Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor isoleren woning via de buitenmuren in verband met warmtepomp:

Isoleren woning via de buitenmuren in verband met warmtepomp

Wil de muren van mijn hoekhuis zodanig laten isoleren dat het huis geschikt is voor een all electric warmtepomp. Aan alleen spouwmuur isolatie heb ik niet genoeg. Ik wil een isolatie waarde van minimaal 5R+ bereiken. Tot de nok toe is het huis 8 meter, breedte is ongeveer 10 meter, schuine daken tot 2.5 meter hoogte.
Onze klant uit Hoogersmilde (Drenthe) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor isoleren woning via de buitenmuren in verband met warmtepomp uit heel Nederland:

Kruipluik laten maken

Er is een kruipruimte onder mijn woning maar geen kruipluik. Om de vloer te kunnen laten isoleren wil ik graag een kruipluik laten maken.

Installatie CV en Airco

Graag ontvang ik informatie over mogelijkheden en kosten om mijn (oude en slecht te isoleren) woning te koelen in de zomer en verwarmen in de winter. Het betreft een rijtjeswoning uit de jaren 30 van de vorige eeuw, voorzien van dubbel glas en een geïsoleerde voorpui. Ik zou graag een offerte ontvangen voor het aanleggen van een installatie die zowel verkoelt als verwarmt. Ik wil graag in overleg met de vakman omtrent de benodigde materialen.

Sneldekkers vervangen voor nieuwe dakpannen en isoleren

Onze tussenwoning is de middelste uit een rij van 9 huizen (1982) en het dak is toen aangelegd met betonnen sneldekkers, die nu behoorlijk aan het verweren zijn. De nok zit niet in het midden en de achterzijde (oostkant) loopt door tot bovenzijde begane grond. (Voorzijde heeft op de 1e verdieping wel een rechte gevel). In de dakgoot aan de achterzijde (en op het schuurdak) ligt ook altijd zand/gruis van de pannen. De isolatie is ook niet erg dik en het folie is aan het verteren. Wij overwegen om het hele dak, maar in ieder geval de lange achterzijde, te laten vernieuwen en opnieuw te isoleren. Sommige van de buren hebben het er ook steeds over dat er iets moet gebeuren. Wij hebben sinds kort op de 1e verdieping aan de achterzijde over de hele breedte van de woning een nieuwe dakkapel. Ik schat de te vernieuwen vierkante meters dakpannen aan de lange achterzijde daarom op circa 30 m2. Over 4 weken worden er aan de achterzijde ook nog zonnepanelen geplaatst dus graag advies van een dakdekker hoe hier mee om te gaan wanneer alle pannen vervangen gaan worden. De kans is groot dat meerdere buren in onze rij meteen mee doen want hebben hetzelfde probleem.

Ùitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw of serre realiseren voor achterzijde woning. Dus de woonkamer verlengen en zo bestaande uitbouw gelijk trekken. Of de bestaande uitbouw (zie foto) van de keuken op de BG slopen en over de gehele breedte van de woning uitbouwen met een H-balk. Graag willen we weten wat het fundament gaat kosten, en wat een casco aanbouw kost. We denken aan circa 5 meter breed en dan 3 of 4 meter de tuin in. Voorkeur voor kunststof kozijnen met triple-glas ivm isolatiewaarde. Graag veel glas in de achtergevel, een lichtkoepel in het nieuwe dak en een dakterras. De woning komt uit 1925, gebouwd op veengrond. We denken ook na om huidige houten vloer boven kruipruimte te vervangen door beton en dan te isoleren en vloerverwarming te laten aanleggen.

Alle 4 de gevels van buiten-af isoleren

Gemetselde vrijstaande woning uit jaren '70 van buiten-af isoleren. Het gaat om circa 150 m2 aan buitengevel wat geisoleerd moet worden. Ik denk aan isolatieplaten en afwerken met stucwerk (crepi).

Vloerisolatie vanuit de kruipruimte

kruipruimte van mijn woning isoleren met zeil 2 lagen en thermische folie ca 63m2

Het akoestisch isoleren van de woning

Betreft geluidsisolatie van plafond (klankkast). Goed bereikbaar. Houten balken met daaronder gipsplaten, daarboven een houten vloer met isolatie. 65m2, verdeeld over meerdere kamers. Wij willen dit laten isoleren tegen contact en stem geluid.

281 m2 buitengevel isoleren en glad stucen

Rond eind september/begin oktober 2020 is de sleuteloverdracht van onze woning. Het betreft een vrijstaande jaren '70 woning waar wij (eerst alle kozijnen van laten vervangen en daarna) aan de buitenzijde isolatie willen laten aanbrengen en afgewerkt met buitenstuc. Isolatiewaarde moet voldoen aan Rc >4 m².K/W. De buitenstuc wil ik glad en wit. Het gaat om in totaal 281 m2. aan gevels.

Woning isoleren

Het is een oudere woning die ik vanaf de buitenkant gëisloeerd wil hebben. Het gaat om een L vorm van ongeveer 40 m². 8 m(L) x 2.5 m(H)=20m² + de voorgevel 4.5 m(L) x max hoogte 4.5 m = 20.25 m². Ook de andere zijkant moet ook gestukt worden, deze hoeft niet (van buitenaf) geïsoleerd te worden, die is ongeveer 30m². Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien

150 m2 buitengevel isoleren en afwerken

Wij krijgen 20 juli 2020 de sleutels van onze woning. Dan worden alle kozijnen vervangen en daarna wil ik alle gevels geisoleerd en afgewerkt hebben. Ik zoek nu dus een bedrijf wat de isolatie en afwerking van in totaal circa 150 m2 buitengevel over 2 a 3 maanden kan uitvoeren. Qua afwerking ook graag advies van de vakman, ik dacht zelf aan crepi, of glad stucwerk of iets van keralit.

Partners

Partners van Casius