Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor isoleren van hellend dak aan de binnenkant:

Isoleren van hellend dak aan de binnenkant

Ik zou graag het hellende dak isoleren van binnen af. Het gaat om ongeveer 47 m2 dak. Ik dacht aan de mogelijkheid schapenwol of rigips. Graag ontvang ik hier meer advies over welke isolatie het geschiktst is.
Onze klant uit Lemmer (Friesland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor isoleren van hellend dak aan de binnenkant uit heel Nederland:

Hellend dak van buitenaf isoleren

Wij willen ons dak isoleren en zijn benieuwd naar de kosten. Het bestaande dak heeft 9 cm dikke dakplaten en is met dakpannen belegd. Er zijn 5 velux ramen en twee lichtstraten aanwezig. De afmeting is ongeveer 10 x 10 meter. Via een keukentrap kan je heel makkelijk het dak op. Het dak begint op ongeveer 2,5 - 3 meter hoogte. Het is een jaren 80 woning, met een hellend dak. Het dak is wel iets complex. We willen isolatie aan de buitenkant. Of dat de huidige isolatie verwijderd moet of dat het kan blijven willen we advies.Via Google maps is de woning goed te zien.

Dak van buitenaf isoleren en de dakpannen vervangen

Ik wil graag 260 m2 dak vervangen en isoleren van onze woning. Het gaat om een hellend dak, waar isolatie van buitenaf verwijderd moet worden tussen de gorden en afgevoerd. Vervolgens moet er nieuwe isolatie geplaatst worden. Er zou ook een zeil geplaatst moeten worden tussen de gorden. De oude dakpannen moeten vervangen worden. We hebben zwarte dakpannen en willen dezelfde ervoor terug. Het gaat om een vrijstaande woning, een steiger plaatsen is zeker mogelijk. Het dak begint ongeveer op de hoogte van 2,60 meter. 100 m2 zou niet geïsoleerd moeten worden, maar de latten moeten er wel af, folie moet erop en er zouden ook nieuwe pannen moeten komen (van de bedrijfshal).

Hellend dak isoleren

Ik wil graag mijn dak isoleren. Het betreft een woning uit de jaren 30 met een Franse kap. Van binnen is het met gipsplaten bekleed, maar ik weet niet of het geïsoleerd is. Ik woon hier nu zelf 10 jaar. In de zomer is het bloedheet en en in de winter koud. Een CV ketel is aanwezig. Ik weet niet wat beter geschikt is voor mijn situatie, van buiten of van binnen isoleren. Ik heb geen idee of de pannen nog in goede staat zijn. De woning is een twee-onder-een-kap woning. Het huis heeft 1 verdieping. Het gaat om ongeveer 500 m2, maar ik heb het niet opgemeten. Over het soort isolatie wil ik graag advies. Ik wil wel graag in aanspraak komen voor de subsidie. Graag ontvang ik advies en een offerte.

Advies en isolatie van dak uit 1996

Oud deel van het huis (90 m2) heeft nog een oud hellend dak (1996). Dit wil ik extra laten isoleren en opnieuw laten bekleden. Ik laat mij graag informeren over de mogelijkheden.

Hellend dak isoleren

Vrijstaand huis, bestaand licht hellend (20º) pannendak met isolatie van slechts 20 mm dikke piepschuim platen tegen het houten dakbeschot, aangebracht tussen de houten draagbalken op draaglatjes. Draagbalken zijn ongeveer 170 à 180 mm hoog, dus voldoende ruimte om minimaal een 150 mm dikke isolatielaag aan te brengen. Het streven is een Rd waarde van minimaal 5. De bedoeling is na renovatie zonnepanelen op het grote, op het zuiden gerichte dak aan te brengen. Dat heeft een oppervlakte van ongeveer 95 m2, het op het Noorden gericht dak heeft een oppervlakte van ongeveer 98 m2.

Dak isoleren en het plaatsen van een dakkapel

Het van buiten isoleren van een tussen de 60 en 70 m² hellend dak van 47 graden. Het huis stamt uit 1880 en heeft wel 'nieuwe' betonnen dakpannen die naar mijn inzien wel teruggeplaatst zouden kunnen worden. het huis en dus ook het dak heeft de vorm van een parallellogram en is aan 1 zijde verbonden met een verticale muur van de buren. De huidige isolatie laag ziet er als volgt uit: ( van buiten naar binnen) dakpannen- panlatten- glaswol (zonder folie en dus vochtig) - op sommige plekken (timmerspies)- aftimmering met een dun houten plaatje. Overigens willen we ook nog een dakkapel plaatsen. De plaatsing hiervan en het dak isoleren willen we graag efficiënt op elkaar laten aansluiten.

Dak van dakopbouw isoleren

Ik wil het platte dak van een dakopbouw laten isoleren, dak en zijwanden. Evt ook het zolder dak, wat hellend is. Alles moet aan de binnenkant geïsoleerd worden. Totaal 15 m2.

Deels plat en deels hellend dak isoleren aan de binnenkant

Het gaat om het isoleren aan de binnenkant van een deels plat dak en deels hellend dak. Daarna moet het afgewerkt worden met houtwerk en met gipsen platen, dus compleet in de afwerking. Het gaat om gauw 50 m2 wat geïsoleerd worden. Er is geen enkele isolatie aanwezig. Ik wil graag advies wat geschikt is. Ik vermoed dat het gauw 12 cm dik geïsoleerd moet worden.

Dak vanaf de buitenkant isoleren

Het gaat om een gebouw uit 1972. Ik wil het dak van buitenaf isoleren. Het is een hellend dak van tussen de 30 en 40 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Isoleren van gevel en dak van een hoekhuis

Wij hebben een mooi hoekhuis in de binnenstad uit 1905. Wij willen graag de gevels en mogelijk ook het dak isoleren. Ik heb begrepen dat spouwmuurisolatie geen optie is, voor huizen van voor 1920. We ontvangen graag advies wat er mogelijk is. De zijkant is wit (en moet wit blijven). We hebben energielabel G, vrij veel tocht, en bij de slaapkamer in herfst soms wat doorslaand vocht. Aan alle kanten staat het huis in de zon, op zolder slapen de kinderen. Het huis is vrij kwetsbaar, en de huidige isolatie is niet goed. We willen het liefst van buitenaf isoleren. Het huis is zelf 110 m2. Het huis heeft 3 verdiepingen en een kelder. Het huis is 17/18 meter lang en 3,5 meter breed geschat en 3/4 meter hoog ongeveer. In totaal zou het denk ik gaan om 70-80 m2. Een steiger plaatsen is aan twee kanten mogelijk. Het dak is hellend, het hoogste punt is 2,30 meter hoog. Het is een vrij klein dak. Deze willen we ook van buitenaf isoleren. Er liggen dakpannen op, ik geloof bitumineus. Wat ervoor terugkomt, maakt ons niet heel veel uit, zolang het mooi is. We willen graag gebruik maken van de subsidie regeling. Graag ontvangen we een offerte en advies.

Partners

Partners van Casius