Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Nijensleek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Nijensleek heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Nijensleek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Nijensleek of directe omgeving.


Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Nijensleek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: meerdere kantoren geluidsdicht maken, 200-250 m2 Buitengevels isoleren en afstucen met crepi, dak isoleren en aan binnenzijde afwerken met gipsplaten, schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie en de spouwmuur isoleren, dak isoleren, het isoleren van een dakappel, zolder isoleren met SlimFix Deco, kamer geluidsdicht laten maken, thermische isolatie aanbrengen, tochtend pannendak isoleren jaren '30 tussenwoning, gevel en eventueel dak en kruipruimte isoleren, isoleren van slaapkamer, plafond isoleren, het isoleren van een plafond in een slaapkamer, gevel isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Nijensleek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Nijensleek:

Schuimbeton als isolatie aanbrengen

Ik wil mijn vloer met schuimbeton laten isoleren. +/- 28 m2 a +/- 40 cm diep.

Schuimbeton als isolatie aanbrengen

Bij het grootste deel van de woning is in het verleden al schuimbeton gestort. Nu wil ik het volgende ook laten doen: hal bij voordeur en toilet en hal bij achterdeur en onder de betonplaat waarop de douche is geplaatst. Beide plaatsen worden uitgegraven. Douche ligt naast de hal van de achterdeur dus als dat gat wordt volgestort loopt het automatisch onder de douche. De datum is flexibel dus jullie kunnen het eventueel combineren met een andere klus. Het gaat om ongeveer 10 vierkante meter in totaal.