Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Emmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Emmen heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Emmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Emmen of directe omgeving.

606 klanten uit Emmen bevelen een bij Casius in Emmen aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Emmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: verbouwing van een huis, kruipruimte vullen met schuimbeton, kruipruimte ophogen met schuimbeton, plat dak vervangen inclusief isolatie, hR parels in de kruipruimte plaatsen, kruipruimte isoleren met schelpen, ventilatie aanbrengen en schelpen storten in de kruipruimte, kruipruimte met parels laten isoleren, vloerisolatie aanbrengen, plat dak van de buitenzijde isoleren, geluidsisolatie aan het plafond, vloerisolatie aanbrengen, kruipruimte isoleren met schelpen, plat dak isoleren van de buitenkant, muur geluiddicht maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Emmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Emmen:

Vloer isoleren

Wij willen de kruipruimte van ons huis isoleren. De kruipruimte is droog en 70 cm hoog. Het gaat om totaal 60 m2. Ik zit er aan te denken om een isolatieplaten met folie te plaatsen, wat kost dit om te leveren en te bevestigen? Dit moet wel een RD waarde factor 5 zijn. Kruipruimte is goed bereikbaar voor de vakman.

Schuin dak isoleren met glaswol en aftimmeren

Ik wil de binnenzijde van ons zolderdak graag laten isoleren met glaswol en daarna laten afwerken met gipsplaten. Het gaat om ongeveer 22 m². Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Zolder isoleren met glaswol en aftimmeren

Plm. 70 m² zolderdak met 15 cm. glaswol aftimmeren met gipsplaten.

Geluidsisolatie op de wand plaatsen

Ik zoek iemand die op een wand geluidsisolatie kan plaatsen, een zogenaamde zwevende wand om contact geluid te verminderen. Dit is voor een slaapkamer op 1e verdieping. De afmetingen zijn L 520 x H 270. Het gaat om een twee onder 1 kapper, tussenmuur is geen spouwmuur helaas, vandaar de keuze voor deze optie. Graag ontvang ik een offerte.

Dak van woning isoleren

Ik wil mijn dak van binnen isoleren. Huidige isolatie is van buiten, onder de dakpannen en erg dun. De vraag is of dit kan blijven liggen, want het heeft geen gaatjes, het is een dichte folie. Dit moet ook nagekeken worden. Er is binnen ruimte voor isolatie tussen de 17 cm balken. Het is een dak met dakpannen, met daaronder dus de dichte folie. De woning (bouwjaar 1980) heeft een vloeroppervlak 9,60 bij 7 meter en heeft een puntdak beginnende op de eerste verdieping. De wanden op de eerste verdieping moeten sowieso geïsoleerd worden, op de zolder eventueel. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Geluidsisolatie aanbrengen

Ik ben woonachtig in een appartementencomplex met 2 bovenburen (ik woon begaande grond) en 2 naaste buren maar daar ondervind ik geen geluidsoverlast van .. Van deze twee buren en dan voornamelijk mijn directe bovenburen ondervind ik geluidshinder door het maken door contactgeluid d.m.v. hakken op de laminaatvloer, platvoeten daardoor gestamp, andere voorkomende geluiden zoals: afwassen in een zinken wasteil die in de keuken zit, kastdeuren van de keuken, het douchewater wat door een buis langs mijn muur naar beneden druppelt, en zo zijn er nog een paar dingen. Frustrerend omdat de woning coörperatie er niks tegen wil doen.

Boeiboord vervangen en isolatie ...

Boeiboord vervangen en isolatie achterboeiboord maken.