Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Almere of directe omgeving.

5558 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: zolder isoleren, dak isoleren en zonnecellen plaatsen, de buitengevels van een woning isoleren en bekleden, dak isoleren, vloerisolatie realiseren, vloer isoleren, geluidsdichte kamer realiseren, geluidsisolatie plaatsen, plafond isoleren, begane grondvloer isoleren, plafond isoleren, contactgeluid isoleren, zolder isoleren, dak isoleren met pur, spouwmuur laten isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Almere:

Kruipruimte isoleren (schimmel verwijderen)

Kruipruimte in gang is erg vochtig (geen water stand) maar wel schimmel vorming en een nare muffe lucht in de gang (van kruipruimte). Kruipruimte is makkelijk toegankelijk. Graag de schimmel verwijderen en voorkomen van schimmel vorming. Daarna de kruipruimte goed isoleren tegen de koud en schimmel vorming/vochtigheid. De gang is heel erg koud, graag schelpen als isolatie materiaal en anders ook open voor ander advies

Kruipruimte opvullen met zand

Onze kruipruimte is onder water komen te staan. Er hebben tijdens verhuur, werkzaamheden daar plaats gevonden waar wij niets van af wisten. Tijdens verkoop van de woning zijn wij daarachter gekomen en hebben wij hier een bedrijf voor ingehuurd om alles leeg te halen in de kruipruimte, op te ruimen en te vullen met zand. Helaas is dit niet naar behoren gebeurd. En staat de ruimte gedeeltelijk onder water. Wij zijn op zoek naar een bedrijf die alsnog de kruipruimte naar behoren wil vullen/isoleren met zand. Is dit mogelijk via jullie bedrijf? Het gaat om een 2onder1 kap woning in Almere.

Isolatie van het dak aanbrengen

De spouwmuren en het dak van de erker zouden geïsoleerd moeten zijn. Echter wil ik graag een afspraak maken met een vakman die kan beoordelen of de isolatie voldoende is of dat deze verbeterd kan worden. Het dak is 13 m2 en de muren zijn 11 en 7 m2 groot.

Ventilatieroosters vervangen door geluiddichte roosters

Ik woon nu al een jaar in ons nieuwe huis en heb heel veel last van lage frequentie geluiden. We wonen aan een drukke auto weg en ik denk dat het daardoor komt. Het is erg vervelend want ben heel gevoelig voor dit soort geluiden. We hebben hr++ ramen in het hele huis echter hoor je ook gewoon mensen op straat praten. Ik zou graag een vrijblijvende offerte willen opvragen. De roosters zijn heel erg simpel je duwt een knopje omhoog en dan schuift een plaat omhoog. Ook laten deze ook veel kou door. Kan er bij mij thuis gekeken worden en een offerte gemaakt worden van de totaalprijs?

Kruipruimte vullen met zand

Voor onze woning in Almere zijn wij op zoek naar een bedrijf die in onze kruipruimte extra zand kan storten. Door lekkage is er veel slib/afval weggezogen, hierdoor staat er nu een laag water in de kruipruimte. De afmeting is ongeveer 5 x 9 meter, diepte 1.50 meter. Graag ontvang ik een offerte inclusief alle bijkomende kosten.

Deuren, ramen en kozijnen tochtvrij maken

Wij willen graag ons appartement dat op de 2e verdieping ligt, tochtvrij laten maken. Het tocht vooral bij de voordeur en bij alle 4 de ramen. Deze zijn al voorzien van een tochtstrip, maar op een of ander manier komt er toch nog tocht langs. Wij hopen dat iemand ons kan helpen ons huis snel tochtvrij te maken.

Isolatieparels leveren

Ik ben op zoek naar 20 m3 XL isolatie parels, geleverd in Almere.

Kruipkelder ophogen en isoleren

Ophogen en isoleren kruipkelder

Geluidsisolatie aanbrengen in de slaapkamer

Wegens geluidsoverlast van de buren ben ik mij aan het oriënteren op het aanbrengen van geluidsisolatie in de slaapkamer. De kamer is 315 x 335 centimeter groot. De deur, wanden en plafond wil ik laten isoleren, de ramen niet.

Plat dak en muren van de garage isoleren

Wij willen graag onze garage laten isoleren. Dit betreft: - Plat dak (2.90 x 7.20 meter = ongeveer 21 m2); - Zijmuur (enkel steens); - Achterzijde garage (muur met een raam en deur). Voor het dak is voldoende ruimte, de muren graag zo dun mogelijk isoleren.

