Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Drachten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Drachten heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Drachten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Drachten of directe omgeving.

491 klanten uit Drachten bevelen een bij Casius in Drachten aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Drachten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: plafond van een magazijn loods, thermisch isoleren, buitengevel van boerderij isoleren, hellend dak isoleren, schuur geluiddicht isoleren tot 0 dB, hellend dak isoleren, hellend dak isoleren, muurisolatie om geluid te dempen, platte dak van mijn schuur isoleren, ruimte isoleren, geluidsisolatie aanbrengen vergaderruimtes, thermisch isoleren van voor- en achtergevel, thermische muurisolatie, geluidsisolatie aanbrengen, isoleren van plafond en optie houten kozijn vervangen, geluidsisolatie voor onze kleine kantoorruimte maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Drachten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Drachten:

Inblaas isolatie aanbrengen

Het betreft inblaasisolatie nl. met het product ecologische houtwol. Specifiek ruimte die zit tussen zoldervliering en plafond 1e verdieping alsook opvullen ruimten t.w. tussen beschoten dak en schroten-aftimmering.

Hellend dak isoleren

Vanwege condensvorming wil ik graag advies over extra isoleren van een hellend dak (250 m2) met hoek van 30 graden. Na advies wil ik het het liefst laten isoleren, binnen een half jaar.

Daken isoleren

Ik zoek een isolatiespecialist die zowel het hellende zolderdak als het dak van mijn garage en bijkeuken kan isoleren. Hierbij wil ik graag professioneel advies. De totale oppervlakte van het zolderdak is ongeveer 60 m2. Het dak van de garage en bijkeuken is 50 m2. Het werk moet plaatsvinden bij een twee-onder-een-kap-woning welk goed bereikbaar is.

Dak isoleren van een rijksmonument

Met welk materiaal wil je het dak toeleggen? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Welke materialen overweeg je om de isolatie op het plat dak af te werken? Ik laat mij adviseren door de vakman. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Huis uit 1903, rijksmonument (huidige dakpannen dienen door zelfde dakpannen vervangen te worden Tuille du Nord), bij ophogen dak AGV isolatie mogelijk afwateringsprobleem i.v.m. hout ombouwde dakgoten. Voorkeur PIR isolatie.

Bodemisolatie met EPS-parels aanbrengen

In verband met mogelijke subsidie aanvraag dien ik 2 maatregelen te nemen. 1 is HR++ glas, welke al wordt uitgevoerd. En 2 is mogelijke bodemisolatie. Conform voorwaarden SEEH subsidie is minimaal 44 m² nodig, echter is ons huis 96 m². Ik ben van plan om alleen bodemisolatie af te nemen als dit qua subsidie, HR ++ glas, mij niets kost. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden.

Houten verdiepingsvloer isoleren tegen geluid

Ik heb een houten verdiepingsvloer en toen ik mijn huis liet bouwen wist ik niet dat het zo gehorig zou zijn. Is hier iets aan te doen?

Zolder laten isoleren

Ik mijn zolder graag isoleren, de totale oppervlakte is 20 m2

Kruipruimte onder de woning isoleren

Kruipruimte onder woning isoleren. De kruipruimte heeft wel ongeveer een hoogte van 70 cm. onder de woning.

Isolatie in de kruipruimte aanbrengen

Wij hebben vloerisolatie (purschuim) maar nog steeds erg veel vocht in de kruipruimte. Zouden graag chips of isoparels laten plaatsen. Nu is de kruipruimte onder de woonkamer verdeeld in 2 compartimenten: voor- en achterzijde van de woning, een deel is wel toegankelijk, het andere deel niet. De twee delen zijn afgesloten met pur tussen de ruimtes. Ondertussen de ventilatieroosters schoongemaakt en voel je weer een trek erdoor gaan. In de zomer was de kruipruimte wel droog. Oppervlakte is circa 45 m2. Rijtjeswoning. Is het mogelijk hier de parels met een slang in te spuiten? Wat is de prijs per m2 inclusief arbeidskosten en btw?

Dakisolatie aan de binnenkant aanbrengen

Wij zijn in bezit van een twee-onder-een-kap uit 1976 en oriënteren ons op een binnenisolatie van ons dak. Het huis is 6 meter breed en van punt tot punt iets van 6 meter dus totaal 30 tot 35 m2. Vanaf het knieschot gemeten. Wellicht kunt u ons verder helpen? Uitvoering in februari of uiterlijk maart 2015, zeker niet later.

Slaapkamer geluiddicht isoleren

Ik wil graag 1 muur van een slaapkamer geluiddicht laten isoleren wegens geluidsoverlast. Het is een muur van ongeveer 3 meter breed bij 2,5 meter hoog. Het is voor de babykamer. Ik zou graag eerst per mail willen weten wat de mogelijkheden zijn en ook wat hiervan de kosten zijn.

Isolatie advies

Graag zou ik willen weten of mijn huis goed geisoleerd is. Wanneer dit niet zo is ontvang ik graag goede adviezen hoe dit op te lossen. Tevens ontvang ik daar dan ook graag een offerte van.

Onze 1 onder 1 kap van 1977 heeft 2 jaar ...

Onze 1 onder 1 kap van 1977 heeft 2 jaar geleden nieuw HR++ beglazing gekregen. Nu blijkt dat de buitenmuren aan de binnenkant erg koud blijven. De buitenmuren hebben nu een lege spouw. Deze spouw zou ik graag willen laten voorzien van isolatie. Graag zou ik in contact willen komen met een bedrijf dat is gespecialiseerd op het gebied van isolatie. Ik zoek dus geen klussenbedrijf, maar een erkend isolatiebedrijf.