Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Lemmer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Lemmer heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Lemmer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Lemmer of directe omgeving.

40 klanten uit Lemmer bevelen een bij Casius in Lemmer aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Lemmer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: plafonds garage en bergingsgangen isoleren, gevels van binnenuit isoleren, isoleren platte dak, advies isolatie en uitvoer, kantoorruimte isoleren, parterre appartement voorzien van thermische en akoestische isolatie, isoleren spanplafond en afwerking, praktijkruimte isoleren, geluid isolatie aanbrengen in een kamer, schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie, dak isoleren, gehele plafond van appartement geluiddicht isoleren, dak isoleren, het isoleren van een garagedak vanwege omtoveren garage tot leefruimte, geluidsisolatie via een voorzetmuur in twee onder een kap woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Lemmer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Lemmer:

Isoleren van hellend dak aan de binnenkant

Ik zou graag het hellende dak isoleren van binnen af. Het gaat om ongeveer 47 m2 dak. Ik dacht aan de mogelijkheid schapenwol of rigips. Graag ontvang ik hier meer advies over welke isolatie het geschiktst is.

Chips isolatie onder kruipruimte laten spuiten

Ik zou graag chips isolatie onder de kruipruimte laten spuiten. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 2 bij 5 meter en 40 cm hoog.

Kruipruimte isoleren

Ik zoek een isolatiespecialist die onze kruipruimte van HR chips kan voorzien. De kruipruimte heeft een oppervlakte van 52 m2. De kruipruimte is goed bereikbaar. Verdere specieacties rondom de uit te voeren werkzaamheden graag in onderling overleg.

Schuin dak van binnen isoleren

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? 66 m². Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Woning is van 1970. Dak is niet geïsoleerd en dat willen we graag van binnen geïsoleerd hebben. Zit nu ook geen folie onder de dakpannen. Oppervlakte is ongeveer 66 m2. Ik ben benieuwd wat voor materialen jullie kunnen gebruiken.

garage isoleren deze vangt veel wind en ...

garage isoleren deze vangt veel wind en regen en is enkewandig de maten zijn 7.30m x 2.34 en een muur van 1.90x2.34.

garage isoleren, deze vangt veel wind en ...

garage isoleren, deze vangt veel wind en regen en is enkelwandig, de maten zijn 7.30m x 2.34 en een muur van 1.90x2.34.