Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor hellend dak isoleren en plat dak van de bijkeuken:

Hellend dak isoleren en plat dak van de bijkeuken

Ik ben opzoek naar iemand die het hellende dak kan isoleren samen met het platte dak van de bijkeuken. Het hellende dak betreft de hele zolder en moet ook afgewerkt worden met een nette plaat in verband met dat het een slaapkamer is. Er zit nu niks van isolatie allen zachtboard. Verder is het platte dak van de bijkeuken die nu nog niet geïsoleerd is. Deze wil ik ook van binnenuit geïsoleerd hebben. Daar zit ook geen isolatie, alleen enkel steen. Er moet een vriezer in kunnen staan. Ik vind het heel moeilijk in te schatten om wat voor oppervlakte het gaat, ik denk tussen de tussen 30 en 100 m². Het gaat om een voormalige senioren woning. Graag ontvang ik advies over welk isolatie materiaal geschikt is en een offerte.
Onze klant uit Hijum (Friesland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hellend dak isoleren en plat dak van de bijkeuken uit heel Nederland:

Hellend dak van buitenaf isoleren

Wij willen ons dak isoleren en zijn benieuwd naar de kosten. Het bestaande dak heeft 9 cm dikke dakplaten en is met dakpannen belegd. Er zijn 5 velux ramen en twee lichtstraten aanwezig. De afmeting is ongeveer 10 x 10 meter. Via een keukentrap kan je heel makkelijk het dak op. Het dak begint op ongeveer 2,5 - 3 meter hoogte. Het is een jaren 80 woning, met een hellend dak. Het dak is wel iets complex. We willen isolatie aan de buitenkant. Of dat de huidige isolatie verwijderd moet of dat het kan blijven willen we advies.Via Google maps is de woning goed te zien.

Dak van buitenaf isoleren en de dakpannen vervangen

Ik wil graag 260 m2 dak vervangen en isoleren van onze woning. Het gaat om een hellend dak, waar isolatie van buitenaf verwijderd moet worden tussen de gorden en afgevoerd. Vervolgens moet er nieuwe isolatie geplaatst worden. Er zou ook een zeil geplaatst moeten worden tussen de gorden. De oude dakpannen moeten vervangen worden. We hebben zwarte dakpannen en willen dezelfde ervoor terug. Het gaat om een vrijstaande woning, een steiger plaatsen is zeker mogelijk. Het dak begint ongeveer op de hoogte van 2,60 meter. 100 m2 zou niet geïsoleerd moeten worden, maar de latten moeten er wel af, folie moet erop en er zouden ook nieuwe pannen moeten komen (van de bedrijfshal).

Plaatsen van een RVS schoorsteenkap

Ik ben opzoek naar iemand voor het plaatsen van een al gekochte RVS schoorsteenkap. Het dak is makkelijk bereikbaar aan de straatkant. Het gaat om een hellend dak. Het huis heeft twee verdiepingen en een zolder.

Dakrenovatie schuin dak

Ik wil mijn hellend dak laten renoveren. Sowieso moeten de panlatten vernieuwd worden, en een deel van de pannen. Een ander deel kan hergebruikt worden. Ook wens ik een isolatie laag van binnenuit, dit mag standaard zijn. De woning heeft een oppervlakte van 130 m2.

Hellend dak isoleren

Ik wil graag mijn dak isoleren. Het betreft een woning uit de jaren 30 met een Franse kap. Van binnen is het met gipsplaten bekleed, maar ik weet niet of het geïsoleerd is. Ik woon hier nu zelf 10 jaar. In de zomer is het bloedheet en en in de winter koud. Een CV ketel is aanwezig. Ik weet niet wat beter geschikt is voor mijn situatie, van buiten of van binnen isoleren. Ik heb geen idee of de pannen nog in goede staat zijn. De woning is een twee-onder-een-kap woning. Het huis heeft 1 verdieping. Het gaat om ongeveer 500 m2, maar ik heb het niet opgemeten. Over het soort isolatie wil ik graag advies. Ik wil wel graag in aanspraak komen voor de subsidie. Graag ontvang ik advies en een offerte.

Lekkage verhelpen

Er is sprake van lekkage in een van de appartementen binnen het pand. De lekkage is aan de hoek tussen het dak en de achtergevel. Er is ook wat schimmelvorming aan de wand. Ik zou graag willen dat iemand komt kijken naar de oorzaak en ontvang graag een offerte met aparte prijzen voor: (i) reparatie van de oorzaak van de lekkage, en (ii) herstel van de schade als gevolg van de lekkage. Het gaat om een hellend dak van 50 m2.

Advies en isolatie van dak uit 1996

Oud deel van het huis (90 m2) heeft nog een oud hellend dak (1996). Dit wil ik extra laten isoleren en opnieuw laten bekleden. Ik laat mij graag informeren over de mogelijkheden.

Hellend dak isoleren

Vrijstaand huis, bestaand licht hellend (20º) pannendak met isolatie van slechts 20 mm dikke piepschuim platen tegen het houten dakbeschot, aangebracht tussen de houten draagbalken op draaglatjes. Draagbalken zijn ongeveer 170 à 180 mm hoog, dus voldoende ruimte om minimaal een 150 mm dikke isolatielaag aan te brengen. Het streven is een Rd waarde van minimaal 5. De bedoeling is na renovatie zonnepanelen op het grote, op het zuiden gerichte dak aan te brengen. Dat heeft een oppervlakte van ongeveer 95 m2, het op het Noorden gericht dak heeft een oppervlakte van ongeveer 98 m2.

Dakpannen vervangen

Ik heb een hellend dak van 45 m2. De dakpannen moeten vervangen worden , incl nieuwe dakfolie en panlatten. De oude pannen moeten verwijderd en afgevoerd worden. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Dakrenovatie plat dak

Sterk hellend dak. Ongeveer 65 m2. Compleet vervangen van bitumen dakbedekking, daktrimmen, eventuele gordingen. Het is de bedoeling dat er daarnaast multiplex dakplaten over ongeveer 20 m2 en 65 m2 isolatie wordt vervangen.

Partners

Partners van Casius