Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Een te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Een heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Een u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Een of directe omgeving.

11 klanten uit Een bevelen een bij Casius in Een aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 9,5/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Een bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: gevel isoleren en stucen, pannendak isoleren, buiten-isolatie van een bedrijfspand, buitenzijde woning isoleren, het thermisch isoleren van de buitengevel en zolder, kruipruimte vullen met schuimbeton, geluidsisolatie in plafond spuiten, bungalow isoleren, circa 125 m2, geluidsisolatie bovenwoning uit 1953 met houten vloeren, isoleren vloer kruipruimte, isoleren plafond, isoleren van de vloer., puntdak isoleren en afwerken, garage geluidsdicht laten maken, schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Een staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Een:

Dak renoveren en isoleren

Dak geheel isoleren met dakplaten (rc-waarde 3,5) met afgewerkte binnenzijde (witte zichtzijde). Dakpannen worden eraf gehaald en later er weer op gelegd. Het oppervlak is ongeveer 250m2 Dakpannen afhalen doen we zelf, alsook het terugleggen

Wij hebben boven de garage een puntdak ...

Wij hebben boven de garage een puntdak laten bouwen. Tussen het dak van de garage en de vloer van de slaapkamer zit ruimte. De slaapkamer is nu (in de winter) erg koud. Vooral de vloer voelt erg koud aan. Volgens mij komt dat door de ruimte welke er tussen zit. Als je hier nu isolatie tussen stopt (spuit) scheelt dit volgens mij. De ruimte is ongeveer 4 bij 5m en ongeveer een 20 cm hoog. De ruimte is afgesloten.