Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor kruipruimte leegzuigen en opvullen met schelpen:

Kruipruimte leegzuigen en opvullen met schelpen

In de kruipruimte leegzuigen van klei. Schelpen plaatsen. 15m2 en 30 cm weg zuigen.
Onze klant uit Grou (Friesland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kruipruimte leegzuigen en opvullen met schelpen uit heel Nederland:

Kruipruimte leegzuigen

Onder de woning liggen veel schelpen, kruipruimte is nu ongeveer 35 cm en zonder schelpen 70 cm. De breedte is 3 meter en lengte 12 meter. We willen dit laten leegzuigen in verband met werkzaamheden in de kruipruimte. Wat zijn ongeveer hiervan de kosten?

Woning onderkelderen en verbouwen

Kruipruimte uitgraven en leegzuigen (circa 55 m2) van 75-100 cm naar minimaal 210 cm, maar dit is afhankelijk van funderingsmuren, anders graag naar 250 cm. Funderingsvloer leggen, infra (leidingen en kabels) wegwerken, 1 draagmuur volledig (590 cm) en 1 draagmuur deels (190 van 590 cm) verwijderen. Stalen steunbalken aanbrengen. Vanuit een bestaande kelder werken die reeds 6 m2 is en 1. 80 meter hoog.

Kruipruimte leegzuigen en isoleren

Oppervlak 70 m2. Wat zijn de kosten? Graag offerte per e-mail daar ik deze week op vakantie ben.

Zand en puin verwijderen uit een kruipruimte

Ik heb in mijn woning houten vloeren en wil de vloer op de begane grond binnenkort laten isoleren. Ik wil in de kruipruimte isolatieplaten laten plaatsen tussen de balken. Er is daarvoor 45 cm werkhoogte nodig. Ik wil mijn kruipruimte van 50 m² daarom laten schoonmaken en er zand laten uitzuigen. Er ligt veel puin onder de vloer. Er is een deel van 20 m² waar nu slechts 20 cm ruimte is. Ik schat dat er 20 m³ zand en puin verwijderd moet worden. Met de hand verwijderen vind ik geen optie. Ik ben dus ook op zoek naar bedrijven die ervaring hebben met het leegzuigen van kruipruimtes. Deze is overigens volledig droog. Ik ontvang graag uw offerte.

Kruipruimte leegpompen

Wij hebben last van enorme stank in huis. Gisteren zijn de leidingen door gespoten maar wij verwachten niet dat dit het probleem oplost. Er staat een laag van 15 a 20 cm water in de kruipruimte, bij onze buren is dit ook het geval. De kruipruimte is ongeveer 40 m2. Als je de deksel van de kruipruimte omhoog doet stinkt het enorm. We denken wel dat het grond water is. Kunt u een offerte afgeven voor het leegzuigen van onze kruipruimte? Kleine kanttekening is dat het grondwater in Blixembosch, de wijk waar wij wonen, sowieso erg hoog is.

Kruipruimte onder woning leegzuigen

De kruipruimte iets dieper maken. Nu is er net niet genoeg ruimte voor leidingwerk. Kruipruimte is droog en makkelijk toegankelijk Per mail makkelijk te bereiken

Kruipruimte leegzuigen en riolering vervangen

Wij willen de riolering laten vervangen, maar de kruipruimte is afgevuld met zand. Daarom zouden wij de kruipruimte graag willen laten leegzuigen om vervolgens een nieuwe riolering te laten aanleggen. Het betreft een kruipruimte van (naar schatting) 2 meter breed en 12 meter lang.

Kruipruimte leegzuigen

De kruipruimte is volgestort met zand en daardoor niet toegankelijk voor het opmaken van een vloerrapport (kwaaitaalvloer). Het pand is 4.3 x 10.25 meter. Graag per mail reageren. Telefonisch slecht bereikbaar.

Kruipruimte leegzuigen

Ik wil mijn kruipruimte laten leegzuigen ongeveer 2 diep moet het worden en het gaat om 60m

Afvoer aanleggen

Kruipruimte leegzuigen en opnieuw afvoer aanleggen.