Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor kruipruimte vullen met zand:

Kruipruimte vullen met zand

Voor onze woning in Almere zijn wij op zoek naar een bedrijf die in onze kruipruimte extra zand kan storten. Door lekkage is er veel slib/afval weggezogen, hierdoor staat er nu een laag water in de kruipruimte. De afmeting is ongeveer 5 x 9 meter, diepte 1.50 meter. Graag ontvang ik een offerte inclusief alle bijkomende kosten.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kruipruimte vullen met zand uit heel Nederland:

Kruipruimte vullen met schuimbeton

Ik wil in de kruipruimte een isolatievloer van schuimbeton laten spuiten. De kruipruimte is ongeveer 75 m2. De kruipruimte is momenteel leeg en de woning is circa 40 jaar oud.

Kruipruimte vullen met zand en schelpen

Wij willen zand en schelpen isolatie in ons kruipruimte van ongeveer 50 m2. De reden is dat we gek worden van de muggen. Het zand kan via een luik in de gang gespoten worden. Deze is redelijk goed bereikbaar. Achterste gedeelte van de kruipruimte is wellicht wat lastiger te bereiken.

Kruipruimte isoleren

Kruipruimte van circa 10 x 5.5 m2 en vullen met grafiet EPS omhulling.

Betonvloer leggen

In de woning ligt er op dit moment een houten vloer. Deze zal eruit gehaald worden en hierna dient de vakman de kruipruimte en oppervlakte vloer te vullen met een geïsoleerde betonvloer.

Berekening maken voor nieuwe constructieve vloer

Graag wil ik onze kruipruimte onder de kamervloer 32 m2 vullen met zand ongeveer 70 cm en dan plastic, beton 12 cm en isolatie met vloerverwarming. Het gaat om in totaal een 25 m3 aan zand en beton samen. Graag wil ik weten of ons huis dit gewicht kan, mag dragen. Ons huis is uit 1955 en staat op staal, zand.

Kruipruimte vullen met beton

Ik wil een huis kopen met een houten vloer met draagbalken en kruipruimte. De vloer is 40 m2. Dit zou ik willen laten vervangen door een betonvloer met deklaag. Graag zou ik hier vrijblijvende prijsindicaties per email van ontvangen. Eventueel met afvoeren van materialen (ligt aan de meerprijs). Vanaf 30 november.

Kruipruimte opvullen met zand

In het najaar hebben we last van een vochtige kruipruimte, met name aan de tuinkanten en wil deze graag op laten vullen met zand. De kruipruimte is ongeveer 10 bij 6 meter, het is een open ruimte en zou hem ongeveer 25 cm omhoog zien komen. Graag ontvang ik een offerte.

Betonvloer storten

Kruipruimte vullen met zand, folie aanbrengen plus piepschuim bewapening. Storten van beton en eventueel vloerverwarming aanbrengen. De woonkamer is 23 vierkante meter. Tevens de huidige houten woonkamer vloer en balken verwijderen. Betreft een rijtjeshuis uit 1970. De kruipruimte is ongeveer 60 a 70 cm hoog. Graag ontvang ik een offerte.

Schelpenzand tegen optrekkend vocht storten in kruipruimte

Ik heb last van optrekkende vocht in de muren en wil daarom mijn kruipruimte vullen met schelpenzand of een ander materiaal. Graag uw advies hierover. De kruipruimte is 20 meter lang en 6 meter breed.

Renovatie van de toiletruimte

We zoeken een specialist voor het renoveren kleine toiletruimte op de begane vloer. - het verwijderen en afvoeren van het bestaande toilet; - de afvoer verplaatsen (kruipruimte goed begaanbaar); - deel van een muur verwijderen ten behoeve van het plaatsen van een nieuw hangend toilet en een nieuwe wand plaatsen; - de bestaande oude granito vloer vullen/vlak maken met beton ten behoeve van een nieuwe tegelvloer; - de oude tegels verwijderen, muur is niet helemaal vlak, en dus egaliseren; - de rest van de wanden opnieuw tegelen tot halverwege de hoogte van de muren; - de vloer tegelen. De toiletruimte is circa 1 x 1 meter en 2.30 meter hoog.

Partners

Partners van Casius