Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor dakisolatie van binnenuit :

Dakisolatie van binnenuit

Wij willen de zolder van onze nieuwe woning van binnenuit laten isoleren om hem te gebruiken als woonruimte. Het betreft een oude hooizolder (betonvloer) van 160 m2. Het hellende dak is opgebouwd uit gordingen met triplex en pannen.
Onze klant uit Harlingen (Friesland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakisolatie van binnenuit uit heel Nederland:

Dak isoleren

Ik wil dakisolatie aanbrengen van binnenuit onder een overkapping. Het gaat om een oppervlak van 26-28 m2. Ik heb een bitumen dak die licht hellend is.

Dakisolatie aanbrengen

(Stalen) golfplaten dak van een boerenschuur isoleren met pur. Oppervlakte dak 200 m2, helling 25 gr. Goed bereikbaar van binnenuit. Erf is eigenlijk niet te bereiken met een vrachtwagen in verband met breedte van de steeg naar ons erf.

Dak isoleren

Ons huis is meer dan 25 jaar oud. We hebben spouwmuurisolatie en vloerverwarming. We willen ons nu graag oriënteren op het gebied van dakisolatie. Het dak is een puntdak met pannen. Het dak is ook nog niet van binnenuit geïsoleerd. We willen graag weten wat de beste wijze van isoleren is. Kan iemand mij adviseren? Graag kom ik in contact met een specialist uit de directe omgeving.

Dakisolatie van buitenaf

Daar de zolder van binnenuit is opgeknapt zoek ik een oplossing om het pannendak (van buiten af) beter te isoleren. Het dak is circa 40 m2. Wat is uw advies? En wat zijn de kosten?

Dakisolatie van binnenuit aanbrengen

In mijn rijtjeshuis wil ik mijn dak laten isoleren van binnenuit. Het dak begint al op de eerste verdieping. Ook de (onbewoonde en onbetimmerde) zolder of de zoldervloer wil ik laten isoleren. Ook hebben we een slecht geïsoleerde uitbouw/berghok; wellicht dat dubbelglas en/of betere isolatie hier meerwaarde kan hebben. Graag uw advies en offerte.

Dakisolatie aan binnenzijde van zolderdak

Ik wil graag mijn zolderdak van binnenuit laten isoleren. Zolder is nu afgewerkt met gipsplaten tussen balken en deze platen zijn behandeld

Dakisolatie aan laten brengen

Ik laat graag het dak isoleren. Het is een pannendak van ongeveer 50 m2. en dient van binnenuit geïsoleerd te worden.

Dakisolatie aan binnenzijde dak

Het dak van binnenuit isoleren. Graag met een hoge isolatiewaarde. Het dak is 80 tot 85 m2. Het is een pannendak met dakbeschot. Er zitten nu boardplaten die verwijderd moeten worden. Afhankelijk van de kosten zal ik die zelf verwijderen. Graag wil ik dat u mij belt om een afspraak te maken.

Dakisolatie aanbrengen binnenzijde zolder

Ik begeleid derden bij renovaties en wil daarom de volgende aanvraag doen: voor een net aangekochte tussenwoning ontvang ik graag een offerte voor het van binnenuit isoleren van het dak, tussen de gordingen, ongeveer 70 tot 80 m2. De zolder is goed toegankelijk en de ruimtes vrij bereikbaar. Ik wil uitsluitend schriftelijke offertes ontvangen. Er zijn foto's beschikbaar van de woning.

Dakisolatie van buitenaf aanbrengen

Wij willen bij een geheel blok van 4 aaneengesloten woningen, 2x hoekwoning 2x tussenwoning, de zolderverdiepingen laten isoleren. van buitenaf. Er zitten nu soort van stroplaatisolatieplaten op van ongeveer 5,5 cm dik. Het zou ook kunnen dat dit van binnenuit gedaan kan worden maar wij denken dat het beste idee is om dit van buitenaf te doen, zodat er geen sprake is van dubbele isolatie! Omdat dan het dak hoger komt te liggen is ons idee om dit bij het gehele blok te doen. Er zullen waarschijnlijk over de nieuwe isolatieplaten nieuwe latten en dakpannen geplaatst moeten worden. Huizen van 1959. Een of meerdere woningen.