Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor kruipruimte leeg zuigen na rioolschade en schelpenisolatie aanbrengen:

Kruipruimte leeg zuigen na rioolschade en schelpenisolatie aanbrengen

Onlangs was er schade aan de riolering onder mijn woning en die heb ik laten verhelpen. Er is nu sprake van stank onder de vloer, er ligt daar ook een laag drab uit het losgeschoten riool. Mijn woning is 7,5 x 10 meter en is aangebouwd aan een ander deel uit 1999 van ook circa 7,5 x 14,5 meter. De fundering is in 3 segmenten gelegd (bouw 2007/2008 ) en daarmee niet vrij toegankelijk. Er is een horizontale balkenfundering op palen van 40 x 40 cm, waarop vlakke vloerdelen geïsoleerd zijn gelegd . Het deel waar de schade is ontstaan is toegankelijk met een vloerluik en aan de tegenovergestelde zijde is een gat gegraven om onder de fundering door bij de “kruipruimte” te komen. Voor de 2 overige segmenten moet gegraven worden. We verwachten dat de ondergrond in de overige segmenten doordrenkt zal zijn met rioolinhoud. De woning ligt circa 60 cm hoger dan het maaiveld. De voorgevel bevindt zich circa 15 meter van de geasfalteerde weg. We zouden graag een prijs ontvangen voor het verwijderen van de vervuilde grond onder de woning, die bestaat uit 30 cm uiterst fijn zavelige klei. Ook laten we daarna graag schelpen aanbrengen. We laten de klus hier graag beoordelen en ontvangen daarna graag uw plan van aanpak en een offerte.
Onze klant uit Lelystad (Flevoland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kruipruimte leeg zuigen na rioolschade en schelpenisolatie aanbrengen uit heel Nederland:

Kruipruimte uitgraven tot kelder of isoleren

De 1e optie is om de kruipruimte leeg te laten zuigen om de vloer te laten isoleren met purschuim. Ben ook nieuwsgierig wat eventueel de kosten zijn om een kelder te laten maken. Ik hoor het graag. Makkelijk bereikbaar. Maximaal 48 vierkante meter oppervlakte en een halve meter diep moet deze worden, ongeveer 27 kubieke meter zand moet weggehaald worden.

Kruipruimte vullen met schuimbeton

Ik wil in de kruipruimte een isolatievloer van schuimbeton laten spuiten. De kruipruimte is ongeveer 75 m2. De kruipruimte is momenteel leeg en de woning is circa 40 jaar oud.

Zand uit de kruipruimte zuigen

Ivm met slechte ventilatie, onder andere veroorzaakt door een overschot aan zand is ons geadviseerd de kruipruimte deels uit te graven/leeg te laten zuigen. Het gaat om ongeveer 20 m3 (50 /55 m2, 35 /40 cm). Graag ontvangen wij een prijsopgave voor het afzuigen en afvoeren van het zand.

Schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie

Ik wil de kruipruimte gaan isoleren met schuimbeton. De oppervlakte is plusminus 100 m2, laagdikte: 35 cm schuimbeton en dan vervolgens vloerverwarming er op en een anhydriet vloer op spuiten. Ik verwijder zelf de oude vloer en maak de kruipruimte leeg. Graag een gedetailleerde prijsopgave hiervoor met een gedetailleerde werkbeschrijving en specificatie van de werkzaamheden.

Kruipruimte isoleren, vloerverwarming en dekvloer aanbrengen

Ik wil de kruipruimte gaan isoleren met schuimbeton. De oppervlakte is 60 m2, laagdikte: 50 cm schuimbeton en dan vervolgens vloerverwarming er op en een dekvloer. Graag ontvang ik een totaalprijs. Ik verwijder zelf de oude vloer en maak de kruipruimte leeg. De werkplek is goed bereikbaar.

Kruipruimte isoleren

44 m2 kruipruimte onder een houten vloer isoleren met eps parels, twee opties, 25 cm hoog of vol tot de vloer (40 cm hoog). Huis is in verbouwing dus leeg, kruipruimte heeft moerbalk met slecht 20 cm ruimte er onder. Uitvoering op korte termijn heeft voorkeur.

