Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor asbestplaten afvoeren:

Asbestplaten afvoeren

Ik heb momenteel op mijn garage dakplaten liggen waarin asbest verwerkt zit. Via de gemeente heb ik toestemming om de 12 platen eraf te halen en deze per 2 stuks in te pakken en af te voeren! Dit afhalen doe ik overigens zelf! Het betreft een garageruimte, 5 x 4 meter, die wij graag willen isoleren en willen voorzien van 4 meter lange damwandplaten, 1,05 meter breed, als afwerking/dakbedekking. Graag, het liefst via de mail, vrijblijvende offertes.
Onze klant uit Valthermond (Drenthe) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor asbestplaten afvoeren uit heel Nederland:

Schuur afbreken

Ik wil graag oude hooischuur (ong 12x8) met 2 inpandige stallen af laten breken. Voorste gedeelte is open. Op het dak liggen asbestplaten (bezig met asbest inventarisatie). Grond gedeeltelijk afgraven voor nieuw te bouwen schuur. Afval afvoeren.

Asbesthoudende golfplaten vervangen

Bestaand dak met asbest houdende platen moeten vervangen worden (ongeveer 130 m2) voor dakpannen, stalen dakplaten of dakpanplaten of golfplaten (of iets dergelijks). Dak is 15 graden, en op zonzijde moeten ook zonnepanelen toe gepast worden. Tevens moeten de zinken goten vervangen worden (22 meter). Inclusief afvoeren van asbestplaten.

Asbest uit de woning verwijderen

In de cv-ruimte op zolder hebben wij ongeveer 12 m2 asbest platen zitten. De platen zitten met behulp van schroeven gemonteerd. Deze zitten erin sinds de bouw uit 1977. En zijn gebruikt als brandwering tbv de cv ketel. Er zit ongeveer 10 m2 bij het schuine gedeelte van het dak en ongeveer 2 m2 achter de cv ketel. Wat zijn de totale kosten om deze asbestplaten te laten weghalen en afvoeren?

Asbest uit het dakbeschot verwijderen

Het gaat om asbest dakbeschot, maandag 26 februari wordt er een inventarisatie verricht. Daarmee wordt een vergunningsaanvraag bij de gemeente gedaan. De verwachtte uitvoering van het saneringswerk is eind april 2018. Samen met het bouwbedrijf zetten we de steiger, dakpannen halen we zelf weg. Graag het afvoeren van de asbestplaten.

Stenen schuur slopen en afvoeren

Ik overweeg een huis te kopen met een vrijstaande stenen schuur van 15 x 15 meter. Met asbestplaten op het dak. Was zou dat bij benadering kunnen kosten?

Golfplaten dak slopen

Een golfplaten dak van asbestplaten slopen en afvoeren/storten. De afmeting is 19,5 x 6,5 meter. Het betreft een houten schuur met houten draagconstructie en houten planken aan de wanden. Alleen het golfplaten dak moet gesloopt worden en daarna afgevoerd. Dak is goed te bereiken.

Platen met asbest verwijderen

Het gaat om het verwijderen van ongeveer 100m2 asbestplaten op het dak van onze schuur. (de schuur is 8 x 12 en het dak ligt iets schuin) De platen zijn geschroefd. Graag verneem ik of de prijs inclusief het afvoeren van de platen is.

Asbestplaten van schuur verwijderen

Het betreft het verwijderen en afvoeren van 100 m2 asbestplaten (geschroefd, golfplaten) van het dak van de schuur in het voorjaar van 2018. Vervolgens wil ik dat de vakman nieuwe platen zal plaatsen. Dus verwijderen, afvoeren en vervangen.

Asbest verwijderen

Wij hebben een asbestinventarisrapport gehad. Het gaat over de achtergevel van de woning waar asbestplaten zijn die verwijderd moet worden. Het gaat om een stuk van ongeveer 2,5 m2 en een tuin waar nog een plaat ligt van 3 m2. Ook is er nog een stuk van 6,5 m2. Het gedeelte van de voorkant hoeft niet weggehaald te worden. Het rapport zal ik via de mail opsturen. De vergunning is aangevraagd. De vakman moet het materiaal afvoeren.

Asbestplaten op schuur weghalen

Ik wil graag 100 m2 asbest golfplaten op een schuur die geheel vrijstaand is laten verwijderen. Inclusief afvoeren van materialen.