Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor woning aan de binnenkant isoleren:

Woning aan de binnenkant isoleren

Voor onze nieuwe woning zitten wij vanwege het snelle resultaat aan spuitisolatie te denken. Het regelwerk staat dan al. De woning is 120 m2, en we willen alle wanden aan de binnenkant laten isoleren. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Oldeberkoop (Friesland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning aan de binnenkant isoleren uit heel Nederland:

Zo dun mogelijk te isoleren vanaf de buitengevel

Ik denk aan een 3.5cm pakket, om zo dun mogelijk te isoleren vanaf de buitenkant. Het huis is ongeveer 6 x 8, waar nog wel een erkertje in zit denk misschien 50m2. Ik heb al een 3d plaatje gemaakt Op dit moment is de woning aan de binnenkant geïsoleerd maar wegens funderingsherstel moet de bg vloer er uit. Nu zijn wij aan het onderzoeken of isoleren aan buitenkant een optie is.

Serre bouwen achterzijde woning

Kunststof serre met ongeveer de navolgende maten: 5.80 x 2.60 m. Graag met afwerking aan de binnenkant (elektra, vloeren etc.) en een fundering.

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen een aanbouw realiseren van de woning. De maten moeten worden 6m x 3m of 6m x 4m. Compleet/casco en afwerking aan de binnenkant is nog in overleg. Er moet wel een fundering in komen en de buitenkant moet gemetseld zijn. Graag ontvang ik een offerte.

Het van binnenuit isoleren van de buitenmuren

Graag informatie over thermisch isoleren van binnenkant buitenmuur. Huis is uit jaren 80. Ik wil graag weten, wat het zou kosten, aan voor- en achterkant van de 1e verdieping de binnenkant van de buitenmuur te laten renoveren. Het huis ongeveer 5 meter bij 3 meter, per zijde van de woning dus. Het gaat om drie verschillende kamers die apart verhuurd worden, het lijkt er op dat de buitenmuur verschoven is waardoor er onevenheden zijn bestaan. Ik laat graag een vakman de situatie ter plekken bekijken om daar wat meer advies over uit te brengen.

Stenen aanbouw realiseren

We gaan verhuizen naar een nieuwe woning en willen daar graag de benedenverdieping uitbouwen. Het huis is 4,78 meter breed en we willen graag 2,00 of 3,00 meter uitbouwen. Graag met complete afwerking aan de binnenkant. Dus elektra, stucwerk, en een fundering. We zijn benieuwd naar de kosten hiervan.

Uitbouw plaatsen aan bestaande woning

Wij overwegen uit te bouwen aan onze bestaande woning, ca 9 x 3 meter, 1 laag, plat dak, houtskelet. Betonnen fundatie, inclusief het open maken van de huidige buitenmuur. Elektra en installatiewerk kan ik zelf. Ik weet alleen nog niet wat voor afwerking ik aan de binnenkant wil hebben. We zouden graag een offerte laten maken.

Uitbouw achterzijde en zijkant

Wij willen een uitbouw realiseren van een woning aan de zijkant en achterkant. Deze woning staat op dit moment te koop. Echter vragen we ons af wat de kosten zijn en of we dit kunnen financieren. De maten zullen zijn aan de zijkant 2 x 8,52 en aan de achterkant 6,5 x 3 m. Verder wil ik dat de buitenkant gemetseld ism en dat er een fundering in komt. Afwerking aan de binnenkant niet meegerekend.

Uitbouw woning achterkant van steen

Wij willen onze benedenverdieping uitbouwen over de gehele breedte (6,5 m) en 2 meter diep. De zijwanden van steen en kozijnen van hout. Achtergevel dient te worden doorgebroken en met stalen balken verstevigd (constructie berekeningen zijn aanwezig). Er dienen 3 heipalen ter ondersteuning te worden geplaatst (waarschijnlijk). Inclusief afwerking aan de binnenkant. Er is geen vergunning nodig.

Casco prefab serre realiseren

We willen graag een serre aanbouwen van 2m diep. De breedte van de woning is 547 cm. De afwerking aan de binnenkant kunnen wij zelf. Materiaal is voor ons niet zeker aan te geven daar het budget voor ons heel belangrijk is. Graag offerte met voorbeeld foto's indien mogelijk. Alvast bedankt

Mijn woning uitbouwen aan de achterzijde

Ik zoek een aannemer die een aanbouw kan realiseren aan de achterzijde van min tussenwoning. De uitbouw moet 450 bij 400 cm groot worden. Wij willen kunststof schuif puien en stenen muren. De afwerking van de binnenkant ( bedrading, warmte etc) kan gedaan worden door mijn vader. Ik wil dus een casco oplevering van de uitbouw.

Partners

Partners van Casius