Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Assen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Assen heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Assen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Assen of directe omgeving.

1248 klanten uit Assen bevelen een bij Casius in Assen aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Assen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: gevel isoleren en stucen, nieuw dak met isolatie plaatsen en kozijn vervangen, pannendak isoleren, buiten-isolatie van een bedrijfspand, buitenzijde woning isoleren, het thermisch isoleren van de buitengevel en zolder, kruipruimte vullen met schuimbeton, geluidsisolatie in plafond spuiten, volledige isoleren garage, bestaand huis na 01-09-2020 opnieuw isoleren (105 m2), ca. 300 m2. akoestisch isoleren in het systeemplafond van een winkel, bungalow isoleren, circa 125 m2, geluidsisolatie bovenwoning uit 1953 met houten vloeren, isoleren vloer kruipruimte, isoleren plafond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Assen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Assen:

Icynene isolatie aanbrengen in woning

Ik ben op zoek naar een isolatiespecialist die mijn plafond en twee buitenmuren thermisch kan isoleren. Betreft totaal ongeveer 50 m², de binnenmuur is al verwijderd dus enkel plaatsen van de isolatie. Voorkeur van isolatiemateriaal: Icynene.

Schuin zolderdak isoleren

Schuin zolder dak isoleren met een natuurlijk product bij voorkeur hennep. Onder de dakpannen zit niets behalve dakbeschot. Dus toepassen damp open en aan warme kant binnen damp dichte folie of iets dergelijks. Afwerking binnenkant bijvoorbeeld gipsplaten. Totale isolatie dikte vanaf dakbeschot tot onder kant balken is ong. 19 cm. Totaal aantal m²s ongeveer 50 à 60. Het betreft de woning van mijn dochter zij woont alleen. Gaat via mij.

Plat dak woning isoleren

Wij willen graag onze bungalow voorzien van dakisolatie aan bovenzijde met behorende nieuwe bitumen/EPDM laag. De R-waarde moet minimaal 3,5 zijn. De oppervlakte is ongeveer 150 m2 en de garage 21 m2. Daar het dak iets opgehoogd zal worden dient er een omgevingsvergunning aangevraagd te worden.

Kruipruimte vloer

In onze kruipruimte word de vloer iets vochtig en dit trekt omhoog lang de buitenmuur. Hier is ook al wat schimmel te zien. De ruimte is ongeveer 46 m2 en heeft geen tussenschotten. Het luik zit in de woonkamer en de afstand is ongeveer 10 meter tot aan de straat. Tegen de vloer zit wel al een laag tempex maar dit lijkt niet voldoende. Wij dachten zelf aan isoleren met schelpen. Kunt u ons hier wat advies over geven?

Schuur isoleren met spuitisolatie

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik heb een schuur gebouwd, aan de buitenkant underlayment met daarvoor langs IJssel Rabat. De binnenkant is nog helemaal open. Ik wil de wanden en het dak van binnenuit laten isoleren met spuitisolatie, waarna ik het zelf wil aftimmeren. Het is ongeveer 80 m2. Het zou al snel gedaan kunnen worden maar dat is geen eis.

Isoleren van het dak

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? 59 m². Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Huidige situatie: gording kap met prefab geisoleerde dakplaat 60mm dik, zonder folie. Na isoleren in pakket van c. Acm. Wat is de te halen isolatie waarde met Houtwol? Welke RC waarde? Is het ook mogelijk dat jullie alleen leveren?

Houten schuur laten isoleren

Ik wil een houten schuur gaan isoleren, zodat we het kunnen aftimmeren en gaan gebruiken als kantoor. Hierbij is zowel vloer- als dak- en muurisolatie nodig. Het gaat om een ruimte van 4 x 4 x 2,5 m.

Zolder isoleren en afwerken met gipsplaten

Wij willen de zolder laten isoleren. Het betreft het plaatsen van latten, isoleren, gipsplaten bevestigen en alles netjes afwerken (de omlijsting). Ongeveer 36 m2. Een klein dakraam aanwezig. Betreft een huurwoning met goedkeuring van verhuurder.

Dak vanaf de buitenkant isoleren

Isoleren van het dak, via buitenkant.

Geluidsisolatie van een zolder uitvoeren

Graag wil ik uw mening over een geluidsprobleem. Op mijn zolder heb ik een studio waar ik muziek maak. Gelukkig is het een vrijstaand huis, echter het geluid klinkt enorm door naar buiten. Is het mogelijk dit geluiddicht te maken? Mijn zolder bestaat uit twee gedeeltes, gescheiden door een wand met deur. De totale vloeroppervlakte van de zolder is 6 x 6 maar er zitten aan 3 kanten knieschotten bevestigd. Het dak loopt schuin omhoog en er zitten 2 dakramen in het dak. Het gaat, indien mogelijk, om het isoleren van 1 ruimte.

