Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor zolder isolatie realiseren:

Zolder isolatie realiseren

Wij willen ons dak laten isoleren zodat de zolder niet zo koud is. Er zit een doek onder de dakpannen die als isoleerlaag fungeert maar dat is niet voldoende. Ik wil van binnenuit laten isoleren. De zolder is te bereiken middels een vlizotrap. Het oppervlak is ongeveer 100 m2.
Onze klant uit Nieuw Schoonebeek (Drenthe) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zolder isolatie realiseren uit heel Nederland:

Zolder verbouwen

Op de zolder ( 9 x 9 meter ) bergen wij spullen op, maar nu willen we graag een slaapkamer van maken. En er is een vlizotrap waar wij ook een vaste trap willen plaatsen. Kunt u ook een vaste trap bij het opdracht voeren? Wij hebben geen idee hoeveel werkzaamheden aan de zolder gebeuren moet, bv isolatie, gips etc.. Misschien is het verstandig om ook langs te komen bij ons, dan weten we precies (ongeveer) hoeveel gaat kosten.

Isoleren van-binnen-uit van de zolder van onze hoekwoning (2 dakkapellen)

Momenteel veel warmteverlies op zolder van onze hoekwoning (pannendak met aan voor- en achterzijde een dakkapel). Ik zou hier goede isolatie van-binnen-uit willen. Zolder bestaat uit 2 kamers en een overloop met dus 2 dakkapellen en het vloeroppervlak is ongeveer 8,50 meter x 5,50 meter. (zie tekening in bijlage). De oppervlakte binnenzijde dak weet ik niet.

Van binnen dakisolatie aanbrengen

Er zit onder de dakpannen een kleine (oude) laag isolatie van zo'n 4 cm, volgens mij glaswol. Er zijn 2 ruimtes, waarvan de grootste ruimte ongeveer 60 % van de oppervlakte in beslag neemt. Die ruimte is een slaapkamer en die wil ik laten afwerken met gipsplaat. De andere ruimte is de voorzolder en die hoeft niet mooi afgewerkt. Het gaat dus om ongeveer 50 m2 aan te isoleren zolder.

Zolderwand plaatsen

Wij zouden graag een wand met isolatie en gipsplaten op zolder willen plaatsen met een deuropening erin. De breedte van de zolder is ongeveer 5,70 meter en de hoogte is ongeveer 3.50 meter. Dit is met een schuine kap en de oppervlakte is dus ongeveer 20 vierkante meter.

Zolder verbouwen

Ik zou graag mijn zolder willen verbouwen in het net gekochte nieuwbouwhuis. Het is een ruimte van 3,69 m bij 6,9 meter. We willen daar een slaapkamer inmaken (3/4e van de ruimte) en een washok. Daarnaast graag een vliering laten bouwen in het puntdak. We hebben zelf een vlyzotrap al daarvoor. Daarnaast aan achterzijde een dakkapel van kunststof plaatsen over de totale breedte met een raam daarin. Extra isolatie hoeft niet. Daarnaast ook wasbak plaatsen,wordt aangeleverd, de aansluitingen liggen er al. Tussenwand plaatsen, deze wand kan gewoon een gipswand zijn. In schuine gedeeltes daarnaast opbergruimte creëren. De zolder bevindt zich op de tweede etage.

Dakkapel of nokverhoging aan de achterzijde

Momenteel is het dak vanaf de 1e verdieping schuin en is op zolder de kamer dus een stuk minder ruim. Wij willen daarom graag de achterzijde van onze woning zo veel mogelijk recht trekken en kijken of er ook een vliering te realiseren is (we hebben momenteel een plat dak). Wij willen een nokverhoging of een dakkapel. We weten niet zeker of een nok verhoging mogelijk is, daarom willen we hier graag advies over. De afmeting is dus afhankelijk van welke van de twee mogelijk is. Vergunning is voor een dakkapel niet nodig, maar voor een nokverhoging wel. De rest van de zolder wordt op dit moment aan de zuidkant vrij warm, dus het zou fijn zijn als hiermee rekening gehouden kan worden met de isolatie. Qua materiaal denken wij daarom aan platen, maar we zouden hiervoor graag advies willen inwinnen (hout/keralit?). De opbouw zou compleet opgeleverd moeten worden (stucwerk enzovoort, elektra is niet nodig). Rond het einde van het jaar zouden we willen beginnen. We zouden hierbij graag een offerte op willen vragen voor de verschillende opties die mogelijk zijn. Alvast bedankt.

