Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor schuin dak isoleren met glaswol en aftimmeren:

Schuin dak isoleren met glaswol en aftimmeren

Ik wil de binnenzijde van ons zolderdak graag laten isoleren met glaswol en daarna laten afwerken met gipsplaten. Het gaat om ongeveer 22 m². Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
Onze klant uit Emmen (Drenthe) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuin dak isoleren met glaswol en aftimmeren uit heel Nederland:

Dak lekt

Sinds kort in bezit van een huis. Deze week is het dak gaan lekken. Noodreparatie van gisteren lijkt niet te werken. Graag een offerte voor dakrenovatie. Betreft een schuin pannendak. Ik schat 50 vierkante meter.

Binnenwerk en buitenwerk schilderen

Houtwerk van kozijnen en deuren + daklijst buiten. Houtwerk van kozijnen, deuren, muren en plafond binnen. Het gaat om een helft van een 2-onder-1 kap, jaren dertig woning van 10 meter lang en en 5,25 breed. 1e etage zijn 2 slaapkamers (1 van 4 x 7 en 1 van 3 x 3,50 en een washok in een L-vorm van 2 x 1,5 + badkamer met een plafond op van 2,35 x 1,50 en een aparte wc van 1 x 1 meter. Op zolder een grote L-vormige slaapkamer van ongeveer 5 x 5 met schuin dak en balken en 2 grote dakkapellen. Het heeft 2 lage muurtjes (hoog 1 meter x 1 en hoog 1 meter x 1,5) en 3 schuifdeuren van (2 x 1) die geverfd moeten worden. Gaat verder om totaal 10 deurposten in huis. Verder hebben we buiten nog nog een garage + daar aan vast een kleine aanbouw. Gaat om verven van de daklijst (3 x 9) garagedeur (2 x 2) en 2 zijdeuren + een buitenhoek van 2 x 1,80 meter.

Stenen schuur aanbouwen

In 2018 wordt er in het nieuwbouwplan Kreekrijk in Assendelft gestart met de bouw van onze woning en die zal in 2019 worden opgeleverd. De bouwer heeft als optie de bouw van een schuur, maar die hebben wij geannuleerd. We willen zelf een gemetselde stenen schuur naast het huis laten bouwen van 3 x 8 meter. We willen een schuin aflopend dak of een puntdak. Aan de voorkant en zijkant achter willen we 2 x 2 openslaande deuren. We ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie.

Twee dakkapellen plaatsen

Wij willen graag 2 dakkappellen, prefab of kunststof, we weten het verschil niet zo goed,op een schuin dak, 2 x zijdakvlak. Dakkapellen moeten 2. 60 hoog worden bij 2. 45 diep bij 3. 60 m breed. We twijfelen of we de dakkapellen willen verbreden zodat 2 aangrenzende kamers ook beter beloopbaar zijn. Graag zouden wij ook de prijzen willen weten wanneer de breedte 6. 40 m wordt, ipv 3.60 meter.

Dak van blokhut Fresia plaatsen

Het dak is van onze blokhut (model Fresia) afgewaaid en dit moet hersteld worden. Het is een schuin aflopend plat dak van ongeveer 1,90 bij 2,90 meter groot. Het dak is van hout en bedekt met dakleer. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Houtkachel installeren

Een houtkachel installeren in onze houten recreatiewoning op RCN "Het Grote Bos" bij Doorn. De kachel staat onder de veranda en moet geplaatst worden in de woonkamer (4 x 7 meter). Op 2,5 meter hoogte een bitumen, lichtelijk schuin, dak. Er moet wel een vloerplaat bij, want het is een houten vloer. De kachel heeft een achter uitgang met een t-stuk. Diameter 150 mm.

Installeren van een houtkachel.

De houtkachel moet geïnstalleerd worden in onze houten recreatiewoning op RCN "Het Grote Bos" bij Doorn. De ruimte (4x7m) van plaatsing is 2. 5m hoog met een lichtelijk schuin bitumen dak. Hij staat buiten onder de veranda, heeft een achteruitgang met een t-stuk erbij.

Opbouw op schuin dak laten maken

Wij hebben een vliering van 9 meter lang en 160 centimeter hoog. Nu willen we daar misschien een leefbare ruimte van maken met 1 of 2 slaapkamers en een badkamer. Op de eerste verdieping hebben we over de volledige lengte een dakkapel van 9 meter. Hoe gaan jullie hiermee om bij een nokverhoging? Wat zijn de mogelijkheden? Ik hoor graag van u.

Zolder verbouwen in kamers en wasruimte

Momenteel ruime, maar kale zolder, van ongeveer 8m bij 5. 40m met een schuin dak vanaf het knieschot beiderzijds. De nok van het dak zit op 4. 60m, idealiter zouden we op zolder van een nu volledig open ruimte toegaan naar 2 kamers en een wasruimte. Aan beide zijden van de zolder zit een dakraam (klap/kiepraam), maar idealiter zouden we daar 1 of - afhankelijk van de kosten die dit met zich meebrengt - 2 dakkapellen van willen maken.

Badkamer tegelen

Ik wil nieuwe vloertegels van 2,4 x 3,1 meter en nieuwe wandtegels langs twee wanden (schuin dak) in de badkamer. Zowel wand- als vloertegels op bestaande tegels.

Partners

Partners van Casius