Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Meppel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Meppel heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Meppel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Meppel of directe omgeving.

280 klanten uit Meppel bevelen een bij Casius in Meppel aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Meppel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: systeemplafond verwijderen en afwerken met zo'n dun, effectief mogelijke laag, spouwisolatie woning, dakisolatie aan de binnenkant, het geluidsdicht isoleren van een kantoor / belruimte, isolatie plaatsen, kruipruimte opvullen met zand of kalkkorrels, schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie en vloerverwarming installeren, akoestisch isoleren van de gevels om geluidsoverlast in te perken, het isoleren van een plafond tegen geluid, geluidsisolatie aanbrengen tegen geluidsoverlast tv buur, betonnen plafond isoleren, zoldervloer isoleren 140m2, muur geluidsdicht laten maken, garage isoleren, vloeren en plafonds begane grond isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Meppel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Meppel:

Isoleren van plat dak garage

Garage plat dak van 19 m2 willen we graag laten isoleren aan de binnenkant tussen de balken en afwerken met gipsplaten als het kan. En er moet nog een klein stukje stroom getrokken worden. Later willen we ook 2 muren isoleren en verwarming plaatsen. Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Minder dan 30 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Plat dak

Dak isoleren

Ik ben begonnen met het isoleren van de zolder met schuin dak, met glaswol met aluminiumfolie. Ik begon te twijfelen of de buitenkant wel of niet dampremmend of dampdicht is. Er ligt onder de dakpannen een laag met cementvezelplaat. Graag wil ik advies wat te doen en eventueel te laten uitbesteden. Verder moet er nog een dakkapel geplaatst worden. Het dak is tussen de 30-50 m2. Er liggen volgens mij asbestplaten op het dak.

Isolatie in schuin dak van aanbouw verbeteren

Schuindak van de aanbouw (2x5m) geeft tocht via plafond. Tussen gipsplatenplafond en pannenlatten zit steenwol, waarschijnlijk al 30 jaar. Verder geen dakbeschot. Welke opties zijn er?

Geluidsisolatie in begane grond vloer aanbrengen

Het betreft een tussenwoning uit 1973. Huidige vloer begane grond : +-50 m2 plavuizen ( 10-15 jaar oud) zonder vloerverwarming. De vloer dreunt extreem door van en naar de buren en is ook op de 1e etage goed hoorbaar wanneer je loopt op de begane grond. De wens is een goed geluid-isolerende vloer, wellicht zwevend?. Graag kosten specificatie en mogelijkheden.

PUR vloerisolatie in de kruipruimte aanbrengen

Vloerisolatie kruipruimte met PUR.

Kruipruimte isoleren met schelpen, chips of PUR

Houten vloer jaren 30 huis 35 m2. Weinig ruimte ongeveer 40 cm. Schelpen, chips, pur?

Isoleren van spouwmuur

Het isoleren van de voor- en zijgevel van woonhuis. Het gaat om ongeveer 41 m2. Dit is al exclusief de ramen.