Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Drenthe te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in de provincie Drenthe heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten uit Drenthe u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Drenthe.

30 klanten uit Drenthe bevelen een bij Casius in Drenthe aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Drenthe bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: schuin dak isoleren langs binnen, spuitkurk aanbrengen in kantoorruimte, dak isoleren met dakisolatie, schuin dak isoleren langs binnen, schuin dak isoleren langs binnen, dakisolatie aan de binnenzijde aanbrengen, schuin dak isoleren langs binnen, isolatie bij hellend pannendak aanbrengen, kelder isoleren, plat dak isoleren, pannendak laten isoleren, schuin dak isoleren langs binnen, plafond van plafondisolatie voorzien, schuin dak binnenlangs isoleren, schuin dak van dakisolatie voorzien en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Drenthe staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Drenthe:

donderdag 15 maart 2018

Plat dak isoleren

Er ligt nu bitumendakbedekking. en een extra laag is aangebracht in 2002. Totaal circa 180 m2, waarvan 150 m2 geïsoleerd met 4 cm vapotherm en de rest rond 2000 is aangebouwd en geïsoleerd tot rc 3,0. Het boeiboord red cedar is rond 2000 nieuw aangebracht en nog van goede kwaliteit. Ik wil graag weten hoe het dak beter kan worden geïsoleerd en wat de kosten zijn. Kan de isolatie over de bestaande dakbedekking worden aangebracht of moet dit worden verwijderd? Graag contact voor afspraak diagnose en offerte.
zondag 3 december 2017

Vloer isoleren

Wij willen de kruipruimte van ons huis isoleren. De kruipruimte is droog en 70 cm hoog. Het gaat om totaal 60 m2. Ik zit er aan te denken om een isolatieplaten met folie te plaatsen, wat kost dit om te leveren en te bevestigen? Dit moet wel een RD waarde factor 5 zijn. Kruipruimte is goed bereikbaar voor de vakman.
vrijdag 20 oktober 2017

Vloer isoleren

Vloer isoleren met als doel de koude vloer tegen te gaan en besparen op de stookkosten. De vloer is ongeveer 45 m2 en de kruipruimte is 60 centimeter hoog. De kruipruimte is droog, alleen bij hevige neerslag kan er een plas ontstaan. De klant denkt er over na om de kruipruimte dicht te purren. Het lijkt mij verstandig om eerst contact op te nemen met de klant om nog wat extra praktische zaken door te nemen.
woensdag 11 oktober 2017

Schuin dak isoleren met glaswol en aftimmeren

Ik wil de binnenzijde van ons zolderdak graag laten isoleren met glaswol en daarna laten afwerken met gipsplaten. Het gaat om ongeveer 22 m². Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
vrijdag 6 oktober 2017

Isolatie in schuin dak van aanbouw verbeteren

Schuindak van de aanbouw (2x5m) geeft tocht via plafond. Tussen gipsplatenplafond en pannenlatten zit steenwol, waarschijnlijk al 30 jaar. Verder geen dakbeschot. Welke opties zijn er?
donderdag 5 oktober 2017

Kruipruimte met schelpen isoleren

Kruipruimte met schelpen isoleren. Gaat om zo´n 95 m2. De kruipruimte is 90 cm hoog en is goed bereikbaar.
maandag 4 september 2017

Kruipruimte isoleren met schelpen

L- vormige bungalow met twee kruipruimte luiken. Totale oppervlakte 140 vierkantemeter. Kruipruimte ongeveer 60 cm. Doel : vochtophoping op kleigrond te stoppen. Kruipruimte moet toegankelijk blijven.
zaterdag 19 augustus 2017

Houten vloer isoleren

Ik heb een houten vloer en deze zou ik graag isoleren met pur van 7 a 10 cm. De vloer is ongeveer 30 m2.
maandag 14 augustus 2017

Houten vloer isoleren

Ik wil de houten vloer laten isoleren. Deze is ongeveer 40 m2 en de kruipruimte is goed bereikbaar. Er zit niet veel troep in dus de vakman kan er heel makkelijk bij. De balkenhaard is 60 bij 60 cm. De kamer is 4 bij 9 meter ongeveer. Er zit ook een elletje van 2,5 m2. De kruipruimte is ongeveer 50 cm hoog.
maandag 24 juli 2017

Houten schuur laten isoleren

Ik wil een houten schuur gaan isoleren, zodat we het kunnen aftimmeren en gaan gebruiken als kantoor. Hierbij is zowel vloer- als dak- en muurisolatie nodig. Het gaat om een ruimte van 4 x 4 x 2,5 m.
donderdag 6 juli 2017

Zolder isoleren met glaswol en aftimmeren

Plm. 70 m² zolderdak met 15 cm. glaswol aftimmeren met gipsplaten.
woensdag 7 juni 2017

Geluidsisolatie op de wand plaatsen

Ik zoek iemand die op een wand geluidsisolatie kan plaatsen, een zogenaamde zwevende wand om contact geluid te verminderen. Dit is voor een slaapkamer op 1e verdieping. De afmetingen zijn L 520 x H 270. Het gaat om een twee onder 1 kapper, tussenmuur is geen spouwmuur helaas, vandaar de keuze voor deze optie. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 31 mei 2017

Dak van woning isoleren

Ik wil mijn dak van binnen isoleren. Huidige isolatie is van buiten, onder de dakpannen en erg dun. De vraag is of dit kan blijven liggen, want het heeft geen gaatjes, het is een dichte folie. Dit moet ook nagekeken worden. Er is binnen ruimte voor isolatie tussen de 17 cm balken. Het is een dak met dakpannen, met daaronder dus de dichte folie. De woning (bouwjaar 1980) heeft een vloeroppervlak 9,60 bij 7 meter en heeft een puntdak beginnende op de eerste verdieping. De wanden op de eerste verdieping moeten sowieso geïsoleerd worden, op de zolder eventueel. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
zaterdag 27 mei 2017

