Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor houten vloer isoleren:

Houten vloer isoleren

Ik heb een houten vloer en deze zou ik graag isoleren met pur van 7 a 10 cm. De vloer is ongeveer 30 m2.
Onze klant uit Weiteveen (Drenthe) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten vloer isoleren uit heel Nederland:

Houten vloer leggen of laminaat

Keuken 4 bij 1.20

Houten vloer leggen

Het betreft de eerste verdieping van een woonhuis. Ondergrond beton. (er ligt nu laminaat met ondervloer

Zandcement dekvloer aanleggen

Op de eerste verdieping van mijn woning is de houten vloer verwijderd die dubbel verlijmd was. De zandcement dekvloer is daarbij hevig beschadigd. Ik heb een nieuwe vloer nodig ten behoeve van aanleg vloerverwarming en gietvloer. Het gaat mij dus om egalisatie. De ondergrond is beton (woning uit 2005)

Grenen vloer schuren en schilderen

Wij hebben een grenen houten vloer die helemaal geschuurd moet worden en die we egaal grijs willen schilderen. Hiervoor zoeken we een ervaren klusjesman die dit wil doen. Onze woonkamer is zo'n 45 vierkante meter.

Houten vloer vervangen door beton

Ik heb een oude woning van rond 1900 met daarin een houten vloer. Ik zou deze vloer graag willen isoleren, maar volgens de oude eigenaar is er niet of nauwelijks ruimte onder en voornamelijk puin. Er is helaas geen kruipruimte. Nu zou ik graag er achter willen komen wat de mogelijkheden zijn om de oude vloer te vervangen door een geïsoleerde betonnen vloer. Het oppervlak is circa 35-40 m2

Vochtprobleem in chalet oplossen

In februari 2015 hebben wij een nieuw chalet laten plaatsen, type Nordic 1000/2, en dit laten ingegraven wat volgens de verkoper geen probleem was. Later is er aan de kopkant een berging tegen het chalet aangebouwd. Sinds de koop hebben zich er een aantal problemen voorgedaan. Probleem 1 De ventilatie gebeurde in eerste instantie alleen aan de beide kopkanten. Doordat wij behoorlijke vochtproblemen hadden zijn aan de lange kanten extra ventilatieopeningen gemaakt d.m.v. PVC pijpen. In eerste instantie leek dit afdoende maar in de maanden na de zomer (september enz. ) stak het probleem de kop weer op. Een expertisebureau heeft hier een rapport van opgesteld met daarbij een mogelijke oplossing. Op advies zijn er toen in een aantal ramen extra ventilatieroosters geplaatst. De toestand is hierdoor wel verbeterd maar na de zomer hadden we toch weer last van beslagen ramen, soms zo erg dat het water er afdruipt. Het vochtprobleem doet zich voor in het chalet maar niet in de aangebouwde berging. Het heeft ons al veel geld gekost en het probleem is nog niet opgelost. Wij willen nu een echte oplossing van het probleem. (no cure no pay) Probleem 2 Door een fout van een CV monteur is bij een onderhoudsbeurt de condens slang vergeten in de afvoer te hangen. Het gevolg is dat onderin de Cv-kast een laagje water heeft gestaan. Een gedeelte van het water is door het spaanplaat van de Cv-kast opgezogen en is daardoor uitgezet. Ook kunnen wij niet zien of er ook water doorgedrongen is in de houten vloer (spaanplaat ? ) Wij willen nu weten of er bedrijven zijn die het vochtprobleem kunnen oplossen en de Cv-kast kunnen repareren met hetzelfde materiaal en de eventuele verdere schade aan bv. De vloer. Graag zien wij de vrijblijvende offertes van 2017 tegemoet. Met vriendelijke groet,

Houten vloer verlijmd leggen

Wij zoeken iemand die voor ons 45 m2 Eikenhouten vloer verlijmd kan komen leggen. Het betreft een rechthoekige ruimte. De ondergrond is een cementdekvloer. De vloer hebben we al aangeschaft. Bij voorkeur binnen nu een maand uitvoeren maar een uitloop is mogelijk.

Zandcement dekvloer egaliseren

Binnenkort moet onze gelijmde houten vloer eruit. Daarna moet de vloer geëgaliseerd worden daar er een gietvloer geplaatst gaat worden. De oppervlakte is ongeveer 56 m2. Kunt u aangeven wat de kosten zijn voor het verwijderen van de oude vloer en het egaliseren?

Rookkanaal slopen uit woonruimte

Ik zou graag het rookkanaal in de woonkamer laten slopen en ter hoogte van het plafond een ondersteuning van het kanaal laten plaatsen. Het betreft een jaren 50 rijtjeshuis met houten vloeren en houten rafeling rond het rookkanaal in de vloer van de 1e verdieping. Het rookkanaal is vertand gemetseld in de woning scheidende tussenmuur. Kunt u mij een offerte doen toekomen?

Vloer egaliseren

Ik zou graag een offerte willen voor het egaliseren van een vloer in de woonkamer. Het gaat om ongeveer 40 m2. De ondervloer bestaat het grootste gedeelte uit houten platen en een klein gedeelte cement.

Partners

Partners van Casius