Kruipruimte isoleren met schelpen

Ik wil de kruipruimte onder onze keuken isoleren met schelpen, omdat hier nu weer zo´n 30 cm water in staat. De ruimte is ongeveer 20 vierkante meter (ruim genomen). Wat gaat het kosten om hier een dikke laag schelpen in te brengen? Er is een luik bij de achterdeur en daardoor is de kruipruimte goed toegankelijk.

Schelpen isolatie kruipruimte

Graag ontvang ik een offerte voor het isoleren van de kruipruimte. Het gaat om de kruipruimte van de nieuwe woning en we willen dit graag eind augustus uit laten voeren. De kruipruimte bestaat uit twee delen welke toegankelijk zijn middels een luik. Het gaat om een ruimte van 52,5 m2 en een ruimte van 19,5 m2. De kruipruimte is ongeveer 70 cm hoog en in de winter staat er 5 a 10 cm water in. We willen de kruipruimte laten isoleren met schelpen.

Houten verdiepingsvloer isoleren

Isoleren van een houten verdiepingsvloer. Dit is de eerste verdiepingsvloer, hier ligt kliklaminaat op en door de houten vloer liggen de buizen voor de luchtverwarming. Ik wil dit graag laten isoleren i.v.m. geluidsoverlast.

Houten schuur isoleren

Wij willen onze houten schuur laten isoleren. De wanden, het dak en misschien de vloer. De schuur is vrij nat. De schuur is 2.5 meter lang en 3.50 meter breed. De hoogte is 2.50 meter. Wat kost dit in de meest simpele vorm en wat als je het iets wilt uitbreiden.

Spouwmuren isoleren

Spouwmuurisolatie

Garage (warmte, vocht en geluid) isoleren

Ten behoeve van het in elkaar zetten van een kleine muziekstudio dient mijn garage geisoleerd te worden. maten garage: Lengte: 8 meter Breedte: 4 meter Hoogte : 2 meter Plat dak, Brede kant garage links sluit aan op een andere garage (laatste in een box). Brede kant garage rechts staat vrij, enkelglas ruiten hierin. Garagedeur hoeft niet bruikbaar te blijven, maar mag niet weggehaald worden. Stroompunten voor & achter aan de korte kanten

Isoleren kantel garagedeur

Graag zou ik mijn kantel garagedeur met loopdeel willen isoleren aan de binnenkant. Het is een standaardmaat deur en ontvang ik graag een 1e prijsopgave.

Spouwmuurisolatie en vloerisolatie

Isoleren spouwmuren en kruipruimte huis. Hoogte kruipruimte is ca. 35 cm. Alle spouwmuren isoleren. Twee-onder-een-kap woning. Aantal m2 wanden weet ik niet precies. Aantal m2 van de vloer is wel beschikbaar, maar heb ik zo niet paraat.

Isoleren gerage

Garage isoleren: - Betreft een lange muur van 7,5 x 2,5 meter isoleren; - Betreft een korte muur + deur van 3 x 2,5 meter isoleren; - een dak isoleren van 7,5 bij 3 meter; - En zo mogelijk cv/radiator plaatsen in de garage.

Isolatie kruipruimte

Het isoleren van een kruipruimte van een tussenwoning van 1982 in Assen. Het betreft ongeveer 50 m2.

Voorkant huis en zijwand van ...

Voorkant huis en zijwand van tussengeschakelde woning moet het echte slechte geverfde hout verwijderd worden van de muren en daarvoor in de plaats kunsthout worden geplaatst met goede isolatie. Oppervlak ongeveer 4,5 meter breed en 2,5 meter hoog. Zijkant 3 meter breed en hoogte niet echt te bepalen.

Houten (balken)vloeren van voor- en ...

Houten (balken)vloeren van voor- en achterkamer aan de onderkant van isolatiemateriaal voorzien. Redelijk werkbare (droge) kruipruimte; luiken in de vloer aanwezig. Voorkeur materiaal: XL-MATE multivloerisolatie (= lichtgewicht isolatiefolie van gemetaliseerd polyesterfolie, 17-laags, d=3cm). voor het isolatiemateriaal kan eventueel gezorgd worden. Te isoleren oppervlakte: 50 m2. Uitvoering werkzaamheden: uiterlijk vóór 1oktober gereed. .

Garage ombouwen naar kantoorruimten ...

Garage ombouwen naar kantoorruimten doormiddel van isolatie van plafond en muur en afwerking ervan (eventueel garagedeur vervangen door kozijn) en dak voorzien van lichtkoepel (solatube). Verwarming van bijkeuken doortrekken naar garage. Op 1/4 van de garage een extra muur plaatsen voor inpandige berging.