Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor dakisolatie van binnenuit :

Dakisolatie van binnenuit

Wij willen de zolder van onze nieuwe woning van binnenuit laten isoleren om hem te gebruiken als woonruimte. Het betreft een oude hooizolder (betonvloer) van 160 m2. Het hellende dak is opgebouwd uit gordingen met triplex en pannen.
Onze klant uit Harlingen (Friesland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakisolatie van binnenuit uit heel Nederland:

Dakisolatie aanbrengen

Wij hebben jaren '30 woning met een schuin dak. Deze willen wij graag van binnenuit laten isoleren. Het gaat om de zolder en een aantal “dode hoeken” waar een koof omheen zit. De oppervlakte zal ongeveer 50 m2 zijn en de afwerking zal ik zelf verzorgen.

Cellulose isolatie aanbrengen

De huidige dakisolatie bestaat uit groene panelen met tempex (10/12 cm). En die liggen direct op de buitenmuur. Het liefst wil ik de extra te isoleren ruimtes vullen met cellulose. De buitenmuren zijn circa 50 cm dik en het huis is gebouwd in 1850. Het dak (circa 60 m2) is 12 jaar geleden vervangen. Het betreft een geïsoleerd dak waarbij van binnenuit een soort kooien als slaapkamers zijn gerealiseerd. Nu willen wij de mogelijkheid bekijken of we tussen het dak en de slaapkamers extra kunnen isoleren. Gedurende de zomer worden de kamers zeer heet en in de winter is het erg koud. We willen graag voor de winter de klus gedaan hebben.

Dakisolatie aanbrengen

Wij wonen in een rijtjeswoning met hellend pannendak. De woning is 7 meter breed en heeft 1 klein dakraam. Het dak dient van binnenuit te worden geïsoleerd en separaat wil ik graag de afwerking weten. Kunnen wij een afspraak maken voor advies?

Dak isoleren

Ik wil dakisolatie aanbrengen van binnenuit onder een overkapping. Het gaat om een oppervlak van 26-28 m2. Ik heb een bitumen dak die licht hellend is.

Dakisolatie aanbrengen

(Stalen) golfplaten dak van een boerenschuur isoleren met pur. Oppervlakte dak 200 m2, helling 25 gr. Goed bereikbaar van binnenuit. Erf is eigenlijk niet te bereiken met een vrachtwagen in verband met breedte van de steeg naar ons erf.

Dak isoleren

Ons huis is meer dan 25 jaar oud. We hebben spouwmuurisolatie en vloerverwarming. We willen ons nu graag oriënteren op het gebied van dakisolatie. Het dak is een puntdak met pannen. Het dak is ook nog niet van binnenuit geïsoleerd. We willen graag weten wat de beste wijze van isoleren is. Kan iemand mij adviseren? Graag kom ik in contact met een specialist uit de directe omgeving.

Dakisolatie van buitenaf

Daar de zolder van binnenuit is opgeknapt zoek ik een oplossing om het pannendak (van buiten af) beter te isoleren. Het dak is circa 40 m2. Wat is uw advies? En wat zijn de kosten?

Dakisolatie van binnenuit aanbrengen

In mijn rijtjeshuis wil ik mijn dak laten isoleren van binnenuit. Het dak begint al op de eerste verdieping. Ook de (onbewoonde en onbetimmerde) zolder of de zoldervloer wil ik laten isoleren. Ook hebben we een slecht geïsoleerde uitbouw/berghok; wellicht dat dubbelglas en/of betere isolatie hier meerwaarde kan hebben. Graag uw advies en offerte.

Dakisolatie aan binnenzijde van zolderdak

Ik wil graag mijn zolderdak van binnenuit laten isoleren. Zolder is nu afgewerkt met gipsplaten tussen balken en deze platen zijn behandeld

Dakisolatie aan laten brengen

Ik laat graag het dak isoleren. Het is een pannendak van ongeveer 50 m2. en dient van binnenuit geïsoleerd te worden.