Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor plafond van de garage thermisch laten isoleren:

Plafond van de garage thermisch laten isoleren

Wij willen graag het plafond van de garage thermisch laten isoleren, omdat de garage deels dienst doet als JEMAKO-winkel (schoonmaakproducten) het plafond is 6 x 3 m hoe er afgewerkt moet worden, valt nog te bezien. Vanuit binnen moet het geïsoleerd worden. Het hoeft niet afgewerkt te worden met een systeem plafond, maar wel netjes afgewerkt. Er zitten balken op ongeveer 70-80 cm afstand van elkaar aan het plafond. Er moet iets tussen en een plaat ertegenaan als afwerking, wellicht gipsplaat maar dat ligt eraan wat gangbaar is. Wij willen het in ieder geval niet hoeven schilderen.
Onze klant uit Coevorden (Drenthe) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafond van de garage thermisch laten isoleren uit heel Nederland:

Uitbouw aan achterzijde huis realiseren

Ik ben voornemens om mijn huis uit te laten bouwen, het betreft een vergunningsvrije aanbouw van 3 bij 4 meter. Zo dat de achterzijde gelijk komt aan de garage. (zie foto) het kozijn met openslaande deuren kan hergebruikt worden, de deur in de garage zal verplaatst moeten worden. er hoef geen muur doorbroken te worden. De uitbouw mag volledig saus klaar opgeleverd worden met spotjes in het plafond, elektra, (vloer)verwarming en een daklicht of lichtstraat. Als de offerte passend is zouden we wat mij betreft op kortte termijn al gestart kunnen worden. Onderstaand in foto is zichtbaar waar de aanbouw komt.

Aanpassingen electra garage

Idee is om in de garage : 1. Een bestaand stopcontact incl schakelaar te vervangen voor een dubbel stopcontact met schakelaar. 2. Een stroomkabel te verleggen aan het plafond en direct aan te sluiten op de reeds aanwezige TL balk (kabel ca 1,5 mtr omleggen) 3. Stroomkabel met dubbel stopcontact van plafond naar beneden trekken en op de muur bevestigen. Ca 1.5 mtr. (Er is reeds een kabel aanwezig aan het plafond, in de zelfde buis als die van de TL-balk.) Volgens mij niet heel veel werk, ik zou het zelf kunnen doen, maar bij een gunstige offerte besteed ik het graag uit. Het is immers niet mijn specialiteit

Verbouwing van een kamer en stucwerk

Het plafond 3 centimeter verlagen dmv stucplaten zodat het aansluit op aangrenzende kamer, tevens beide plafonds stucen 33 m2. In mijn huis zit een garage, waar ik 1x afscheidings wand van ongeveer 4 meter lang, met een deur maken ivm verkleinen schuur [in huis]. Beide kamers de muren verfklaar stucen 45 m2. Ik heb er geen verstand van, dus graag ook het benodigde materiaal meenemen in de offerte. Graag nodig ik u uit om het ter plekke te bekijken.

Bestaande woning stucen

Beste, wij zoeken een bedrijf die ons kan helpen met stucwerk. Onderstaand meer details, er is sprake van diverse ondergronden. Ook willen we op plafonds en schuine wanden spackspuitwerk. De startdatum is in overleg. Bijgesloten de foto\'s, let niet op de rommel. De tegels die je ziet, worden binnenkort verwijderd. Het \houten\ plafond wordt vervangen door stucplaten. Qua materiaal denken we aan:Plafonds/schuine wand - spackspuitwerkMuren - spachtelputz - fijne korrel (wat zijn meerkosten voor kleur?) We willen het idealiter in fases doen. 0, 1 en 2 kan heel snel op elkaar indien makkelijker. In 2021 moet uiteindelijk ook de nieuw te bouwen garage/tuinkamer en ook badkamer gedaan worden. Deze afmetingen hebben we nog niet meegenomen. Onderstaand de totale m2 per fase en onderdeel - we hebben ze ook per ruimte. Daarnaast hebben we aangegeven wat voor afwerking de muur, plafond nu heeft: Fase 0. keuken, dit is het belangrijkste i.v.m. plaatsing nieuwe keuken Muur (gestuct) 11,25 m2 Muur (metselwerk/verwijderde tegels) 16,75 m2 Plafond 21 m2 Fase 1. benedenverdieping (woonkamer, bijkeuken, toilet, hal voor, hal achter, studeerkamer) Plafond 65,79 m2 Plafond (stucplaten) 36,5 m2 Muur (gestuct) 37 m2 Muur (metselwerk) 21 m2 Muur (gestuct/verwijderde tegels) 53,71 m2 Fase 2. bovenverdieping (4 slaapkamers, hal, cv-ruimte)   Muur (gestuct) 26,77 m2 Muur (behang verwijderd) 77,55 m2 Muur (schoon/glad) 21,42 m2 Wand schuin (stucplaten) 48,76 m2 Plafond (stucplaten) 68,39 m2 Als het kan graag een prijsje per fase. wanden Vierkante meter: 265 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) plafond Vierkante meter: 240 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Solatube laten plaatsen

