Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor tussenverdieping isoleren tegen geluid:

Tussenverdieping isoleren tegen geluid

Graag wil ik tussen de balken van de tussenverdieping (hout) verdiepen gespoten isolatie plaatsen. Het gaat om 65 m2.
Onze klant uit Erica (Drenthe) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tussenverdieping isoleren tegen geluid uit heel Nederland:

Geluidsisolatie in huis aanbrengen

Wij hebben 2 jaar geleden een 2 onder 1 kap woning gekocht uit 1998. Wij en onze buren hebben vloerverwarming en een natuurstenen vloer. Er blijkt geen spouwmuur tussen ons te zitten. Vloeren en muren lopen door. Na een paar weken wonen bleek het heel gehorig. Wij hoorde de buren duidelijk praten, hard lopen en hun leven. Na een tijdje hebben we op alle etages voorzetwanden laten plaatsen door een aannemer. Echter beneden in de woonkamer is het geluid een stuk minder. In de slaapkamers helaas niet. Daar horen we nog steeds heel veel. Maar wat er daar vooral heel hard horen is het harde dreunen van het lopen van onze buurman. De beste man loopt hard op zijn (blote) hielen. Ook in de badkamer die niet grenst aan zijn woning horen we dit ontzettend hard. De voorzetwanden. Zijn zwevend en kundig aangebracht. Beneden horen we ook het lopen minder hard. Nu is mijn vraag als wij de vloeren in de slaapkamers zouden isoleren zouden we dan dat geluid tegen houden? De voorzetwanden waren ook al ontzettend duur dus om nu weer in te investeren wat misschien niet het probleem oplost zie ik niet zitten Helaas kunnen we niks aan de benedenverdieping veranderen. Maar het harde lopen horen we ook als hij op de tussenverdieping loopt waar hij vloerbedekking heeft liggen. Tevens horen wij hard de trap in de slaapkamers die niet grenst aan onze woning Ben hard op zoek naar een oplossing want zou hier graag willen blijven wonen.

Rookkanaal vernieuwen

Mijn oude schoorsteen, waar een houtkachel op staat, lekt op de tussenverdieping. Er moet in de oude schoorsteen een nieuw rookkanaal worden geplaatst. De eerste 2 meter is 15 cm doorsnede. Dan is er een knik van 45 graden waar waarschijnlijk maximaal een flex in kan van 110 mm. Dan 7 meter naar het dak (20/13 cm). Plaatsen en isoleren. Er staat al een rotator kap op.

In zolderkamer moet een tussenwand komen ...

In zolderkamer moet een tussenwand komen (= 2 kamers) 1 tussenwand gesloopt. electra aanpassen, 2 deuren plaatsen, wanden stuccen! wand en deur plaatsen t.b.v. ruimte verwarmingketel. Slaapkamer tussenverdieping plafond isoleren en stuccen. kast bouwen, electra aanpassen. Badkamer: bad slopen, douche maken, plaats maken v.wasmachine/droger. tegelwerk, loodgieterij

Bij de slaapkamer en badkamer betrekken ...

Bij de slaapkamer en badkamer betrekken van het balkon (ca 1,5 x 5m). renovatie van badkamer en uitbreiden met 2e toilet en aparte douceruimte. Betegelen van badkamer, electrische installatie en loodgieterswerken in orde maken. Bouw van bijkeuken aan achterzijde woning (ca 2,5 x 1,5m), plaatsen electrische installatie. Eventueel bouw van serre aan woning (ca 3,5 x 2,5m). Houten opbouw. plaatsen dubbel glas aan voorzijde woning en tussenverdieping, eventueel met vervanging van kozijnen. isoleren dakkap.