Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor zand in kruipruimte laten opzuigen:

Zand in kruipruimte laten opzuigen

Ik wil graag het zand in de kruipruimte laten wegzuigen. Ik weet niet hoeveel m3 dat zal zijn. Kan iemand bij ons langs komen om dit te beoordelen en aan ons een offerte maken?
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zand in kruipruimte laten opzuigen uit heel Nederland:

Kruipruimte uitdiepen en isoleren

Onze kruipruimte bevat te veel zand en puin. Dit moet verwijderd worden om plaats te maken voor isolatie en vocht bestrijdende maatregelen. Het betreft een oppervlak van 24 m2, hoogte varieert dus volume onbekend.

Kruipruimte uitzuigen

Het uitzuigen en afvoeren van EPS parels uit onze droge kruipruimte van 70m2, hoogte 0,5 meter en op zand gesitueerd. Is nu ongeveer 10 centimeter aan parels door de hele kruipruimte.

Kruipruimte zand wegzuigen

Circa 20 m2 In de kruipruimte bestaand zand wegzuigen tot de rioleringsbuizen zichtbaar zijn. Kapotte rioleringsbuizen vervangen en nieuw zand aanbrengen. Het gaat om vve.

Vocht voordeur/luik kruipruimte

Er zit veel condens op de voordeur, loopt soms lekker naar beneden. Ondervloer hierdoor vochtig en lichte schimmelvorming. Beton en houten platen kruipruimte aan zijde deur nat/krom getrokken. Kruipruimte zand is droog, verder geen vochtig beton of andere vochtprobleem. Alleen rondom de voordeur. Het vochtprobleem moet dus verholpen worden en de platen moeten worden vervangen.

Ventilatie aanbrengen in de kruipruimte

Wij hebben last van een vochtige kruipruimte. Waarschijnlijk onvoldoende ventilatie / isolatie. Graag willen wij dit aangepakt zien en hadden hier graag advies over. Het huis komt uit 1975, de afmetingen van de kruipruimte zijn ongeveer 9 bij 5 meter. Het gaat om een betonnen vloer, op de bodem ligt zand. De kruipruimte is toegankelijk, liggen geen plassen maar is wel vochtig.

Zand uit kruipruimte verwijderen en opnieuw vullen met zand

Door een aantal lekkages in de kruipruimte is het zand wat er ligt erg vochtig geworden. Dit zand moet eruit en de ruimte moet opnieuw gevuld worden met zand. Het gaat om een ruimte van 8 bij 10 meter.

Kruipruimte opvullen met zand

Ik ben op zoek naar iemand voor het ophogen van de kruipruimte met zand of iets dergelijks met circa 30 cm tegen de fundering aan. (kijk eronder nu). Lengte 12 meter en breedte 8 meter. De kruipruimte is goed bereikbaar bij de voordeur).

Uitzuigen van zand uit de kruipruimte

Wij willen de kruipruimte uitzuigen van ongeveer 30 cm naar 70 cm. De grond is van zand en geen last van grondwater. Dit willen we doen i.v.m. vloerisolatie. Eventueel kan de vloerisolatie ook geplaatst worden. Het gaat om een stuk van 4,5 m bij 10 m dat geïsoleerd moet worden. Welk isolatiemateriaal dat laat ik aan u over. Rond september/ oktober willen wij beginnen.

Aanbrengen tonzon bodemfolie

Ik ontvang graag een offerte voor het aanbrengen van bodemfolie (Tonzon) onder een betonnen geïsoleerde vloer. Oppervlakte is 50 m2. Diepte kruipruimte 60 cm. Het is een ruimte. Deze folie moet ook bestand zijn tegen radongas. Er staat geen water in de kruipruimte, er ligt vanuit de bouw aangebracht zand wat in de winter vochtig wordt en dat geeft weer de nodige condensatie. Mijn bedoeling is om dit met deze folie op te lossen.

Vloerverwarming aanleggen

Wij hebben een huis gekocht, waar wij vloerverwarming in willen er zit nu een houten vloer in , met een kruipruimte van 60 cm. Maar die kruipruimte moet op gevuld worden met zand. De kamer is ongeveer 8 bij 5. Wat gaat dat kosten als jullie daar vloerverwarming in maken? Ik hoor graag van u.

Partners

Partners van Casius