Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor plafond van de garage thermisch laten isoleren:

Plafond van de garage thermisch laten isoleren

Wij willen graag het plafond van de garage thermisch laten isoleren, omdat de garage deels dienst doet als JEMAKO-winkel (schoonmaakproducten) het plafond is 6 x 3 m hoe er afgewerkt moet worden, valt nog te bezien. Vanuit binnen moet het geïsoleerd worden. Het hoeft niet afgewerkt te worden met een systeem plafond, maar wel netjes afgewerkt. Er zitten balken op ongeveer 70-80 cm afstand van elkaar aan het plafond. Er moet iets tussen en een plaat ertegenaan als afwerking, wellicht gipsplaat maar dat ligt eraan wat gangbaar is. Wij willen het in ieder geval niet hoeven schilderen.
Onze klant uit Coevorden (Drenthe) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafond van de garage thermisch laten isoleren uit heel Nederland:

Gevelbekleding vervangen

Graag zou ik van u een offerte ontvangen voor het vervangen van de gevelbekleding naast de voordeur en aan het plafond van de overkapping voor onze garage ( inclusief vervangen van het boeiboord). Bij voorkeur gezamenlijk uit te voeren met mijn buurman. Wij denken aan (hard)hout zoals red cedar of afrormosia of een alternatief dat daar op lijkt. Voor het plafond wat bredere planken en naast de voordeur wat smallere. Met een kleine visnaad of iets grotere naad (in overleg ntb). Oriëntatie is op het oosten. Afmetingen zijn: Plafond lxb = 3,0 x 2,17 (per garage dus in totaal 6 m lang) Naast voordeur: hxb= 2,04 x 0,87 Boeiboord: lxb= 3,0 x 0,28 Ik hoor graag van u. Dank alvast.

Verbouwing garage tot kantoor

Ik wil de garage tot kantoor verbouwen. Lichtstraat, verwarming, voorpui ipv garagedeur, plafond, isolatie en toilet.

Het isoleren van een garage

Het gaat om een enkelsteens standaard garage met vloerverwarming. Het gaat er om deze ruimte op het plafond en de wanden te isoleren zodat deze ook gebruikt kan worden als een leefbare ruimte. Het vloeroppervlakte is ongeveer 20m2, de muren zijn ongeveer 2.40 meter hoog. Het moet een goed geïsoleerde ruimte worden.

Woning uitbouwen aan achterzijde

Wij overwegen een aanbouw te laten plaatsen van 5,2 breed en 2,5 diep. Vanaf de bouw zijn er al palen geslagen volgens de vorige bewoners (2 stuks). Aan de rechterzijde is een garage muur en links opnieuw metselen. Voorkant schuifpui graag in kunststof uitvoering. In het nieuwe gedeelte vloerverwarming en de bestaande pomp vervangen in verband met een tekort aan aansluitingen. Elektra aanleggen, buitenkraan verplaatsen. Wanden en plafond stuc klaar maken. Hemelwater afvoer. Tuin zal wat aangepast moeten worden. De woning is bereikbaar per achterom en er is een brede oprit waar op geparkeerd kan worden.

Verwijderen van dakraam uit garagedak

Wij hebben een dakterras op de garage van de onderburen, deze garage is verbouwd tot cafe. Na overleg willen we graag een dakraam laten verwijderen en onze houten panelen over het nieuwe stuk dak laten doortrekken. Idealiter wordt het dakraam bovenaf verwijderd zodat we het verlaagd plafond van het cafe niet beschadigen.

Betonrot reparatie plafonds

Wij zijn benieuwd naar de kosten voor het herstellen van betonrot in het plafond van een schuur (12m2) en garage (16m2). Het beton is dusdanig aangetast/kruimelig dat het hele plafond vernieuwd lijkt te moeten worden. Het pand is nog niet aangekocht, maar wel onder bod. De situatie kan op locatie bekeken worden. Graag ontvangen we een indicatie, voordat we de koop rond kunnen maken. Daarna willen we het werk graag uit laten voeren.

Garage in oorspronkelijke staat herstellen

De garage die oorspronkelijk bij ons huis zit, is door vorige bewoners gesplitst in een schuur en een praktijkruimte. Wij willen de garage weer herstellen. Hiervoor moet het kozijn met loopdeur worden vervangen door een garagedeur van ca. 230 x 280. Moet een sparing voor in de garagemuur worden gemaakt, is halfsteens metselwerk en niet dragend. In de garage moeten een houtskeletwandje en een verhoogd vloertje (ook hout) worden verwijderd. Diverse leidingen omleggen/afdoppen en wanden en plafond aanhelen met gipsplaat/stuc. Afvoeren van sloopafval. Leveren en installeren van elektrische garagedeur is optioneel.

Overkapping plaatsen in de tuin

In de hoek van de tuin wil ik naast de garage (zie foto) een eenvoudige houten terrasoverkapping. Vloer is niet nodig, het gaat om een overkapping op 4 palen (of 3 palen en 1 dwarsbalkje (gebruik makend van het zijmuurtje). Afschot moet naar achteren lopen zodat het hemelwater op ons achtergelegen garagepad terecht komt. Afmeting zal circa 4,50 meter x 3,50 meter zijn. Graag advies van de vakman betreffend type plafond. Houten platen met bitumen of (doorzichtige) golfplaten ?

Kleine overkapping of dakje van corridor tussen huis en garage

Overkapping van een kleine corridor tussen huis en garage, ter vervanging van de huidige. Afmeting: 215 cm lang x 120 cm breed. De lange zijde aan het huis en aan schuur bevestigd. Bovenzijde van golfplaat. Onderzijde afgetimmerd als plafond. Waterdicht want er loopt een electriciteitskabel van huis naar schuur door de overkapping heen. Het dakje kan afwateren op de goot van de garage (zo is het nu).

Garage ombouwen tot kapsalon

Wij willen de garage ombouwen tot kapsalon. Hiervoor moet gebeuren: wc riolering aanbrengen, wanden (hout) voor afscheiding incl isolering. Isoleren plafond. Garage deur vervangen door houten kozijn met entree. Waterleidingen plaatsen (warm en koud op bestaande cv) stroompunten realiseren.

Partners

Partners van Casius