Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Lelystad of directe omgeving.

1462 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: isoleren van dak 200 m2, geluidsdicht maken van een muziekruimte, geluidsisolatie bovenverdieping woning, vloer isoleren, geluidsisolatie aanbrengen, contactgeluid verminderen met buren, plat dak binnenisolatie, spotjes plaatsen en plafond stucen, hellend dak van binnenuit isoleren, buitenkant woning isoleren, souterrain isoleren met cellulose, isolatie plafond in verband met geluidsoverlast, geluidsisolatie voor plafond van nieuwe sportschool, plafond isoleren, plafond isoleren, buitenmuur isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Lelystad:

Huis isoleren

De te isoleren ruimte bestaat uit 2 slaapkamers met deels plat en hellend dak. De andere ruimtes zijn een kleine slaapkamer, gang en badkamer: allen met plat dak. Onduidelijk is of de hellende delen al een isolatielaag hebben aan de buitenzijde onder de dakpannen. De aansluiting buitenmuren en dak aan de zijde van de hellende daken hebben kieren (veel kou). Mijn wens is optimale isolatie. Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak, plat dak

Plafond van kantoorruimte isoleren

Ik wil een plafond laten isoleren. Het is een onafgewerkt plafond, gewoon binnenzijde canule platen / damwand. Er zitten op sommige plaatsen plafond contact dozen en er lopen wat leidingen die mee gespoten dienen te worden. Het is een kantoor, één ruimte. Mogelijk ook een stukje wand 30/40 cm meespuiten. We hebben het systeemplafond eruit gehaald. De ruimte is goed te bereiken zonder obstakels.

Spouwmuur isolatie

We willen de spouw beter laten isoleren. Er zit nu een (glas of steen)wol in en we willen ons huis zo optimaal mogelijk isoleren. Het gaat om een hoekhuis. Op de foto in de bijlage een foto van de doorsnede van de spouw, gemaakt tijdens het plaatsen van de kozijnen. Rechts op de foto is de isolatie. Ik wil graag een advies of het zin heeft om hier nog isolatie aan toe te voegen of dat het teveel risico's met zich meebrengt.

Kruipruimte opvullen met zand

De grond onder de woning is ongeveer 30cm gezakt, hierdoor is er een vochtprobleem ontstaan,de oppervlakte is ongeveer 100 M² dat met zand opgevuld dient te worden.

Dakisolatie aanbrengen

Graag willen wij de zolder aan de binnenzijde isoleren. De oppervlakte is ongeveer 45 m2 en zouden er graag een RD waarde van 2.0 hebben zodat wij hier slaapkamers kunnen creëren. De afwerking willen wij graag separaat geoffreerd zien.

Dak isoleren op de zolder en voorzolder

Het gaat om de isolatie van de zolder met voorzolder, voor en achter heb ik een hellend dak. Het gaat om circa 60 m2. Isolatie aan binnenkant met afwerken/aftimmeren.

Vloer isoleren via kruipruimte

We willen graag de vloer via kruipruimte laten isoleren voor de warmte. Bijvoorbeeld met isolatieschuim, maar we laten ons graag adviseren betreffend mogelijkheden. Het betreft ongeveer 74 vierkante meter. De woning komt uit 1976. De kruipruimte is voldoende toegankelijk, wel zal er misschien wat zand verplaatst moeten worden om het mangat toegankelijker te maken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Dak isoleren

Ik zou graag een prijsvergelijking willen tussen een nieuw dak met isolatiemateriaal geplakt of met grindbelasting. Totale oppervlak is circa 95 m2.

Kruipruimte leeg zuigen na rioolschade en schelpenisolatie aanbrengen

Onlangs was er schade aan de riolering onder mijn woning en die heb ik laten verhelpen. Er is nu sprake van stank onder de vloer, er ligt daar ook een laag drab uit het losgeschoten riool. Mijn woning is 7,5 x 10 meter en is aangebouwd aan een ander deel uit 1999 van ook circa 7,5 x 14,5 meter. De fundering is in 3 segmenten gelegd (bouw 2007/2008 ) en daarmee niet vrij toegankelijk. Er is een horizontale balkenfundering op palen van 40 x 40 cm, waarop vlakke vloerdelen geïsoleerd zijn gelegd . Het deel waar de schade is ontstaan is toegankelijk met een vloerluik en aan de tegenovergestelde zijde is een gat gegraven om onder de fundering door bij de “kruipruimte” te komen. Voor de 2 overige segmenten moet gegraven worden. We verwachten dat de ondergrond in de overige segmenten doordrenkt zal zijn met rioolinhoud. De woning ligt circa 60 cm hoger dan het maaiveld. De voorgevel bevindt zich circa 15 meter van de geasfalteerde weg. We zouden graag een prijs ontvangen voor het verwijderen van de vervuilde grond onder de woning, die bestaat uit 30 cm uiterst fijn zavelige klei. Ook laten we daarna graag schelpen aanbrengen. We laten de klus hier graag beoordelen en ontvangen daarna graag uw plan van aanpak en een offerte.