Keuken ligt tegen zijgevel, garage staat daar weer naast. Door verbouwing wordt keuken straks stuk donkerder maar zou toch graag daglicht in de keuken hebben. Las over Solatubes en dit lijkt een goede oplossing. Zou deze graag in het plafond installeren, maar weet niet of dit mogelijk is. Graag advies over installatiemogelijkheden en kosten.

Uitbouw achterzijde garage

Wij hebben onlangs een nieuwbouwwoning gekocht wat begin 2021 opgeleverd gaat worden. Helaas waren wij te laat met het doorgeven van de optie tot het uitbouwen van de garage en het deels betrekken van de garage bij de woning. Gelukkig hebben ze nog wel een extra funderingspaal de grond in geslagen waardoor er niet meer geheid hoeft te worden. Ik heb twee tekeningen bijgevoegd, 1 van de huidige situatie (bij oplevering) en 1 met onze wensen. - Huidige constructie wijzigen t.b.v. uitbouw achter de garage, o.a. muur doorbreken achter de garage, oplossing draagmuur richting woonkamer door middel van een balk. - Kleiner maken van garage, plaatsen muur naar woonkamer en deze muur isoleren. - Uitbouw achter de garage is 2,40mx 3,00m. Woonoppervlakte dat bij de woonkamer wordt betrokken is 4,40m (er wordt dus 2 meter van de garage weggehaald) - Mogelijkheid om vloerverwarming en vloerverkoeling dmv warmtepomp door te leggen in de uitbouw (EPC 0 woning), - Plafond spachtelputz stucen in uitbouw, laten aansluiten met huidige woonkamer aftimmeren van de draagbalk in plafond. - Aanbrengen 2x2 elektrapunten. - Toevoegen kantel/kiepraam in buitenmuur. HR+++ - Toevoegen deur richting tuin. HR+++ - Toevoegen 1 lichtpunt. - Verplaatsen achterzijde garagedeur naar zijkant van de garage. En uiteraard moet alles m.b.t. de woonkamer geïsoleerd worden.

Glad pleisterwerk 3 wanden en plafonds begane grond & tussenverdieping stucen + latex

Onze nieuwbouw woning wordt gebouwd en wij zouden deze bij oplevering willen laten stucen. Het gaat om de volgende zaken: Plafond begane grond (exclusief garage, technische ruimte) en tussenverdieping (exclusief badkamer) worden zonder afwerking opgeleverd. Onderzijde van de kanaalplaatvloeren vormen het plafond. Deze allen glad stucen en latex spuiten. Graag de kosten voor beide werkzaamheden apart specificeren op de offerte. Wanden alle wanden begane grond (exclusief garage, technische ruimte) en tussenverdieping (exclusief badkamer) worden behang klaar opgeleverd. De hoogte binnendeur kozijnen is 232 MM, dichtgezet met GIBO boven kozijn 280 MM. Wanden: ongeveer 225 m2, plafond: ongeveer 105 m2.

Asbest verwijderen

In de los staande garage willen we asbest plafond platen laten verwijderen. Het gaat om ongeveer 8 m2 gespijkerde platen. We hebben reeds een aantal offertes ontvangen van 2000+ Euro. indien Type 2. (+550 voor 2A) ex BTW. Als ik de prijs indicatie lees op uw site dan lijkt het dat u het goedkoper kunt. Dus ik hoop dat u mij een offerte kunt geven die onder de aangegeven prijzen ligt (incl. de inventarisatie, sloopmelding en afvoer).

Uitbouw keuken

Wij willen de achterzijde van onze woning uitbouwen en de keuken daarnaartoe verplaatsen. Het betreft een oppervlak van 5 bij 4 meter en komt aan 1 zijde aan de garage. De keuken plaatsen we zelf. Het verwijderen van de huidige keuken zullen wij zelf doen. Wel is het omleggen van waterleidingen en electra noodzakelijk. Ook zouden wij graag een daklicht in het plafond willen. Wij horen graag van u, bvd!

Garage stucen

Graag zou ik de binnen en buiten muur van de garage laten stucen zodat deze een mooie gladde afwerking hebben. Het gaat om het plafond 20 m2 en om de buitenkant muren 20 m2

Partners

Partners van Casius