Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor isoleren van het dak:

Isoleren van het dak

We willen ons dak van binnenuit isoleren, zodat we vervolgens zonnepanelen kunnen gaan plaatsen. Dak is ongeveer 31 m². Gaat om een hellend dak.
Onze klant uit Drogteropslagen (Drenthe) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor isoleren van het dak uit heel Nederland:

Dak isoleren

Heb een plat dak van ongeveer 17 m2. Wil graag PIR isolatie met aluminium folie van 10 cm en een waterafvoer aanbrengen.

Dak isoleren en nieuwe zwarte pannen

Ik ben op zoek naar iemand die de oude dakpannen kan verwijderen en af kan voeren, en daarna isolatie en nieuwe zwarte dakpannen kan plaatsen. Het gaat om 60 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Dak isoleren vanaf de buitenkant

Het gaat om een bestaand pannendak zonder isolatie met 2 kleine dakkapellen. Ik wil het graag laten isoleren vanaf de buitenkant. Het is in totaal 100 m2.

Dak isoleren

We would like to isolate our flat roof from the outside. It is about 45 m2. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Ik laat mij adviseren door de vakman Wat is de oppervlakte van het plat dak? Tussen 10 en 50m²

Dak leggen en isoleren

Wij overwegen een woning met een schuur uit 1890 te kopen. Zowel het dak van het woonhuis als schuur moeten worden vervangen. (Rijksweg 87 Laag Keppel) Wij denken aan bijvoorbeeld unidekplaten. Dak oppervlakte van de schuur is ongeveer 68 m2 puntdak. Woonhuis voorhuis ongeveer 80 m2 en achterhuis ongeveer 72 m2. Bij voorkeur oude pannen weer hergebruiken zo nodig oude vervangen. Wij hebben een prijs indicatie nodig om het kosten plaatje compleet te krijgen. Ik zal zelf vooraf alle dakpannen verwijderen. Graag hoor ik van u.

Het van buitenaf isoleren van onze woning

Woning heeft geen spouwmuur., deze willen wij van buitenaf isoleren zodat wij aan de subsidie van de gemeente kunnen voldoen. De afmeting van de woning is 4.5 breed 9 meter lang Ongeveer 8 meter hoog Schuine dak.

Dakbeschot vervangen en isolatie aanbrengen

Ik betrek in oktober een woning Zwolle waarvan het dakbeschot oud is en moet worden vervangen. Ik wil graag gelijk het dak laten isoleren. In het dak zit een (vier-pans) dakraam die ook vervangen moet worden. De pannen zelf zijn gewoon nog goed. Geschatte aantal vierkante meters: 35. De woning is vijf meter breed en het gaat om een hellend dak.

Dak van buitenaf isoleren

Isolatie buiten, volgens meest recente isolatiewaarde, ongedierte werend tbv mansardedak waarbij de pannen teruggeplaatst worden. Deze zijn nog vrij nieuw (circa 2011). Daarnaast vervanging boeiboorden en dakgoten door robuust keralit systeem.

Het isoleren en stucen van de zijgevel

Het gaat om een enkelsteens hoekhuis van (ruim) voor 1900 en dan met name om het isoleren van de zijgevel. Er zit nu een pleisterlaag op en omdat het valt onder beschermd stadsgezicht moet er na isolatie ook weer een pleisterlaag op. Opdikking van de muur wordt door de gemeente toegestaan. De muur is ongeveer 9 meter lang en 5,5 meter hoog met op de begane grond nog een uitbouw van circa 2 x 3 meter. Op de eerste verdieping zou ook de achtergevel boven de uitbouw geïsoleerd moeten worden (maar kan ook eventueel aan de binnenkant). De muur wordt onderbroken door een keukendeur, twee schuiframen op de begane grond en een kleiner doucheraampje op de eerste verdiepingen en verder zijn er 3 muurankers die mogelijk (al dan niet voor de vorm) weer zichtbaar moeten zijn. Het is een huis met een plat dak, waardoor een opdikking van de wand met isolatiemateriaal ook betekent dat de boeidelen verplaatst moeten worden. De vensterbanken onder de vensters beneden zijn nu meegenomen in het stucwerk, maar het zou mooi zijn als daar weer houten vensterbanken gerealiseerd worden.

Een schuurdak isoleren of vervangen

Het betreft de schuur in de tuin. We hebben onlangs de wanden daarvan geïsoleerd en maken ons zorgen om de conditie van de houten (dak)constructie richting de toekomst. Wij zijn tevens van plan om onze CV-ketel en wasmachine daar naar toe te verplaatsen en zouden graag advies van een vakman willen hebben over de te ondernemen acties. Het betreft een schuur van ongeveer 300 bij 600 cm met een hoogte van 270 cm. Het platte dak is volgens mij van hout en bedekt met bitumen, maar dat is een schatting.

Partners

Partners van Casius