Vloer van schuur van bovenaf isoleren

Betreft isoleren bovenzijde van een betonnen schuurvloer van een oppervlakte van ± 8 m2, welke direct op de zandlaag is gestort. Mijn gedachten gaat uit naar het isoleren door middel van het aanbrengen van: dampdicht folie met daarop regelwerk van ongeschaafde vuren balken, opgevuld met EPS (tempex) platen. Hierop een underlayment van: multiplex of een ander daarvoor geschikte vochtbestendige vloerplaat. De materialen zijn aanwezig.

Kruipruimte laten isoleren

Graag uw prijsopgave voor isolatie onder de vloer. De kruipruimte is bereikbaar door een kruipluik, standaardmaat 60 x 80 cm. De hoogte van de kruipruimte is +/-60 cm. Deze isoleren met isolatiemateriaal met een R 3,5 waarde of hoger. Het is +/- 50 m2. Op het dakbeschot, op de 2de verdieping, 60 m2 isolatiemateriaal met een R 4 waarde of hoger aanbrengen.

Zwevende kamer op zolder maken

Op zolder een kamer geluiddicht maken, we willen een zwevende kamer waar muziek (met name in lage tonen bereik) afgespeeld kan worden zonder overlast tot te buren. De kamer is ongeveer 25 m2, daarin moet de zwevende kamer komen. Wat zijn de mogelijkheden en wat is er voor nodig om een geluiddichte kamer te maken?

Kruipruimte isoleren met Tonzon isolatie

We willen onze kruipruimte laten isoleren met Tonzon isolatie. De kruipruimte is droog, goed toegankelijk via een kruipluik en 12 x 10 meter groot.

Geluidsisolatie aanbrengen tegen burengeluid

Ter plaatse van de tussenmuur (overlast van buren).

PUR vloerisolatie aanbrengen

Ik wil mijn kruipruimte van 48 m2 met funderingsbalken laten isoleren. Mijn voorkeur gaat uit naar PUR isolatie. Deze ruimte is vrij toegankelijk d.m.v. een kruipluik.

Kruipruimte isoleren met milieuvriendelijke schelpjes

Het betreft het isoleren van de kruipruimte met milieu vriendelijk schelpjes. Het gaat om ongeveer 50 m2.

Slaapkamer geluidsdicht isoleren

De buren naast ons hebben last van het geluid/gehuil uit onze babykamer, wat zijn de mogelijkheden om de babykamer geluidsdicht te isoleren? Alleen aan de kant van de buren. Lengte 4 meter en hoogte van 1.20 naar 3 meter ongeveer (schuin dus). Op de muur is een contactdoos, die moet dan aangepast worden. Welke manieren zijn er en wat zijn de geschatte kosten all in?

Kruipruimte isoleren met schelpen of parels

Offerte 1 voor parels en 1 voor schelpen. Kruipruimte isolatie, 80 m2. Hoogte tussen de 60 en 70 cm. Parels of schelpen? Wat is het verschil in effect en in prijs?

Dak- en muurisolatie aanbrengen in de woonkamer

Ik wil graag mijn dak laten isoleren met gipsplaten. En mijn muren isoleren in de woonkamer en keuken met gipsplaten. Afmetingen dak: ongeveer 54 m2 Afmetingen muren: totaal: ongeveer 90 m2. Graag de kosten van het materiaal en de kosten van het monteren e.d.

garagedak isoleren

Het isoleren van een plat garagedak (constructie te licht voor ballastlaag). Dak bestaat uit enkele vuren delen (messing/groef) met een enkele deklaag in goede staat. Bouwjaar woning is 2005. Garage wordt gebruikt als werkruimte. Moet op korte termijn.

Ik heb een kleine aanbouw schuur, die ik ...

Ik heb een kleine aanbouw schuur, die ik graag zou willen isoleren. In iedergeval 3 buitenmuren en misschien ook het plafond (ik weet niet of dat nodig is) Incl het plafond is het ca 20 m2 Zonder plafond is het ca 15,5 m2

De kruipruimte moet geisoleerd worden. ...

De kruipruimte moet geisoleerd worden. Daarbij wil ik advies wat beter is in mijn geval: De vloer van de kruipruimte isoleren dmv chips. Of de vloer van de benedenverdieping isoleren dmv purschuim.

wij hebben een dakkapel en een velux ...

wij hebben een dakkapel en een velux dakraam laten plaatsen. beiden zijn niet afgewerkt. wij zoeken iemand die ons kan helpen het velux dakram te isoleren en af te timmeren en in het plafond van de dakkapel inbouwspotjes kan maken in de agnes plafondplaten. met vriendelijke groet, rob en aleid halenbeek-nassette

Volgens ons is het huis nooit goed ...

Volgens ons is het huis nooit goed geisoleerd en willen wij dit graag door een bedrijf laten controleren en alsnog goed isoleren. Het huis is in 2002 gebouwd. Mensen zijn al in onderhandeling geweest met de uitvoerende aannemer van toen. Maar isolatie is nog niet in orde. Graag inspectie en tegelijk uitvoering van isolatie d.m.v. spuiten in de spouwmuur b.v.

Ik wil graag onze schuur laten isoleren, ...

Ik wil graag onze schuur laten isoleren, zodat ik daar een atelier van kan maken. Momenteel is het 's winters erg koud in de schuur. Het gaat waarschijnlijk om de muren en het plafond. De ruimte is ongeveer 12 tot 15 vierkante meter.