Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor huis isoleren:

Huis isoleren

De te isoleren ruimte bestaat uit 2 slaapkamers met deels plat en hellend dak. De andere ruimtes zijn een kleine slaapkamer, gang en badkamer: allen met plat dak. Onduidelijk is of de hellende delen al een isolatielaag hebben aan de buitenzijde onder de dakpannen. De aansluiting buitenmuren en dak aan de zijde van de hellende daken hebben kieren (veel kou). Mijn wens is optimale isolatie. Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak, plat dak
Onze klant uit Lelystad (Flevoland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor huis isoleren uit heel Nederland:

Tocht van ramen en deuren isoleren

Ik heb een nieuw huis gekocht er het tocht komt door 4 ramen en 1 deur . Ik ben opzoek naar een partij die kan vaststellen waar deze toch vandaan komt en een goede oplossing kan bedenken. Het begint aardig koud te worden dus graag een partij die op korte termijn beschikbaar is.

Alle buitenmuren isoleren en afwerken

Alle buitenmuren aan buitenzijde tot aan dakgoot buitenom isoleren en afwerken. (vrijstaand huis) Speciale aandacht voor overgang naar dak. Evt ook vloerisolatie. Het is een huis van ongeveer 78m2, over het type isolatie laten wij ons graag adviseren door een vakman. Wat al wel vaststaat is dat wij de afwerken met pleisterwerk willen zien.

Wanden isoleren tegen geluid

Het betreft een tussenwoning waarvan 1 volledige wand geïsoleerd moet worden tegen luchtgeluid. Wij ervaren veel irritatie en hinder van bassgeluiden en luide muziek. Deze komen voornamelijk van 1 slaapkamer naast rond maar is door het hele huis te horen. De oppervlakte +/- 60 m2 beneden en boven verdiepingen. betreft 2 keer een vaste trap aan de wand zijde. Waarvan 1 open in de kamer en dicht gemaakt moet worden. Warmte isolatie is totaal niet belangrijk. Geluid is de grote ergernis.

Schuur geluiddicht isoleren tot 0 dB

Voor mijn beroep ben ik muzikant. Wij zijn bezig met het kopen van een huis en ik moet weten of het mogelijk is om de schuur geluiddicht te kunnen isoleren. Als het niet kan, dan kan ik mijn beroep niet uitvoeren. We willen weten wat het zou kosten om een stenen schuur geluiddicht te isoleren, tot 0 dB om te kunnen drummen. De schuur staat vrij in de tuin en is 5.40 x 3.40 meter. De hoogte binnen is oplopend van 2.40 naar 2.60 meter. De binnenkant is met hout betimmerd. De schuur wordt nu als yoga studio gebruikt. De schuur staat een meter van de buren af en zij hebben er naast een bed and breakfast, dus het is belangrijk dat het echt geluiddicht is. Er zitten ook ramen in, deze zouden ook verwijderd mogen worden. Het mag van buitenaf of van binnen af geïsoleerd worden. We willen een globale indicatie zodat we weten waarmee we rekening moeten houden qua kosten, dan kan ik dat met de hypotheek bespreken.

Isoleren licht hellend dak

Ik zou graag mijn licht hellende dak (20/30 graden) willen laten isoleren aan de buitenkant. Er ligt nu een niet geïsoleerd bitumen dak met een totale oppervlakte van 64 m2. Graag zou ik advies willen hebben over het isolatiemateriaal. Ik krijg op 23 december de sleutel en zou dan graag zo spoedig mogelijk willen beginnen. Volgende week woensdag heb ik een afspraak met de architect, de makelaar. komt dan ook naar het huis toe, als u tijd heeft kunt u dan even komen kijken naar de situatie.

Het isoleren van het dak van een oude woning

Wij hebben een huis uit 1918 gekocht die niet tot nauwelijks geisoleerd is. Wij willen hier het dak van laten isoleren. Volgens mij bestaat de klus uit het verwijderen dakpannen, goten mogelijk vervangen, isolatiemateriaal aanbrengen, nieuwe dakpannen. Dak is 73m2. Wij weten niks van isolatie af dus wij laten ons graag adviseren door een vakman.

Dak van buitenaf isoleren, dakkapel plaatsen en buitengevel isoleren

Wij zijn opzoek naar iemand voor meerdere klussen: Het pannendak zou van buiten af geïsoleerd moeten worden (ongeveer 170 m2). Ik heb geen idee of de huidige pannen hergebruikt kunnen worden. Ik heb begrepen dat een vergunning nodig is. Nu is er geen isolatie aanwezig. Het is een vrijstaande woning, met ik denk een vloeroppervlak van 120 m2. Het huis heeft een verdieping en een zolder. Er wordt nog overwogen om een dakkapel te plaatsen. We denken aan een van 5 meter breed ongeveer, met een schuin pannendak. De dakkapel zou dan aan de achterzijde komen. Ik denk dat een vergunning hiervoor niet nodig is. Mogelijk alleen meldingsplicht. We willen een casco oplevering, alleen buiten afwerking en kozijnen erin en dakpannen. Eventueel gelijk buitenmuur isolatie. Hier zit nog geen isolatie, mogelijk wel in de spouwmuur. Gisteren hebben we een bouwtechnische keuring laten uitvoeren. Het zou van buitenaf geïsoleerd moeten worden en afgewerkt met stucwerk. Het oppervlak is ongeveer 300-350 m2. Ik heb begrepen dat het nodig is om minimaal twee dingen te laten isoleren om aanspraak te maken op subsidie. Indien mogelijk hiervoor een aparte offerte Graag ontvang ik advies en een prijsindicatie.

Hellend dak isoleren

Wij zijn voornemens om ons huis in stappen te gaan isoleren. We zijn benieuwd naar wat het allemaal gaat kosten zodat we weten wanneer we welk onderdeel kunnen gaan isoleren. We zouden willen beginnen met het hellend dak. Mijn inziens moeten alle dakpannen eraf, isolatie erop en nieuwe dakpannen er terug op. Ons dak zal dan hoger zijn dan dat van de buren. Wij ontvangen graag een prijsindicatie. Oppervlakte bedraagt tussen de 30-100 m2.

Dakbedekking vervangen, dak isoleren + plaatsen zonnepanelen

Graag laat ik het dak van mijn nieuwe huis renoveren en isoleren en ook zonnepanelen plaatsen. Oplevering huis is 2 januari 2020. Huis is van 1993. Er is een technische inspectie geweest waaruit kwam dat het dak t.z.t. gerenoveerd moet worden, maar ik wil zonnepanelen laten plaatsen en bedacht dat het dan handig is om direct het dak te vervangen en te isoleren. Het is een 2 onder 1 kapwoning met een plat dak van bitumen dakbedekking van 50 m2. Ik wil het bitumen of door bitumen laten vervangen, of EPDM. Het is volgens de bouwkundige beschrijving geïsoleerd, maar ik wil dit laten vervangen. Het isolatiemateriaal moet van buiten aangebracht worden, maar welk materiaal laat ik mij graag over adviseren, ook wat het beste is qua prijs-kwaliteitsniveau. Voor de zonnepanelen is nog geen draagkrachtberekening gemaakt.

Vloer of kruipruimte isoleren na advies

Ik wil graag advies over een isolatieklus. Ik wil graag dat de vakman komt kijken wat het beste is voor mijn woning. Het gaat om 50 m2 vloer of kruipruimte isoleren. Huis is gebouwd in 1994 en er zitten wel platen tegen de onderkant, maar dat is niet voldoende.

Partners

Partners van Casius