Dakkapel voorzijde plaatsen, huidige dakkapel uitbreiden, cv leidingen doortrekken wand plaatsen

Dakkapel aan de voorzijde van de woning plaatsen. Bestaande uit drie ramen, breedte ong. 2.75m. Ook plaatsen van een tussenwand van ongeveer 3,5m lang, liefst flexibel/inschuifbaar oid, om de zolder in twee slaapkamers op te delen. Daarnaast mogelijk uitbouw van een bestaande dakkapel aan de achterzijde van de woning, deze zou ongeveer 1,5m uitgebreid moeten worden. Afwerking is ook onderdeel van de klus. Specifieke informatie over isolatie en doortrekken cv naar de zolderkamer(s) is ook gewenst, er zijn namelijk nooit leidingen gelegd voor de cv. Voor 1 kamer zou er 10 m aan leidingen gelegd worden, voor de andere kamer hooguit 7 m afhankelijk waar de radiator komt. Begeleiding bij een vergunningstraject voor de dakkapel aan de voorzijde is een pre. Materialen en arbeid svp apart offreren. Graag contact voor de specifieke kleine details van de opdracht. Het liefste hebben wij deze klus voor september uitgevoerd.

Zolder garage toevoegen

Op dit moment zit er een zolder op de garage met een punt dak welke niet wordt gebruikt. Hier zou ik graag gebruik van gaan maken en deze willen betrekken bij de kleine slaapkamer waar deze ruimte aan vast zit. Ik twijfel over een nokverhoging of om dit met zink recht om hoog te laten afwerken. Hiervoor zal zoiezo een verdiepingsvloer (nu hout) van beton moeten komen. Kortom ik zou graag weten wat het kost: - Een tweezijdige nokverhoging (3 *6), inclusief isolatie van het dak. (de schuur is reeds geisoleerd) - een prefab unit geinstalleerd op de garage (mist mogelijk) van 3*5 met ramen. - Een rechte verhoging waardoor een platdak ontstaat. - betonvloer storten - Doorgang maken van kleinekamer naar garage zolder. Bijgevoegd een foto van de huidige situatie (genaamd: Huidig) Dit is enkel ter onderzoek om te bekijken welke kosten hiermee gemoeid gaan om te bepalen of hiervoor gespaard wordt of verhuizing beter past.

Zolder opsplitsen doormiddel van nieuwe tussenwand

Wij willen Een muurtje slopen in de kamer (zie foto) een nieuw in plaatsen met isolatie en een deur om de zolder in twee delen te verdelen. Dus van de vloer tot het plafond. Hoogte 3.7m de lengte 4.8m. Hij komt wel over het schuine gedeelte van het dak/plafond terecht dus dit zal de hoogste maat zijn die iets afloopt naar beneden. Het is de bedoeling dat deze wand tegen zoveel mogelijk geluid van de andere ruimte wordt geïsoleerd.

Zolder verbouwen (leefbaar maken)

Ik wil de loze ruimte op zolder onder hoog puntdak (3 meter) verbouwen en leefbaar maken. Het is op dit moment geheel niet verbonden met de woning (bovenste appartement, 4e woonlaag, jaren 50 appartementenblok), en het heeft geen vloer, geen isolatie, geen stucwerk. Gehele appartement oppervlakte is zo'n 11x6 meter. De extra vloer oppervlakte op zolder is ongeveer 40 m2 (bij 1.50m gerekend), en daarop zouden we op z'n minst 1 grote slaapkamer creëren, en een kleinere werkkamer. Qua werkzaamheden er moet: - een vaste trap gemaakt worden (inclusief versteviging van de draagbalken) - een vloer gelegd worden, - bestaande bekabeling voor spots moet kunnen blijven en electra voor stopcontacten plus verlichting worden doorgetrokken en aangelegd - de wanden plus het dak moeten geïsoleerd worden, - binnenwanden moeten gestuct worden - een (schuine) dakkapel moet aangelegd worden op de zuidkant Eventuele extra's, wel graag meenemen in offerte: - Waterleidingen doortrekken voor een kleine wastafel, evt wc - noordkant dakkapel Op dit moment nog geen vergunningen aanwezig en onder discussie bij VvE, maar bij groen licht, dan hebben mogelijk 6-10 woningen op rij vergelijkbare verbouwing nodig.

Partners

Partners van Casius