Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor vloer van schuur van bovenaf isoleren:

Vloer van schuur van bovenaf isoleren

Betreft isoleren bovenzijde van een betonnen schuurvloer van een oppervlakte van ± 8 m2, welke direct op de zandlaag is gestort. Mijn gedachten gaat uit naar het isoleren door middel van het aanbrengen van: dampdicht folie met daarop regelwerk van ongeschaafde vuren balken, opgevuld met EPS (tempex) platen. Hierop een underlayment van: multiplex of een ander daarvoor geschikte vochtbestendige vloerplaat. De materialen zijn aanwezig.
Onze klant uit Lelystad (Flevoland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer van schuur van bovenaf isoleren uit heel Nederland:

Garage bouwen

Wij overwegen onze schuur te vervangen voor een garage. Onze naaste buren hebben een garage (zie foto), en wij zouden deze dan in een zelfde formaat (circa 5,50 x 3,00 meter) in onze tuin door willen bouwen. Het is een stenen garage met zadeldak (pannen). Onze garage komt dan aan die van de buren vast/doorbouwen. Aan de tuinkant willen wij graag 2 ramen en een deur. Aan de steegkant overwegen wij een dubbele deur, zodat een motor vanuit de steeg naar binnen gemanoeuvreerd kan worden. De voorkeur gaat uit om het geheel te isoleren, maar het hangt er vanaf wat dat in de prijs doet. In de huidige schuur liggen stoeptegels, geen betonnen vloer. De betonnen vloer moet dus ook meegenomen worden in de werkzaamheden. Wij hebben zelf wel enig idee wat betreft de prijs, maar horen graag uw prijs.

Inloop van water in schuur verhelpen

Bij langdurige regenval loopt de vloer van de schuur (circa 8 m2) sinds ongeveer een half jaar/jaar helemaal onder water (een paar cm hoog). Het is een vloer van beton of cement (dikte onbekend). Het water komt niet onder de drempel door, maar lijkt uit de fundering te komen en de plassen vormen zich vanuit de achterzijde van de schuur. Er is een nieuwbouwproject pal achter de schuur; de rooilijn van de nieuwe bebouwing is circa 2 meter naar de straat verplaatst, bestaand plantsoen is verwijderd en alles is bestraat of bebouwd. Het lijkt grondwater te zijn dat niet weg kan. De aannemer van de nieuwbouw heeft een rij stenen die tegen de achterzijde van de schuur lag verwijderd, maar dit heeft niet geholpen.

Stenen schuur bouwen

Ik overweeg om een stenen schuur te bouwen in mijn achtertuin. Het doel hiervan is om te gebruiken als hobby/werkruimte. De schuur moet buitenmaats 5 x 3.50 meter zijn. Voorzien van puntdak. Met pannen. Een toegangsdeur aan de achterzijde, lange zijde. Met inbraakwerend beslag. Zonder ramen. Aan de voorzijde. Tuinzijde, een toegangsdeur en een kozijn, nader te bepalen. De bodem bestaat uit een dikke kleilaag. Zelf denk ik aan 4 heipalen en een betonnen vloer. Een en ander dient wind en waterdicht te worden opgeleverd. Binnenafwerking isolatie en installatiewerkzaamheden doe ik zelf.

Betonvloer in de schuur egaliseren

Bij onze schuur wordt een stuk aangebouwd. We willen het oude en het nieuwe gedeelte in 1x laten egaliseren. Het betreft dus een ruwe betonnen vloer. Ca 70 m2

Daklekkage bij het balkon repareren

Plat dak smal balkon voorzijde woning. 8.3 x 1 meter voorzijde 1 hoog. Betonnen vloer. Loodslab in balkon muurtje. Kleine lekkage. Eerdere eigen reparaties hebben lekkage verminderd maar nog steeds 1 locatie met een vochtplek. Schuur 25 m2 schuin aflopend dak nu met golfplaten op houten platen. Advies beste - voordeligste oplossing. Bitumen? Ik kan zelf voorbereiden, bijvoorbeeld verwijderen golfplaten dak.

Betonvloertje uit de schuur slopen

Ik wil een grotere schuur met overkapping plaatsen. Bestaande betonvloertje van 2 x 3 meter moet verwijderd worden. Onder betonnen vloer zit 1 betonnen heipaal die achter kan blijven. Terrein is goed toegankelijk en een beuken haag wordt tijdelijk deels verwijderd. Resten ook graag afvoeren.

Betonnen vloer storten

In onze gemetselde schuur van 5 jaar oud liggen nu gebakken klinkertjes op een zandbed. Wij zouden hier graag een gewapend betonnen vloer in hebben, afgewerkt met betonverf. De garage is 24 m2. De klinkers mogen worden afgevoerd. Locatie goed bereikbaar.

Betonvloer van schuur slopen

Wij hebben een betonvloer buiten in de achtertuin van een oude schuur, deze moet gesloopt worden. Vloer bestaat uit: - afmeting 3,5 x 2 meter - 2 cm cementdek - 30 cm gestort beton Ik wil alles verwijderd hebben inclusief het afvoeren van de materialen.

Vloer storten voor schuur

Beton of zandcement vloer voor schuur uitbreiding, totale oppervlakte 4.70 x 2,5 meter. Er ligt al een betonvloertje van 2 x 1,50 meter.

Houtkachel in een kleine schuur plaatsen

Ik overweeg om een kleine houtkachel aan te schaffen voor de verwarming van een kleine schuur. Het pannendak zit op 2,5 meter hoog en er is een betonnen vloer. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen. Ik krijg graag uw advies over de juiste aanpak en een offerte.