Zolder isoleren en afwerken met gipsplaten

Wij willen de zolder laten isoleren. Het betreft het plaatsen van latten, isoleren, gipsplaten bevestigen en alles netjes afwerken (de omlijsting). Ongeveer 36 m2. Een klein dakraam aanwezig. Betreft een huurwoning met goedkeuring van verhuurder.
maandag 17 april 2017

Vloer- en bodemisolatie aanbrengen

De houten vloer en de bodem isoleren. Het gaat om +_ 150 m2. De kruipruimte is circa 75 cm hoog. De kruipruimte is droog, alleen als je gaat graven is het wat vochtig. Wat zou er het meest geschikt zijn? En wat is hiervoor een richtprijs?
maandag 3 april 2017

Buitenmuur in de keuken isoleren

Onze keuken is geplaatst in de voormalige aangebouwde schuur. Deze heeft dus maar 1 muur. Deze willen we graag laten isoleren en een buitenmuur omheen laten zetten. De maten van de muren zijn ongeveer 5 meter * 4 meter * 5 meter in |_| vorm, 3 meter hoog met 1 deur naar buiten en 1 raam van 1 meter * 1 meter.
donderdag 9 maart 2017

Geluidsisolatie in begane grond vloer aanbrengen

Het betreft een tussenwoning uit 1973. Huidige vloer begane grond : +-50 m2 plavuizen ( 10-15 jaar oud) zonder vloerverwarming. De vloer dreunt extreem door van en naar de buren en is ook op de 1e etage goed hoorbaar wanneer je loopt op de begane grond. De wens is een goed geluid-isolerende vloer, wellicht zwevend?. Graag kosten specificatie en mogelijkheden.
zaterdag 11 februari 2017

Schuimbeton aanbrengen

Ik ben mijn woning aan het renoveren en wil graag 25 cm schuimbeton in de kruipruimte laten aanbrengen. De totale vloeroppervlakte is 40 m². Hierop wil ik zelf vloerverwarming aanbrengen en een afwerklaag. Ik wil binnenkort met deze klus aan de gang, dus hoor graag wat van bedrijven die hier tijd voor hebben. Ik ontvang graag uw offerte.
donderdag 12 januari 2017

PUR vloerisolatie in de kruipruimte aanbrengen

Vloerisolatie kruipruimte met PUR.
dinsdag 22 november 2016

Vloerisolatie aan onderzijde van een betonvloer

Wij hebben in onze woning op de begane grond een niet geïsoleerde betonvloer van 50 m² met vloerverwarming. Ik overweeg om tegen de onderzijde van de betonvloer isolatiemateriaal te laten aanbrengen. Ik wil er geen PUR tegenaan laten spuiten, omdat ik hierover teveel negatieve berichten heb gelezen. Ik laat mij graag voorlichten over andere materialen en mogelijkheden. Ik wil beslist geen isolatielaag op de vloer van de kruipruimte laten plaatsen. Ik ontvang graag advies en een prijsopgave.
dinsdag 18 oktober 2016

Dakisolatie in een hellend dak aanbrengen

Het betreft een vrijstaande woning met hellend dak van ongeveer 120 m2 oppervlakte. Het huis is gebouwd in 1990 en het dak is toentertijd voorzien van Isobouw dakplaten. Op het dak liggen cementpannen. Reden voor (extra) isolatie aan de buitenzijde is onder meer het feit dat de dakplaten knallen en kraken. Mij is verteld dat het aanbrengen van een warmte werende folie of soortgelijke isolerende laag onder de pannen het probleem van het knallen en kraken kan verhelpen of op zijn minst kan verminderen. Graag krijg ik advies en een offerte.
dinsdag 13 september 2016

Vloer en dak isoleren

Graag zou ik de vloer, het dak, en 2 halfsteens muren willen isoleren. Het dak, ongeveer 88 m2, dient van binnenuit geïsoleerd te worden. De halfsteense muren aan beide zijde dient ook aangepakt te worden. De muren zijn ongeveer 7 meter lang en 2.50 meter hoog. Als laatst wil ik graag de vloer van 60 m2 laten isoleren. Onder de vloer is nog een ruimte van 30 a 40 cm beschikbaar. Indien dit niet mogelijk is dan zou ik de vloer graag van bovenaf laten isoleren.
zaterdag 10 september 2016

Dak vanaf de buitenkant isoleren

Isoleren van het dak, via buitenkant.
zondag 4 september 2016

Geluidsisolatie van een zolder uitvoeren

Graag wil ik uw mening over een geluidsprobleem. Op mijn zolder heb ik een studio waar ik muziek maak. Gelukkig is het een vrijstaand huis, echter het geluid klinkt enorm door naar buiten. Is het mogelijk dit geluiddicht te maken? Mijn zolder bestaat uit twee gedeeltes, gescheiden door een wand met deur. De totale vloeroppervlakte van de zolder is 6 x 6 maar er zitten aan 3 kanten knieschotten bevestigd. Het dak loopt schuin omhoog en er zitten 2 dakramen in het dak. Het gaat, indien mogelijk, om het isoleren van 1 ruimte.
dinsdag 23 augustus 2016

Kruipruimte isoleren met schelpen, chips of PUR

Houten vloer jaren 30 huis 35 m2. Weinig ruimte ongeveer 40 cm. Schelpen, chips, pur?

Partners

Partners van Casius