Vloerbalken vervangen en repareren

Balken en platen onder keuken en toilet zijn rot. Het betreft ongeveer 10 m² en de verwachting is dat er 4 balken nodig zijn. Keukenvloer ligt vinyl, toiletvloer is betegeld. Graag ook vinyl terugplaatsen en toiletvloer opnieuw tegelen. Daarnaast sprayen met fungicide om zwam daarna te voorkomen. Balk aan de voordeur (bij ingang kruipruimte) is aangetast, deze kan vermoedelijk gerepareerd worden. Klus moet eind juli, begin augustus uitgevoerd worden, dan staat de woning leeg. Foto's van onder de vloer zijn beschikbaar op aanvraag, deze zijn te groot om bij te voegen. Bijzonderheden: - Keuken en toilet zijn intact en moeten dat blijven. Voorwaarde voor de klus is dat of de keuken en het toilet verwijderd en teruggeplaatst worden of dat deze gestut worden, zodat er omheen gewerkt kan worden. - Kruipruimte is aanwezig maar is bedekt met chips.

Asbestsanering en sloopwerk

Souterrain van pand uit 1750, het gaat om een rijksmonument. Advies en hulp bij mogelijke aanvraag vergunning. Saneren van 8 m2 muurt (stuclaag met asbesthoudend middel Wonderplug verwijderen); Verwijderen van 3 schoorsteentjes; Verwijderen van asbestlijmlaag op 15 m2 beton en, indien mogelijk, gehele betonvloer verwijderen. Mogelijk moet hiervoor een pilaar gestut worden; Verwijderen van asbestplaten/vinyl in kruipruimte. Indien mogelijk verwijderen van zandlaagje (mogelijk besmet) in de kruipruimte en deze verder ontdoen van puin en balken/keramiek (wc-pot). De kruipruimte is 12 m2; Gedeeltelijke inventarisatie uitgevoerd. Categorie 2. Woning zal leeg zijn wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd, bij voorkeur zo snel mogelijk. Indien mogelijk kan ook het aanbrengen van een nieuwe vloer meegenomen worden in de offerte.

Waterleiding en afvoer verleggen en radiator installeren

Ten behoeve van een nieuwe keukenopstelling dient warm en koud water + afvoer 2,5 meter te worden verlegd via kruipruimte. Koud water en afvoer loopt al in kruipruimte. Warm waterleiding zit op 2. 5m afstand, maar moet dus 2x door vloer. Verder 1 radiator plaatsen welke door mijzelf geleverd wordt. Een Vasco Flatline 2.40x40 T22. De aansluitpunten reeds aanwezig. Cv-systeem is al leeg.

Elektra in de nieuwbouwwoning aanleggen

Het betreft een offerte aanvraag voor het werk aan elektra in mijn nieuwbouwwoning die volgende week wordt opgeleverd. De keuken wordt op 9 februari geplaatst, hiervoor dient het elektra in de keuken al gereed te zijn. Keuken: * 2 extra groepen aanleggen. 1 groep kan door een loze leiding (ca 6 meter), de andere moet via de kruipruimte (ca 4 meter). Er is genoeg plek in de meterkast (4 groepen leeg, 6 groepen aanwezig icm 2 aardlekschakelaars). Beide groepen hebben ook een opbouw wandcontactdoos nodig. De groep door de loze leiding zit in een betonnen wand, maar wandcontactdoos kan dicht bij de grond geplaatst worden (dit geldt ook voor de andere groep) Badkamer: * Wand contactdoos verplaatsen in de badkamer, ca 3 meter. Wand van gipsbeton/ytong blokken. * Extra wand contactdoos plaatsen. Elektrische ruimte/slaapkamer (alle wanden van metalstud/ytong blokken): * Verplaatsen lichtpunt in plafond slaapkamer (ca. 1.5 meter). * Extra lichtpunt in het plafond in slaapkamer. * Verplaatsen lichtschakelaar slaapkamer (ca. 1.5 meter). * Extra lichtschakelaar in slaapkamer. * Verplaatsen lichtschakelaar & wandcontactdoos in elektrische ruimte (ca. 2 meter).