Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor isolatie in schuin dak van aanbouw verbeteren:

Isolatie in schuin dak van aanbouw verbeteren

Schuindak van de aanbouw (2x5m) geeft tocht via plafond. Tussen gipsplatenplafond en pannenlatten zit steenwol, waarschijnlijk al 30 jaar. Verder geen dakbeschot. Welke opties zijn er?
Onze klant uit Meppel (Drenthe) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor isolatie in schuin dak van aanbouw verbeteren uit heel Nederland:

Schuin dak isoleren langs binnen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Minder dan 30 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Plat dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het gaat om een plat dak van ongeveer 12-15 m2. Het is een achterkamer van een herenhuis met een mooi gedecoreerd plafond. Tussen het plafond en het dak is ongeveer 30 cm ruimte. We zouden dit graag isoleren. Omdat het plafond er niet uit kan, zaten we te denken dat het misschien een goede optie is om cellulose-isolatie te laten inspuiten. Hier zou een mogelijkheid voor moeten zijn via tochtopeningen van +/- 20x15 cm in de buitenmuur die tussen het plafond en het dak zitten. Zou dit een goede optie zijn? Zijn er risico's qua vocht?

Schuin dak isoleren langs binnen

Ik wil de zolder isoleren, naast warmte-isolatie is geluidsisolatie ook van belang. Over de isolatie heen moeten gipsplaten aangebracht worden. Het gaat om het isoleren van een hellend dak van circa 50 tot 60 m2, waar nu enkel dakspanten en planken op zitten.

Dak aan de binnenzijde van isolatie voorzien

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen de 30 en 100 m². Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Aan de binnenzijde na isoleren van een matig geïsoleerd schuin dak uit 1987. Oppervlakte: circa 75 m2 kan tussen 22 cm gordingen worden weggewerkt. Circa 15 m2 dient hoogwaardigere en dunnere isolatie te zijn i.v.m. ruimtewinst. Huidige dak is geschat op Rc=1,5. Streven is samen met de bestaande isolatie minimaal aan een Rc-waarde van 6 te komen.

Schuin dak isoleren langs binnen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen de 100 en 500 m². Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft een herenhuis (uit 1898) in Den Haag met originele pannen kap zonder sporen. Met andere woorden panlatten zijn gespijkerd op de houten spanten. Verzoek offerte voor nieuw dak met isolatie (de zogenoemde dakplaten/sandwich systeem) onder subsidie uit te voeren.

Schuin dak isoleren langs binnen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Meer dan 500 m². Welke dakvorm(en) moeten geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om 1000 m2 stalen dakplaten aan de binnenzijde met pur isolatie spuiten.

Schuin dak van dakisolatie voorzien

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m² Welke dakvorm(en) moeten geïsoleerd worden? Hellend dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken De oppervlakte van het te isoleren dak bedraagt 65 m2. Het dak is nog niet geïsoleerd waar de isolatie moet komen is tegen houten planken dak. Ik wil graag een rd waarde van minimaal 4 en heb 16 cm ruimte om te isoleren.

Schuin dak langs binnen isoleren

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m². Welke dakvorm(en) moeten geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De zolderverdieping is niet geïsoleerd en daarmee een koude bron voor het hele huis. Ik wil van binnenuit isoleren. 70% is makkelijk en direct bereikbaar, de overige 30% in de dak hoeken lastiger vanwege schotten/kasten. Moet wel geïsoleerd worden. Vorig jaar hebben we nieuwe dakpannen en grondhout geplaatst. Het betrof 73 m2 dakpannen, dat dus als richtlijn voor de offerte. Graag wil ik een offerte voor het aanbrengen van isolatie in combinatie met afwerking.

Siliconen crepi aanbrengen

Gaat om een nieuw te plaatsen achtergevel (tussen 10 en 50 m2, wordt door ons zelf gedaan) van houtskelet met glaswol aan de binnenzijde. Eventueel een extra EPS isolatie plaat is mogelijk. Het gaat hier om een siliconen Crepi. In het muurvlak bevinden zich twee raamkozijnen en 1 deurkozijn. Het gaat om de eerste verdieping (plat dak aanwezig). Schuin dak en plat dak met een overstek van circa 20 cm.

Steenstrips met isolatie aanbrengen

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m². Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Graag een offerte voor het isoleren van de gevel met steenstrip inclusief inslijpen van een raam ongeveer 100 x 100 cm. Betreft een steense woning van 1920. Hiervan zouden wij graag de zijgevel (op zuid/west) geïsoleerd willen hebben deze gevel is 7 x 7 meter met een schuin dak. Ik zie uw offerte graag tegemoet.

Hellend dak renoveren en isoleren

Bestaande situatie is een schuin dak (Sarkindak) met dakpannen. Een hele kleine laag glaswol isolatie met folie. Een deel van het dakbeschot is reeds vergaan. Aan de binnenzijde hebben wij al isolatieplaten gezet om zo de afwerking binnen mogelijk te kunnen maken, nu moet buiten nog gedaan worden. Er is een dakkapel en 1 dakraam. Oppervlakte van het dak weet ik niet, maar is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius