartimenten. Ik laat dit alles hier graag inmeten en ontvang daarna uw offerte.
Onze klant uit Surhuisterveen (Friesland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor isolatie op de zolderverdieping aanbrengen uit heel Nederland:

Plaatsen van tussenwanden met deuren en elektra

Er moeten tussenwanden (gips met isolatie) met deuren en elektra geplaatst worden op de zolderverdieping conform de bijgevoegd tekening.

Schuin dak langs binnen isoleren

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m². Welke dakvorm(en) moeten geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De zolderverdieping is niet geïsoleerd en daarmee een koude bron voor het hele huis. Ik wil van binnenuit isoleren. 70% is makkelijk en direct bereikbaar, de overige 30% in de dak hoeken lastiger vanwege schotten/kasten. Moet wel geïsoleerd worden. Vorig jaar hebben we nieuwe dakpannen en grondhout geplaatst. Het betrof 73 m2 dakpannen, dat dus als richtlijn voor de offerte. Graag wil ik een offerte voor het aanbrengen van isolatie in combinatie met afwerking.

Zolderverdieping van gipsplaten voorzien

De zolderverdieping uitrachelen voorzien van glaswol isolatie, folie en hier gipsplaten tegen bevestigen. De zolder bestaat uit 2 slaapkamers een gang en een traphuis.

Dakraam leveren en monteren

Ik wil graag een dakraam laten plaatsen (afmeting 78 x 119 cm), onderhoudsarm en van goede kwaliteit. Het is voor een jaren 30 -stijl, jaren 50-bouw woning, het dakraam moet worden geplaatst in een hellend dak op de zolderverdieping waar we momenteel bezig zijn met nieuwe isolatie van dak (van binnenuit). Dak is houtenprofiel + dakpannen.

Zolder opknappen

Wij willen diverse werkzaamheden laten verrichten op onze zolderverdieping. We laten daar graag 2 radiatoren van de stadsverwarming ontluchten. Verder willen we achter de knieschotten isolatie laten aanbrengen i.v.m. een 'koudebrug'. We laten graag schuifdeurtjes maken onder het schuine dak. Verder willen we de gipsplaten wanden van 2 zolderkamertjes laten stuken en een scheidingswand op de voorzolder. Als afronding moet er laminaat worden gelegd op de hele zolderverdieping van in totaal 45 m². Dat laminaat zullen wij zelf kopen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en in te meten. Wij ontvangen graag uw gedetailleerde offerte in posten.

Plat dak van isolatie en nieuwe bedekking voorzien

Het platte dak van de dakkapellen moeten opnieuw bekleed worden (meer dan 15 jaar oud en lichte lekkages) maar nu ook met isolatie. Het zijn twee dakkapellen, direct naast elkaar. Op de zolderverdieping, tweede verdieping van de woning. Gaat om ongeveer 30 m2.

Dakshingles vervangen en dakhout repareren

Na een fout isolatie advies is het huidige dak rot: - Verwijderen oude isolatie (pir) - Verwijderen oude dakbeschot en shingles - Aanbrengen dampwerende laag - Aanbrengen nieuw dakbeschot met isolatie (rd min 3,5) - Aanbrengen nieuwe shingles - Afwerking/doorvoeren etc. Het dak is 40 m2. Het dak begint op de tweede verdieping (zolderverdieping).

Dakdekking vernieuwen

Plat dak op de zolderverdieping vervangen. Wat ik verwacht dat er gedaan moet worden: - 36 m2 nieuw dekhout; - nieuwe isolatie; - nieuwe dakrand; - steiger plaatsen. De bitumen bedekking is nu 35 jaar oud. Er is lekkage. Een expert komt nog naar de schade kijken. Met spoed dus uw offerte en de uitvoering.

Isolatie van de zolderverdieping

Te isoleren ruimte: binnenkant 2e verdieping van hoekhuis, bouwjaar 1979. Indeling kamer + open zolder (werkruimte). Open trappenhuis. Dak deels plat, 1 lichtkoepel. Netto 23 m2. Deels schuin (pannen), 2 Velux ramen. Netto 31 m2. Verdeeld over drie vlakken, het 4e vlak is verticaal: muur + ramen, niet isoleren. Al aanwezig oude purschuim isolatie +/- 3 centimeter dik tussen de pannenlatten. Nokhoogte maximaal 2.30 meter. Isolatie schuin dak: ruimte tussen open spanten. Plafond: idem. Eerst gipsplaten verwijderen, nieuwe plaatsen. Offerte/kostenschatting: 1) Kosten schuine vlakken. 2) Additionele kosten van isoleren van plafond. Aan te brengen isolatiemateriaal inclusief damp-remmende laag en afwerking.

Dubbele prefab nokverhoging plaatsen

Wil graag een dubbele nokverhoging prefab. Huis is 7 meter lang en 6 meter breed. Het dak is nu 35 graden. Het dak begint net boven de vloer van de zolderverdieping. Het is te laag om de zolder te gebruiken. Graag advies over het mogelijk aanbrengen van isolatie. Wil graag een prijsindicatie. Mogelijk kunt u een schatting maken op basis van wat de buren hebben. Zij hebben over de hele breedte een dubbele nokverhoging laten maken. Daar kan ik een foto van mailen of u kunt het op Funda zien. Op afspraak kan er gekeken worden naar het dak, we hebben het huis nog niet gekocht.