Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor schuimbeton garage vloer:

Schuimbeton garage vloer

De garage zullen wij zelf gaan verbouwen tot badkamer. De vloer is al weggehaald en de diepte is tussen de 25 en 32 cm. De vloeroppervlak is 35 m2. Graag laten wij de vloer isoleren.
Onze klant uit Boelenslaan (Friesland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuimbeton garage vloer uit heel Nederland:

Warmtepomp installeren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Ik heb een jaar geleden een huis gekocht dat het afgelopen jaar flink verbouwd is. Het is is nu volledig geïsoleerd : De houten vloer+ kruipruimte is vervangen door 50 cm schuimbeton met daarop vloerverwarming. De gasketel is pas 3 jaar oud maar ik ben deze winter geconfronteerd met stookkosten a 400 € per maand! Ik heb al zonnepanelen op het dak van mijn huis dus op jaarbasis kost elektriciteit mij niets. Gezien de stookkosten en de wetgeving op termijn, wil ik nu al van het gas af. Ik wil graag een warmtepomp met verticaal systeem. Daarnaast zou ik mogelijk uitbreiding van de zonnepanelen willen op het dak van mijn garage : 5 x 4 meter beschikbaar. Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? : gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? : koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw.

Schuimbeton ongeveer 25 m2 en 35 cm dik

Ik wil graag in mijn bijkeuken / garage schuimbeton laten aanbrengen het gaat om ongeveer 25 m2 het voorwerk kwa uitgraven en slopen doe ik zelf . Als jullie bedrijf ook een afwerkvloer kunnen leveren zou ik graag een gecombineerde offerte willen hebben van ongeveer 10 cm zand cement vloer over de schuimbeton heen . Er komt vloerverwarming over het schuimbeton heen . Offertes graag mailen aangezien ik overdag tot 17. 00 aan het werk ben.

Kruipruimte met schuimbeton opvullen

Ik zou graag een prijs ontvangen voor het vullen van een kruipruimte met schuimbeton, de garage en de toekomstige uitbouw. Minimale diepte 40 cm/ maximaal 50. De kruipruimte is gemiddeld 42 cm diep en totaal 85 m2= 36 kub. Folie en piketten kunnen al geplaatst zijn als jullie komen. Het gaat puur om het storten van de schuimlaag en deze vlak opleveren. Als optie ook een betonlaag hierover aanbrengen. Afstand van de straat tot de woning is 5 meter.