Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor dakisolatie tegen dakbeschot:

Dakisolatie tegen dakbeschot

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? 50 m². Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Graag het dak isoleren. Je kijkt zo tegen de dakbeschot aan, woning is van 1935.
Onze klant uit Leeuwarden (Friesland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakisolatie tegen dakbeschot uit heel Nederland:

Dakisolatie vervangen

Dak is gedeeltelijk binnen geïsoleerd. Dit is niet goed gedaan en moet vervangen worden. Dakpannen zijn oud en zitten haarscheurtjes in, hier moet naar gekeken worden en wellicht vervangen. Dakbeschot heeft veel kieren soms meer dan een cm breed, hier zal ook naar gekeken moeten worden en wellicht aangepakt. Het betreft een een oppervlakte rond de 50 m2.

Dakisolatie van buitenaf op het dakbeschot onder de pannen

Het betreft hier een dakisolatie van buitenaf op het dakbeschot onder de dakpannen, eventueel wanneer nodig mét het vergroten van ruimte tussen dakbeschot en de pannen om een betere isolatie te verkrijgen (momenteel 4 cm steenwol laag). Huis uit 1928, gebroken kap. Oppervlakte circa 165 m2.

Dakisolatie aanbrengen

Dakoppervlakte ongeveer 120 m2. Binnenzijde dak isoleren, liefst met gespoten pur. Een gegarandeerde isolatiewaarde van 4 of meer. Het betreft een hellend dak, met een houten dakbeschot van planken. Het huis dateert ergens van rond 1920. Wij zorgen zelf dat de ruimte goed bereikbaar is.

Dakisolatie en nieuwe dakpannen aanbrengen

Het betreft een vrijstaande woning uit 1925 waar er ongeveer 80-90 m2 oude pannen afgevoerd moet worden, dakisolatie platen op dakbeschot aangebracht en panlatten met nieuwe simpele pannen geplaatst. Het dak heeft 5 kleine dakkappeletjes maar deze zijn te verwaarlozen.

Dakpannen dak laten vervangen

Onze dakpannen liggen niet goed, niet gezien tijdens de bouwkundige keuring. Deze zijn toch oud en willen we gaan vervangen eventueel inclusief dakbeschot (er moet zeker folie komen) en waarschijnlijk dakisolatie. Ik heb reeds nagemeten hoeveel vierkante meter aan dakpannen ik nodig heb en dat is 108 m2 (vrijstaand huis). Graag kom ik met u in contact voor een offerte.

Pannendak vervangen bij een 2 onder 1 kap woning

Klant wenst het pannendak van een 2 onder 1 kap woning te laten vervangen. Mogelijk, bij een interessante aanbieding, hebben de buren ook interesse. Klant wenst de sneldakpannen te laten vervangen door betonnen dakpannen. Ook dient er dakisolatie aangebracht te worden. De dakplaten en het dakbeschot zijn van goede kwaliteit en hoeven niet vervangen te worden. Afmeting van het pannendak is 85 m2. In het dak zit 1 dakkapel, 1 Velux dakraam. De woning en het dak zijn rondom goed bereikbaar. Het dak begint vanaf de 2e verdieping.

Dakpannen, dakbeschot en dakisolatie vervangen

Vervangen dakbeschot, dak isoleren en nieuwe pannen. Tevens boeiboorden dakgoten en regenwaterafvoer vervangen. Rechterhuis op de foto. Dakbeschot zijn asbest cementplaten Eventueel beide woningen dak vervangen. Achter een klein raam 40 cm breed bij x 50 cm hoog.

Dakisolatie plaatsen en leien aanbrengen

Op een kaal, houten dakbeschot isolatieplaten aanbrengen, en daarna kunststof leien plaatsen. Zowel woonhuis en garage. Woonhuis ongeveer 200 m² en garage ongeveer 50 m².

Dakrenovatie en -isolatie

We willen het dak van ons huis in vervangen en isoleren. Het dak is ongeveer 180 m2 (13 meter breed en ongeveer 6,8 meter hoog). In het achterhuis is het dakbeschot van asbest dat verwijderd moet worden. De dakisolatie moet een minimale warmteweerstand (R-waarde) van 3,5 m²K/W hebben, maar bij voorkeur hoger (tegen de 6). We willen graag keramische dakpannen (Vlakke Muldenpan Blauw-Zwart).

Asbest onder pannendak laten verwijderen

Asbest onder pannendak laten verwijderen: - Pannen verwijderen en later hergebruiken - Verwijderen asbestplaten (dakbeschot) - Verwijderen steenwol isolatie (0.5 cm dik) - Verwijderen houtwolcementplaten - Nieuwe dakisolatie dakplaten Rc 4.5, incl. panlatten Pannendak van 110 m2. Inclusief kosten voor rapportage, afvoeren en storten. Het asbestinventarisatierapport is nog niet gemaakt.