Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor geluidsisolatie aanbrengen:

Geluidsisolatie aanbrengen

Ik wil mijn zolder isoleren tegen geluid. Het dak van de zolder is 8 x 12,5 meter. Ik ontvang graag een offerte.
Onze klant uit Pesse (Drenthe) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor geluidsisolatie aanbrengen uit heel Nederland:

Geluidsisolatie aanbrengen

Graag advies over verminderden geluid van buren. Loopgeluiden etc. Woonkamer muur grenst aan buren is ca. 18 m2 Huis is uit jaren 60. Ik ga binnenkort verbouwen en wil dit evt. meenemen. (evt afwerking, stuken van muren en plafonds, is al meegenomen in de verbouwing) Het gaat vooral om isolatie in de woonkamer, andere ruimtes heb er weinig last van.

Geluidsisolatie aanbrengen in slaapkamer

Graag een slaapkamer tegen geluiden van de buren isoleren. Ik weet helaas niet om hoeveel m2 het gaat. Het is een normale slaapkamer.

Geluidsisolatie aanbrengen tegen slaapkamerplafond

Het gaat om plafondisolatie ivm geluidsoverlast van bovenburen. De huizen hebben houten plafonds en wij horen de tv en stemmen van de bovenburen in onze slaapkamer. Ook contactgeluid. Graag zouden we dit verminderen. De buren willen vooralsnog niet meewerken. Wat wij het liefst willen is alleen het slaapkamer-plafond tegen geluid isoleren. Het plafond meet 3,00 meter x 3,50 meter.

Krakende vloer verhelpen en isoleren

Krakende houten vloer (onder laminaatvloer) verhelpen en isolatie verbeteren. Ik wil graag dat mijn krakende vloer wordt verholpen. Er ligt nu laminaat op met daartussen nog de gebruikelijke ondervloer. Onder de ondervloer van het laminaat ligt de oude originele houten vloer. Het gaat om de gehele woning en ligt op de 2e verdieping. De vloer is in totaal zo'n 50 m2. De vloer kraakt overal, daarnaast ligt deze niet waterpas. Ook zou ik eventueel meteen geluidsisolatie willen laten aanbrengen vanwege de onderburen. De huidige laminaatvloer graag terugleggen.

Geluidsisolatie vloer

Wij zouden graag geluidsisolatie willen laten plaatsen in onze vloer op de gehele beneden verdieping. Het gaat om een oppervlakte van in totaal ongeveer 80 m2. De huidige ondergrond is van beton met daaroverheen hout. Het hout en eventueel beton moet eerst verwijderd worden. Graag ontvang ik advies hierover. Verder willen we na de isolatie opnieuw materiaal laten aanbrengen.

Geluidsisolatie tegen geluidsoverlast aanbrengen

Ik heb in mei 2020 een jaren ’30 benedenwoning gekocht die ik nu verhuur. De huurster woont er sinds enkele weken maar ervaart zeer veel geluidsoverlast van haar bovenburen. Graag zou ik willen laten onderzoeken welke geluidsbronnen de grootste overlast veroorzaken en welke oplossingen daarvoor mogelijk zijn. De grootste overlast wordt veroorzaakt door kinderen die rondrennen op de houten vloer. Het geluid komt via het plafond in woonkamer en keuken (voeten, stemmen, lachen). Ook via de slaapkamer boven (die naast de keuken van de bovenburen ligt) komt geluid binnen. Gegevens over de woning zijn te vinden in de bijgevoegde brochure.

Plafond geluidsisolatie

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het aanbrengen van isolatie tussen plafond en vloer, dit ivm geluidsoverlast/ contact geluid van de bovenburen. Het gaat om een jaren 30 woning met een houten vloer in Haarlem. Oppervlakte plafond is ongeveer 65m2. De hoogte tussen de ruimte weten we helaas niet. Hoeveel geluidsreductie zal dit opleveren? En wat zijn de beste opties en bijbehorende kosten? Met vriendelijke groet, Wendy

Geluidsisolatie laten aanbrengen

De zijmuur naar de buren willen we graag geluidsdichter maken. De muur is 8 bij 3 meter

Geluidsisolatie in de woning aanbrengen

Wij willen graag in de spouwmuren tussen ons en onze buren aan beide kanten geluidsisolatie aan laten brengen.

Het realiseren van een voorzetwand voor geluidsinformatie

Mijn werkplaats is gebouwd tegen de muur van de buren. Tegen de buitenmuur is rechtstreeks under layment bevestigd. Ik wil tegen c.q. voor die wand geluidsisolatie aanbrengen dat vervolgens afgewerkt moet worden met under layment. Dit om bijvoorbeeld geluidshinder van afzuiging, zaagtafel e.d. te voorkomen. De wand is 12,35 meter lang en 2,42 meter hoog, circa 30m2. De wand is 5cm dik, dus graag advies over het beste rendement voor geluidsisolatie.

Partners

Partners van Casius