Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor vloerisolatie en kruipluik plaatsen:

Vloerisolatie en kruipluik plaatsen

Ik zoek een isolatiespecialist/aannemer die mijn houten vloer op de begane grond vanuit de kruipruimte kan isoleren. Het gaat om 25 m2. De kruipruimte heeft een diepte van ongeveer 40 cm. Daarnaast dient er ook een kruipluik gemaakt te worden naar de kruipruimte toe.
Onze klant uit Zuidlaren (Drenthe) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerisolatie en kruipluik plaatsen uit heel Nederland:

Kruipruimte ventileren en eventueel vloerisolatie

Wij willen graag meer informatie over de mogelijkheden om onze kruipruimte beter te ventileren. Nu met het warme weer ruikt het muf bij ons in huis. De balken onder ons huis moeten misschien vervangen worden. Ook zouden wij dan meteen willen kijken naar mogelijkheden om de vloer te isoleren. De oppervlakte is ongeveer 3 meter breed en 8 meter lang. Er is bij de voordeur een kruipluik, de kruipruimte is tot de achterzijde van de woning te bereiken.

Kruipluik maken in een betonnen vloer

Wij willen vloerisolatie laten aanbrengen in alle kruipruimtes. Het kruipluik bij de voordeur is niet genoeg toegangkelijk door aanwezigheid van waterleidingen. Vandaar dat wij een bedrijf zoeken die de benodigde gaten en of luiken maakt en eventueel ook de isolatieschelpen kan op spuiten.

Gespoten pur vloerisolatie aanbrengen

Onze vloer is 50 m2. Bereikbaar via kruipluik Veel water in kruipruimte soms wel 30cm. Wat kost het om de vloer te laten isoleren met gespoten pur.

Vloerisolatie aanbrengen

Ik heb een woonkamer van ongeveer 25 m2. Hieronder is een kruipruimte die niet bereikbaar is. Het is een houten balkenvloer waar een parketvloer op ligt. Er is geen kruipluik aanwezig. De buren hebben via een kelderruimte iets onder de vloer laten spuiten, via de buitengevel is er naar de kelder binnen gegaan. Wij hebben ook iets van een restant van een kelder. Is het mogelijk onze kelder ook op een of andere manier te isoleren? En wat zijn dan de kosten? Mogelijk schelpen aanbrengen want we willen iets wat voor ongedierte niet aantrekkelijk is.

Vloerisolatie onder een broodjesvloer aanbrengen

Ik wil graag een prijs weten voor vloerisolatie onder een broodjesvloer aan laten leggen. Het gaat om een ruimte van 45 m2, pur 7 cm dik. Balken broodjes vloer, waarbij de balken 5 cm onder de broodjes uitsteken. Er staat geen water in de kruipruimte, deze is wel vochtig. Bereikbaar middels kruipluik. Volledig open en rechthoekige ruimte.

PUR vloerisolatie aanbrengen

Het betreft een offerte aanvraag voor het isoleren van mijn kruipruimte met Pur. De ruimte is toegankelijk via een kruipluik, ongeveer 72 m2 groot en voorzien van enkele opstaande muurtjes. De voorkeur gaat uit naar een dikte van 10 centimeter Pur.

PUR vloerisolatie aanbrengen

Ik wil mijn kruipruimte van 48 m2 met funderingsbalken laten isoleren. Mijn voorkeur gaat uit naar PUR isolatie. Deze ruimte is vrij toegankelijk d.m.v. een kruipluik.

Vloerisolatie aan een betonnen vloer brengen

Ik wil vloerisolatie (aan een betonnen vloer) voor mijn tussenwoning aanbrengen. Er zijn 2 delen van de kruipruimte: 1. ongeveer 2 x 7 m2 onder de gang/keuken, goed toegankelijk (2 kruipluiken), 50 cm diep , vochtig met plekken waar een klein laagje water staat. 2. ongeveer 3.5 x 7 m2 onder de woonkamer, niet toegankelijk, 43-45 cm diep, niet nat. Graag ook een goed geïsoleerde kruipruimte luik maken. Ook 1 kruipluik maken en alle 3 de kruipluiken goed afwerken met een lijst en ringen om de luiken te kunnen openen. Graag een advies over de verschillende materialen en welke het best bij ons huis past en kosten voor vloerisolatie. Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Kruipluik in betonvloer laten maken

Ik moet i.v.m. vloerisolatie een kruipluik laten maken in de betonvloer van mijn woonkamer 60 x 40 centimeter. Ik zal zorg dragen voor de bereikbaarheid van de plaats waar het kruipluik dient te komen. Verder is de woonkamer gewoon voorzien van het meubilair. Nadien dient een laminaatvloer over dit luik gelegd te kunnen worden.

PUR vloerisolatie aanbrengen

Het gaat om het aanbrengen van pur isolatie tegen de betonvloer in de kruipruimte. De oppervlakte is ongeveer 50 cm en de hoogte van de ruimt eis ongeveer 60 cm. Er is een geïsoleerd kruipluik bij de entree aanwezig.