Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor isolatie van het plafond:

Isolatie van het plafond

Ik wil voor mijn nieuwe winkel het plafond laten isoleren. Ik zou hier graag informatie over weten wat er zoal gedaan kan worden en wat het beste is. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 500 m2.
Onze klant uit Hoogeveen (Drenthe) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor isolatie van het plafond uit heel Nederland:

Plafond isoleren

Isolatie vooral van lage tonen muziek van de bovenburen. In mijn appartement trillingen door de muziek hoorbaar en voelbaar (tafel trilt). Je hoort de bovenbuur ook praten. Plafond is ongeveer 75 m2.

2 dakramen ,1 buitendeurkozijn + deur laten plaatsen

Gaarne verzoek ik je offerte te maken voor het uitvoeren van de navolgende werkzaamheden: 1. Het leveren en compleet wind- en waterdicht plaatsen van 1 stuks Velux Uitzettuimelvenster dakraam GPL MK04 ( afm.: 780 x 978mm) grenen hout wit gelakt in het achtergevel pannen dakvlak van het zadeldak op de 2e verdieping trappenhuis. uitvoering : handbediend, buitenafwerking aluminium,Beglazing: Topcomfort tripleglas incl.easyclean en antidauw. Extra een Velux insectenho Het betreft : De dakbetimmering tussen gording en plafond en tussen muur en kastpartij een vlak van ca 1500 mm x 1100mm hoog uitnemen om plaatsing van het vensters mogelijk te maken. Na plaatsing van het venster deze rondom haaks aftimmeren met waterbestendige gipsplaat van voldoende dikte. Het dakvlak rondom het geplaatste dakvenster als mogelijk Rc 3 isoleren met toepassing van de nodige lucht en vochtdoorlatende folie. Na isolatie de dakvlakjes aftimmeren met waterbestendige gipsplaat, onderlinge aansluitingen glad geseald en sausklaar Aansluitingen rondom afkitten met witte overschilderbare kit. Buitenzijde pannen op perfecte wijze aansluiten opzet dakraam Afkomende en restmaterialen mee te nemen / af te voeren De afkomende hele pannen kunnen in de tuin worden gelegd Na gereed komen werkzaamheden de werkruimten netjes, opgeruimd achterlaten Dakraam bijkeuken Het leveren en plaatsen van een vlak daklicht in het dak van de bijkeuken. Merk : Velux Type : Vlakglas koepel vast CFP Afm.: br. 1000mm x Lng : 1500 mm Uitvoering Binnenzijde : 9010 (wit) Beglazing : 4mm thermisch gehard glas, + HR++ gelaagd veiligheidsglas inclusief geïsoleerde EPS opstand en inclusief de Velux afwerkstrips voor een goede aansluiting op de bestaande bedekking. (Zie de Veluxsite) Daklicht dient te voldoen aan hoge eisen op gebied van isolatie, luchtdichtheid en voorkomende belastingen en een hoge geluidsreductie voor zowel regen als omgevingsgelui Inbraakwerendheid RC2

Geluidsisolatie plafond

ik heb een gipsplafond waar ik isolatie wil laten plaatsen. Het oppervlakte is ong 70 m2. Het gaat om isolatie tegen geluid van bovenliggende verdiepingen.

Het akoestisch isoleren van de woning

Betreft geluidsisolatie van plafond (klankkast). Goed bereikbaar. Houten balken met daaronder gipsplaten, daarboven een houten vloer met isolatie. 65m2, verdeeld over meerdere kamers. Wij willen dit laten isoleren tegen contact en stem geluid.

Plafond isolatie

Both my upstairs neighbor and nextdoor neighbor are making noise everyday. I would like to find solutions to isolate their noise. My apartment is 50 m2.

Isoleren tegen geluidsoverlast

Ik wil weten wat de mogelijkheden zijn voor het isoleren van het plafond van mijn slaapkamer. Ik woon beneden in een jaren 30-appartement en boven mij wonen studenten die wel eens later gaan slapen dan ik. Hun woonkamer is recht boven mijn slaapkamer. Ik heb voornamelijk last van luchtgeluiden (bv. wanneer er hard wordt gelachen). De contactgeluiden zoals lopen en het kraken van planken kan ik met oordoppen nog wel redelijk wegfilteren. Hun vloer is van laminaat en eronder ligt isolatie van 10 db, maar het helpt niet genoeg. Ik ben benieuwd naar het opvullen van mijn plafond met cellulose, daar heb ik al het een en ander over gelezen. De slaapkamer is ca 12 m2. Graag zou ik er iemand naar laten kijken om de mogelijkheden te bespreken. In november wil ik dan stucwerk laten uitvoeren.

Grote verbouwing/renovatie

Grote verbouwing aan onze (jaren-80) hoekwoning. We willen op de begane grond vloerverwarming. De bestaande bedekkingen en radiatoren/leidingen moeten verwijderd worden en afgevoerd. Tevens het stucen van deels wanden en plafond begane grond en de trapopgang en op de 1e verdieping de hal. Niet-dragende muur (circa 4,00 meter lang) tussen keuken en de hal doorbreken en 2 schuifdeuren in aanbrengen. Vide in hal verkleinen d.m.v. het plaatsen van een dragende vloer op de 1e verdieping van 1,25 meter x 1,25 meter om de hal op de 1e verdieping te vergroten en het nu grote trapgat te verkleinen. Beneden 3 opdek-deuren vervangen en boven 4 slaapkamer(opdek)deuren vervangen en van de badkamer zowel de deur als het kozijn vervangen. Tevens moet de huidige badkamerruimte vergroot worden ten koste van een slaapkamer. Ook willen we in de voor- zij- en achtergevel spouwmuur-isolatie en de kruipruimte laten isoleren. Ook moeten alle 3 de gevels opnieuw gevoegd worden, geimpregneerd en gereinigd. Voor dit hele project willen wij een Aannemer waarbij 1 persoon als een soort projectleider alle begeleiding en controle op zich neemt en met ons intensief overlegt en ons op alle genoemde werkzaamheden ook kan goed kan adviseren.

Plafond verlagen

Wij willen onze keuken vervangen en tegelijker tijd een verlaagd plafond in de eetkamer van (9 x 3 meter). *Hoeveel cm verlagen? 6 cm *Verlagen zonder isolatie *Beplating: Gipsplaten *Verlichting: Inbouwspots (LED) Afwerlking:stuclaag en daarna Schilderwerk)

Isoleren van de vloer

Vloer op 1e verdieping. Houten vloer met balken (bouwjaar 1926), ruimte tussen de balken onderling is +_50cm en ruimte tussen plafond en vloer is +_27cm. Voordat er een Ondervloer en parketvloer wordt gelegd, wil ik graag de isolatie tussen de balken laten aanbrengen ivm geluid- en warmte isolatie. 45m2

Plafondisolatie in een jaren 30 benedenwoning

Ik heb veel overlast van de bovenburen vanwege slechte isolatie in het plafond / vloer bovenburen. De hele oppervlakte is 55 m2. Ik wil het graag met cellulose op laten vullen.

Partners

Partners van Casius