Aanbouw met dakterras isoleren

Offerte gevraagd voor begane grond, plat dak, terras boven, hout, isolatie dient van onder gedaan te worden. Circa 20 m2 oppervlakte.

Kruipruimte aanvullen met zand

Voor onze woning in Almere zijn wij op zoek naar een bedrijf die in onze kruipruimte wat extra zand kan storten. In de kruipruimte heeft water gestaan waardoor er nu een laag zand overheen gestort moet worden. De oppervlakte is 70 m2 en goed toegankelijk via een luik. Graag ontvang ik een offerte inclusief alle bijkomende kosten.

Vloer laten isoleren

Ik wil mijn vloer laten isoleren, maar wil daar graag hulp bij hebben.

Kruipruimte en tuin ophogen

Ik wil de kruipruimte van mijn woning laten ophogen. Tijdens de aankoopinspectie is verzakking en vocht tpv van het toilet geconstateerd. Isolatie is wel aanwezig. Daarnaast is de tuin verzakt. Graag uw offerte.

Isolatie kruipruimte met schelpen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het isoleren van een kruipruimte met schelpen.

Isolatie in de kruipruimte aanbrengen

De niet via een kruipluik niet toegankelijke kruipruimte isoleren door middel van parels of schelpen. Het gaat om ongeveer 50 m2 vloeroppervlakte. Het wel door het kruipluik toegankelijke deel van de vloer is geïsoleerd met 6 cm pur-spray.

Vloerisolatie aanbrengen

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor de vloerisolatie. Wij willen dit gecombineerd doen met onze buren. Hieronder de gegevens per woning. 1: 45 m2 2: aantal ruimtes, hoogte 50/60 cm 3: betonnen balken met holle betonblokken ertussen 4: kruipruimte is droog 5: bouwjaar 1984

Gehorige woning isoleren

Ik heb een zeer gehorige tussenwoning, van de buren is veel te horen. Vooral bij muziek komt er veel geluid bij ons binnen. Is hier iets aan te doen, zo ja wat zullen de kosten hier van zijn?

Dakisolatie aanbrengen op zolder

Ik wil graag het dak van de zolder laten isoleren. Het gaat om een standaard schuin zolder dak met pannen. Het gaat om ongeveer 50 m2 en ik vermoed dat dit via de buitenkant moet worden gedaan. Ik wil graag weten wat de mogelijkheden zijn.

Kruipruimte opvullen met zand

Opvullen kruipruimte 9 bij 5,5 meter. Ik gok dat er 75 cm zand nodig is. Welke korting is er mogelijk bij meer woningen? Het blok bestaat uit 7 woningen.

Vloerisolatie in de kruipruimte aanbrengen

In de woonkamer hebben wij vloerverwarming. De vloer is van 'broodjes' en de kruipruimte is niet geïsoleerd. Wat zijn de kosten om dit te laten doen? De oppervlakte bedraagt 5,40 x 8,20 meter.

Kruipruimte isoleren

Kruipruimte/vloer isoleren.

Plafondisolatie huiskamer

Ik heb een huiskamer van 68 m2 waar het galmt, als mijn partner praat en er staat geluid aan of er praten meerderen op een verjaardag heb ik er ontzettend veel last van. Mijn oren zijn al erg gevoelig. Ik ben letterlijk ziek van het suizen en wil graag dat het galmen weggaat. Ik wil niet van alles in de huiskamer zetten, maar een nette oplossing. Het idee is het te verhelpen middels plafondisolatie. Het is nieuwbouw van 2008 van beton. Help!

Geluidsisolatie woning

Muziekkamer op 1e etage moet geisoleerd worden tegen geluidsoverdracht naar de rest van het huis. 1 zijde is straatkant en 1 zijde is reeds afgewerkt met akoesticon. 1e stap binnendeur vervangen door erkende geluidsisolerende deur met valdorpel, 2e stap vloer en 2 resterende wanden isoleren.

Vloerverwarming als hoofdverwarming met ...

Vloerverwarming als hoofdverwarming met een dichtheid van 10-15 cm in 5/6 groepen. Deze worden op bestaande eigen ketel met kamer thermostaat aangesloten. Ongeveer 50 m2, verdeeld over keuken, huiskamer, hal en wc. Weghakken van toplaag, niet infrezen, isolatie en galvaniseerde matten. Kranen/pompen kunnen in de kast onder de trap. Nieuwe deklaag aanbrengen over de buizen en egaliseren. Gaat om een woning uit 1980, met betonnen "broden". Platen met hollingen.